פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים תלוי למה אתה קורא קור. 15 מעלות זה מצויין לטעמי עבור חולצה קצרה. here's a question for you, YOU'RE CRAZY !
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים תגיד אתה בכלל גר בארץ? באיזו שנה לעזאזל עכשיו היה גשם?וגם בחורף בארץ אין "קור".יש שנים שהפעילות התחילה אפילו מה31.9לפי הסטטיסטיקה כשאין משהו רציני באוקטובר יהיה חורף טוב
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים בצפון יש איזה 20-40 יום של קור שצריך ללבוש 2 שכבות ומעיל אבל ככה כשיש 18 מעלות בחוץ זה פשוט מצויין להתעורר בבוקר לקור מרענן כזה... בגלל זה הכי כיף בסתיו כשכל הסתיו זה 22-18 מעלות... לי אפילו עכשיו טיפה קר אבל זה בגלל שהחדר שלי מאוד קטן והמזג והמאורר שנמצא שתי סנטימטר ממני פועלים על הכי חזק...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר מה קור עכשיו מה,אתה יודע איזה תענוג זה ללכת לעבודה עם מכנס קצר וחולצה, למי יש כוח לשים איזה 17000 שכבות עכשיו ?תגיד, איפה אתה גר?אתה כנראה לא גר במרכז, ולא ממש מרגיש את הלחות הנוראית של ת"א - רמת-גן...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר יש בערך יומיים של גשם, ועוד ארבעה ימים בשנה שצריך ללבוש חולצה ארוכה.על איזה קור אתה מדבר?זה למה כתבתי את המילה "קור" במרכעות!הכוונה שלי שזה לא ממש קור, אבל זה מה שיש...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים mrsph666 אני מבין שאתה לא כל כך מבין את חוקי הפורום כי זו כבר האזהרה השלישית שלך! והפעם זה על הקפצת דיוןצפה לעונש
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים תגיד, איפה אתה גר?אתה כנראה לא גר במרכז, ולא ממש מרגיש את הלחות הנוראית של ת"א - רמת-גן...אני גר בנתניה ומעדיף לחות על פני קור.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני לא מבין מה אתה כל כך רוצה "קור"....כל שנה צריך לסבול את החורף.תגור בירושלים ואז תבין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.