עבור לתוכן

מחפש מצלמה בסביבות 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב עד 2500 ש"ח. המצלמה אינה צריכה להיות מקצועית,אלא לספק תמורה טובה לכסף, כלומר זום אופטי טוב,רזולוציה טובה, נוחה לשימוש,לא חייבת להיות קומפקטית במיוחד.

תודה.

פורסם

ראיתי ששקם אלקטריק מוכרים את הקודאק P880 בסכום דומה (בערך 2700 ש"ח, כולל מדפסת מתנה). זאת הייתה המצלמה שהייתי קונה בעצמי אם הייתי מחפש היום מצלמת prosumer. הפוג'י S9000 ו-S6000 הן מצלמות מצויינות אחרות סביב התקציב הזה, אבל אני הייתי הולך על הקודאק בזכות עדשת ה-24 מ"מ שלה.

הנה כמה מילים שכתבתי בעבר על ה-P880:?

יש לה עדשת זום של שניידר (שם אגדי שעומד בשורה אחת עם צייס, לייצ/לייקה ורודשנטוק) שמגיעה עם טווח מושלם של 24-140mm ועם מה שנראה כמו טבעת זום ידנית בדומה למינולטה A1/A2 ולסוני 828. תכונות אחרות שהמצלמה מציעה: 8MP, שליטות ידניות מלאות, תושבת לפלאש חיצוני + יציאה לפלאש אולפן, מסך LCD בגודל 2.5 אינצ', צילום סרטים ב-640x480x30fps ללא מגבלת זמן ותמיכה ב-RAW. חסרונות בולטים? לא הרבה. מסך ה-LCD שלה לא מסתובב ובמקום עינית אופטית היא משתמש ב-EVF. כמו כן, ברזולוציה המקסימלית ניתן לצלם איתה רק עד ISO400. רגישויות חיישן גבוהות יותר הן רק ברזולוציה נמוכה.

פורסם

כמו כן, ברזולוציה המקסימלית ניתן לצלם איתה רק עד ISO400.

וכמות רעש כזו גדולה זו לא סיבה מספיק טובה לא לקנות אותה?

אני מאוד מעריך את קודאק, אבל הם צריכים לדבוק במה שהם טובים בו.

וזה לא מצלמות.

קיצר, בלי להתחיל פה מלחמת מותגים (למרות שמגיע לי אחרי הפתיחה הזו), תקנה את ה-S9500 של פוג'י. המחיר שלה כרגע בסביבות ה-2700 ש"ח ברשת (קצת יותר בעולם האמיתי), אבל המחיר שלה בטח ירד קצת עכשיו כשיצא ה-S9600 (דגם כמעט זהה שלא מצדיק את השידרוג).

אם אתה מחפש מצלמה רצינית בלי להכנס לעולם ה-DSLR, לא תמצא תמורה טובה יותר לכסף שלך ממנה. (אם תרצה דוגמאות והסברים עליה, אני בפרטי.)

פורסם

וכמות רעש כזו גדולה זו לא סיבה מספיק טובה לא לקנות אותה?

לא, זאת לא סיבה לא לקנות אותה, אבל זה מאפשר ל-pixel peepers להתלונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים