פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים ככה... קניתי 7600GT EXT של לידטק ויש לו חיבור VIVO וגם קיבלתי איתו כבל VIVO (רק יציאות קומפונט ואס וידאו OUT)עכשיו חיברתי את זה לטלוויזיה (ניסיתי לחבר לירוק של הקומפונט וגם לאס וידאו) בשניהם אני רואה בטלוויזיה שחור לבןניסיתי ללשחק עם הדריברים.. ולא הולך...רעיונות??ועוד שאלה.. בכמה ומאיפה אני יכול לקנות כבל VIVO עם כל הכניסות והיציאות???תודה ג'וני
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אין דבר כזה כבל VIVO כל הכבלים מעבירים את אותו המידע (OUT/IN)..ניסת לשחק עם השיטות שידור...(PAL-B..וכו)?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אין דבר כזה כבל VIVO באמת...? כבל HDTV רגיל שמספוק עם כרטיסים רגילים - יציאות R, G, B, S-Video. (יכול להיות גם כקופסא ולא רק צמה) כבל VIVO, מספוק עם כל כרטיס VIVO - יציאות R, G, B, S-Video; כניסות - Comp, S-Video. Dalmedigos, אם הכרטיס שברשותך הוא רגיל, ללא שבב VIVO (לכידת וידאו), חיבור כבל VIVO לא יתן לך דבר.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר איך אינ יכול לבדוק אם יש לי אית הצ'יפ הזה?ואיפה אני יכול לשחחק עם ההגדרות שלך השיטת שידור?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים הדבר הפשוט, תסתכל על הקופסא של הכרטיס, תראה אם רשום\לא רשום בבירור VIVO, בנוסף לסוג הכבל שקיבלת (רגיל עם רגיל, VIVO עם VIVO).אם בכל זאת אתה רוצה לבדוק. תתקין דרייבר של VIVO, לאחר ההתקנה תבדוק את מצבם במנהל ההתקנים, אם מסומנים עם סימן קריאה ולא התווסף התקן לכידה בתוכנות וידאו - אין לך VIVO.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.