פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים שלום,אני בן 17 ולא עשיתי בחיים בדיקת דם זה נוראי??יכול להיות שאני חולה במשהו ואני לא יודע?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים בדיקת דם זה ממש אבל ממש כלום, מי שעושה מזה סיפור הוא פשוט אדיוט.אם יכול להיות שאתה חולה במשהו? לא יודע...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים כמובן זה בתנאי שאחות מנוסה, אם היא לא זה יכול להיות לא נעים. אבל לא מתים מזה, זה סתם לא נעים.בכל מקרה, זה לא כמו תרומת דם.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים כן בדרך כלל זה לא נורא ואפילו לא מרגישים.אבל אם היא לא מנוסה... זה סיפור אחר.היא יכולה לפספס את הוריד או להזיז בפנים את המחט ודם ישפריץ לכל כיוון. האימה! :errrr:
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר איכסה, זה נשמע לי בסדרהבנתי שמרגישים לא טוב אחרי הבדיקה יש אמת בדבר?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים זה משתנה לגבי כל אחד.לפני תשתה מים ושהיא מבצעת את הדקירה והשאיבה פשוט אל תסתכל.אולי אתה רגיש ותתעלף לה שם ממראה הדם.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים זריקה זה משהו אחר.בזריקה מכניסים לגוף שלך חומר.בבדיקת דם שואבים אותו לכמה מבחנות שצריך בהתאם לבדיקות שאתה צריך לבצע.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מוציאים כמה מ"ל של דם (מבחנה בדר"כ זה 25 מ"ל) זה כלום.ומוציאים דם, לא מכיסים שום דבר.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני חולה על בדיקות דם! זה תמיד בערך ב10 וחצי בשוסטר ככה שאני מפסיד שעות ראשונות של בית ספר ואחרי הבדיקה אני הולך לאכול קרואסון חמאה מעולה ושוקו ממש טעים עכשיו שאני חושב על זה, מלא זמן לא עשיתי, כדאי להזכיר לאמא שאני "צריך" לעשות אחת אה וגם הבדיקת דם עצמה סבבה, זה די כיף אפילו
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים יש לי פה כמה סיפורים על בדיקות דם שלי אבל אני מעדיף שלא לספר..D: זה לא נוראי.. אפילו נחמד אם אתה מאזוכיסט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.