עבור לתוכן

לנוכח הטמפרטורות השונות וכל ההשערות כי החיישנים מזייפים, העלתי סקר חדש -טמפרטורה

לכל אלא שיש מעבד CORE 2 DUO - מהי הטמפרטורה של המעבד שלכם במנוחה? לכל אלה שיש קרור STOCK כמובן! 1,418 הצבעות

1. 1. לכל אלא שיש מעבד CORE 2 DUO - מהי הטמפרטורה של המעבד שלכם במנוחה? לכל אלה שיש קרור STOCK כמובן!

• בין 25-30
    • בין 30-35
    • בין 35-40
    • בין 40-45
    • בין 45-50
    • בין 50-55
    • בין 55-60
    • בין 60-65

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלי עם לוח של INTEL P965L הטמפרטורה היא 52 מעלות במנוחה.(שלא נדבר על מאמץ).

זיוף או בדיקה מדוייקת, לא יודע. האמת, לא אכפת לי. אני רק רוצה שיראה לי פחות מ50 מעלות!

פורסם

חברה מי שיש לו את המעבד ויכול להצביע זה יהיה נחמד ויחסוך הרבה שאלות בפורום כמו : " הטמפ' שלי היא X, זה בסדר?"

אז ממש 10 שניות מזמנכם.

פורסם

יפה שעשית את זה...רק דבר מאוד חשוב שכחת שיציינו איזה לוח יש למי שמצביע ומה הסיבה אני כמעט בטוח שכל הנמוכים

זה לוחות גי'הבייט וכל הגבוהים ,אסוס,איטל,אסרוק,,,,וכו' כניראה שיש בבניית הלוח בתאום עם הביוס מטרה יזומה

שיציג מעלות נמוכות ואחרים זה לא כך בגי'גהבייט גם במודלים ישנים יותר היה ככה

פורסם

לא צריך למדוד טמפרטורה. במידה וגוף הקירור יושב כמו שצריך, צריך לשים את האצבע על גוף הקירור ולהרגיש את החום שלו. אם הוא חם אך לא רותח, אתם בטווח הטמפ הנורמאלי. אם לעומת זאת הגוף קירור רותח, המעבד יחיה פחות, וכנראה תאלצו לנצל את האחריות.

פורסם

^^^

לרוב זה הפוך... אם אתה מרגיש שההיטסינק חם, משמע הוא מעביר טוב מאוד את החום, ואם הוא קר זה אומר שאין לו הרבה העברת חום ואולי אין לו מגע טוב עם המעבד :xyxthumbs:

פורסם

^^^

לרוב זה הפוך... אם אתה מרגיש שההיטסינק חם, משמע הוא מעביר טוב מאוד את החום, ואם הוא קר זה אומר שאין לו הרבה העברת חום ואולי אין לו מגע טוב עם המעבד :xyxthumbs:

לשם שזה הוא צריך להיות פושר ולא רותח

פורסם

לא רשמתי רותח, ואני לא חושב שהוא צריך להיות פושר כדי לבשר על העברת חום טובה... הוא צריך להיות קצת יותר, חמים כזה, שתרצה לחבק אותו ביום חורף גשום :lol:

פורסם

לא רשמתי רותח, ואני לא חושב שהוא צריך להיות פושר כדי לבשר על העברת חום טובה... הוא צריך להיות קצת יותר, חמים כזה, שתרצה לחבק אותו ביום חורף גשום :lol:

משהו בטמפ של חזייה?

פורסם

יכול להיות, עוד לא הגעתי לגיל בשביל לבדוק :cool2:

פורסם
לרוב זה הפוך... אם אתה מרגיש שההיטסינק חם, משמע הוא מעביר טוב מאוד את החום, ואם הוא קר זה אומר שאין לו הרבה העברת חום ואולי אין לו מגע טוב עם המעבד

זו לא הייתה הכוונה שלי. שים לב שכתבתי את ההודעה ההיא תחת ההנחה שגוף הקירור מונח בצורה טובה על המעבד, ויוצר איתו קשר טוב. תחת ההנחה הזו, היטסינק רותח אומר שהטמפ' של המעבד גבוהה מדי, בעוד היטסינק חם אך לא רותח, אומר שהטמפ' של המעבד סבירה.

פורסם

אז אכן, לא הבנתי טוב

פורסם
  • מחבר

כמו שניתן לראות, הסקר מראה כי ישנה סטיה בבדיקת הטמפרטורה. אולי היא נובעת מקריאה לא נכונה של הטמפרטורה, אולי היא נובעת בגרסאות ביוס שונות, אולי היא נובעת מיצרני לוחות אם שונים, ואולי מאיוורור המארז.

התוצאות השונות היתייחסו למעבד CORE2 DUO. אני מקווה שאלה שהצביעו לסקר, משתמשים עם קרור STOCK.

תודה על השתתפותכם.

למי שיש מעבד כזה, אני יכול להמליץ להחליף משחה תרמית ל MX-1. לי היא הורידה ב5 מעלות(לעומת משחה אחרת) - שווה.

פורסם

תפסיקו להספים!!!

ולפותח התארד זה גם תלוי במשחה הטרמית שנמרח על המעבד

פורסם

פותח התארד. טמפרטורת המעבד בכל לוח היא שונה מכיוון שבכל לוח החיישן שונה.. מה גם שפליטת החום משתנה ממעבד למעבד ברמות מאוד קטנות שיכולות להוביל לטמפרטורה שונה..

כמובן שקירור המעבד והמשחה הטרמית גם מאוד משפיעים ככה שהסקר הזה חסר תועלת ומיותר.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים