עבור לתוכן

בעיית ארטיפקטים בכרטיס 6600GT (לסירוגין) - מוזר לחלוטין

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני יודע שבעבר היה דיון בנושא, אבל לא ראיתי שהבעיה נפתרה ולא רציתי לגרום להקפצה של התרד.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194203.0

יש לי את אותו כרטיס בדיוק כמו לבחור e.t

כרטיס - leadtek 6600GT agp תדרים 500/900 (סטוק)

היו אצלי דרברים מותקנים גרסא 71.84 וכרטיס GFORCE 5500 ללא כל שום בעיה - ולכן אני ישר שולל כל בעיה ב BUS

כאשר החלפתי לכרטיס 6600GT הכל עבד חלק התחלתי לבצע OC (עם מאוורר סטוק) עד ל 561 ליבה ו 1170 זיכרון את ה - OC עשיתי בהדרגה וכל פעם הרצתי 3dmark05 תמיד עבר בהצלחה. לאחר שקראתי בכמה פורומים שבתדרים שלי הגיעו לניקוד יותר גבוה החלטתי להוריד דרברים מעודכנים מאתר של LEADTEK

לאחר הורדת הדרברים ללא OC קיבלתי ניקוד יותר נמוך בהרבה מאשר מהדרברים הישנים לכן החלטתי לעדכן לדרברים הכי מעודכנים שיש באתר של NVIDIA :kopfpatsch:

ופה התחילו הבעיות גם ללא OC יש לי ארטיפקטים ברמות שלא ניתן להסביר הכרטיס גורם לריסוט של המחשב.

ההגיון אומר שכנראה הדרברים לא מתאימים לכן עשיתי הסרה לדרברים החדשים וחזרתי ל 71.84 אבל הבעיה לא נפתרה.

ביצעתי שיחזור לקובץ רגסטרי לתאריך שלפני שכל הבלאגן התחיל ואמרתי לעצמי זהו בטוח נפתרה הבעיה ובאמת כך היה אבל רק לאותו היום! יום למוחרת חזרו לי ארטיפקטים (וכל זאת ללא OC) וזה אפילו בלי להריץ תוכנה או משחק, כאשר אני מריץ אוורסט אני רואה שהתדרים שלי 450/840 .

מה יכול לגרום לבעיה של ארטיפקטים ללא OC, האם הזיכרונות נדפקו?שכחתי לציין טמ"פ : 60 ללא מאמץ 82 במאמץ מקסימלי תוך כדי 3dmark05. דרך אגב ניקיתי את הכרטיס (אין עליו אפילו טיפה אחת של אבק! כנ"ל למחשב כולו)

תודה מראש לכולם

פורסם

82 זה קצת גבוה, אבל תנסה בלי שום קשר לבטל בביוס של המחשב את AGP FAST WRITE.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :xyxthumbs:

לא זכור לי שיש אפשרות כזאת בלוח אם שלי (asusp4p800 ) אבל אני יבדוק בכל זאת.

מה שכן אני זוכר שאפשר לנעול את יחס החלוקה 33/66 או 77/88 (משהו כזה) יכול להיות שזה יעזור לי או שאין שום קשר ?

פורסם

אין בעיה אז תוריד RIVA TUNER ותכפה את זה, יש שם את האופציה לבטל את ה FASTWRITE.

קשור גם מאוד לדרייברים!

פורסם

82 זה קצת גבוה, אבל תנסה בלי שום קשר לבטל בביוס של המחשב את AGP FAST WRITE.

זה לא משבש את הביצועים?

פורסם

לא, זה מוריד את הביצועים ב2-5% , ב אתר של XFX המליצו על זה לכל מי שהיה לו ארטיפקטים וזה עבד לי בזמנו, עכשיו הם פתרו את הכל בדרייברים.

פורסם

מה בנוגע להחלפת הכרטיס?

האם האחריות עוד בתוקף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים