פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים חחחחחחחח כן אני זוכר את התארד הזה מצחיק אבל אין כמו החורף במיוחד שיש לך מתחת לסדין חימום שזה פשוט חלום :)
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני אוהב את הקיץ מהרבה סיבות פשוט לא צריך ללבוש יותר מידי בגדים, ים... דווקא אחד הדברים שאני יותר שונא בקיץ זה המזגנים רק מחלות. אביב זה סבבה, התקופה הכי טובה לטיולים, רק חבל שלא יוצא לי יותר מידי לנצל אותה (או בכלל). חורף, קצת מבאס... חוץ מהקטע עם הפוך (ועוד כמה דברים מתחת לפוך...) סתיו, אין דבר כזה... למען הסר ספק, אני לא סובל בחורף... זה לא שקר פה יותר מידי.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים חורף !!! הקיץ האחרון נהיה ממש בלטי נסבל לא משנה באיזה שעה ביום\לילה חום איימים ולחות בכל מקוםבחורף מקסימום שמים עוד חולצה או משהו חם אבל בקיץ אי אפשר תמיד לברוח למזגן מה גם שחורף בארץ הוא בדיחה חוץ מכמה ימים ספורים שיכולים להחשב לגשומיםכל החורף שעבר הייתי כמעט רק עם טי-שירט וסווצ'ר מעל וגם אותו הורדתי במקומות סגורים או סתם שנהיה חם פתאוםוהכי כיף זה האוויר הצלול אחרי שירד גשם... לא כמו האובך בקיץ
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אביב וחורף! לא קשור אבל בכיתה ג' הייתה לי חברה שקרוא לה סתיו (לי קוראים אביב)
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים רק חורף, אין כמו שתייה חמה ביד אחת, ובחורה ביד השניה, מכורבלים..מכיוון שאני מירושלים - החורף עוד יותר טוב.. אין כמו האוויר של ירושלים..
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים יש פה ממצא סטטיסטי די מדהים... החורף מוביל בענק.אני לא יודע איך זה בכלל האוכלוסיה בארץ אבל נראה לי שזה חורג מהנורמל. אפשר להעלות כמה סברות לא חיוביות במיוחד ללמה זה ככה. אפשר גם כמה חיוביות כמו - אוברקלוקינג?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים סברה מאוד טובה היא שלאנשים פשוט נמאס כבר מהקיץאם תעשה את הסקר הזה לקראת סוף החורף כניראה שתקבל תשובה שונה
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים קיץ FTW !ים, שמש, בגדים קצרים ונוחים, בחורות שזופות ויפות, מה עוד צריך?חורף זה דיכאון, הדבר היחיד שכיף לעשות בחורף זה לישון מתחת לפוך, מה שהופך את תהליך ההתעוררות לבעסה אמיתית :'(
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים באביב - חם. בקיץ - חם. בסתיו - חם. בחורף - קצת פחות חם. נחשו מה אני מעדיף '
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים את האמת שהקיץ דווקא עבר סבבה השנה, אבל באמת נמאס לצאת בצהריים ולהגיע מזיע אפילו אם הלכת 2 מטר... אני מסכים עם ברטון, אם היינו עושים את הסקר ממש לפני סוף החורף כולם היו בוחרים קיץ עכשיו פשוט "סבלנו" את הקיץ וממש לקראת החורף אז זאת התוצאה וגם אני מתגעגע לחורף, אין כמו לשבת בבית שיש מבול ולראות אנשים למטה רצים בלי מטריה
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אוהב ת'סתיו , אבל רק בסוף אוקטובר עד תחילת דצמבר , מזג אויר גם חם מספיק (אוהב חום) וגם נעים בשעות הערב .בחורף יחסית קר (אפילו שלא קר יחסית בארץ עדיין קר מספיק בשבילי) ויש הצטנניות שפעות ושאר ירקות (שאני סובל מזה הרבה). גם אביב זה לא רע כי הסתיו והאביב דומים פה. לדעתי בארץ יש רק 2 עונות אבל שיהיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.