עבור לתוכן

Isracard.web - הדרך החדשה לקנות דברים ברשת ?

Featured Replies

פורסם

ממה שהבנתי מדובר בשירות חדש מבית ישראכרט, שנותן לכם כרטיס אשראי חילופי שבאמצעותו תוכלו לרכוש דברים ברשת מבלי

למסור את הכרטיס האמיתי. איך זה עובד ? "קונים כסף" עם הכרטיס האמיתי שלכם לחשבון הווירטואלי, ואז ישראכארט מנפיקים

לכם מס' כרטיס חדש. עם המזומנים שרכשתם ומס' הכרטיס החדש תוכלו לבצע רכישות בחו"ל.

עכשיו, השאלה הגדולה: האם מדובר בכרטיס בין-לאומי שרוב החנויות בעולם יתמכו בו ? או שהאם מדובר רק במשהו ישראלי ?

מה עם Pay-Pal ושירותים אחרים כמו I-Tunes ?

אם אכן ניתן שירות כזה, שנותן תמיכה בכל האספקטים הנ"ל, הרי שזוהי מהפיכה אמיתית. שכן אנשים כמוני שהינם חיילים או סטודנטים שאין בידם

כרטיס אשראי בין-לאומי יוכלו לבצע רכישות ברשת הגדולה, ואפילו בדרך בטוחה.

אני עכשיו חוזר לצבא (לשבועיים), ואין לי כ"כ זמן להתעמק בזה אבל אם זה מעניין מישהו, אתם מוזמנים לכתוב כאן את דעתכם.

יום טוב, שבוע(יים) טוב :):hi:

[/url=Isracard.web]

פורסם

לפי ה"דף מידע" אפשר להשתמש בו גם לאתרים בחו"ל...

אני לא רוצה להיכנס לעמלות וכו...(כי זה יוצא ממש לא משתלם)..

ובכללי מה העניין פשוט להתקשר ולשאול "אותם"...

פורסם

אני משתמש בזה מאז שזה יצא, זה שירות אדיר ואכן זה מספק לך מספר של כרטיס בן לאומי.

החיסרון הוא שכל פעם שמטעינים כסף אתה מקבל מספר כרטיס אחר ואם אתה רוצה לקבל את מה שנשאר בכרטיס הישן אתה צריך לפרוק אותו.

כלומר 5 שקלים לטעון בכל סכום עד 1000 ש"ח, ועוד 5 שקלים לפרוק (אם אתה רוצה לפרוק).

סה"כ דבר מצויין, הספקתי כבר לעשות כמה וכמה רכישות מענינות מחו"ל... :xyxthumbs:

פורסם

חבל שלא שמעתי על זה לפני שהיה לי כרטיס בינלאומי

נשמע מצויין

פורסם

אני משתמש בזה מאז שזה יצא, זה שירות אדיר ואכן זה מספק לך מספר של כרטיס בן לאומי.

החיסרון הוא שכל פעם שמטעינים כסף אתה מקבל מספר כרטיס אחר ואם אתה רוצה לקבל את מה שנשאר בכרטיס הישן אתה צריך לפרוק אותו.

כלומר 5 שקלים לטעון בכל סכום עד 1000 ש"ח, ועוד 5 שקלים לפרוק (אם אתה רוצה לפרוק).

סה"כ דבר מצויין, הספקתי כבר לעשות כמה וכמה רכישות מענינות מחו"ל... :xyxthumbs:

אבל עם כול העמלות (לפי מה שקראתי בדף בסביבות ה0.5-1.0+- אחוזים לעיסקה)....משלוחים מחו"ל לארץ...וכו

זה עדיין יוצא לך משתלם..?

פורסם

הממ... נגיד לקנות מוסיקה(מ-iTunes במקרה הספציפי הזה), זה נותן?

פורסם

אפשר לעשות את זה עם בנקט?

פורסם

חבר'ה - סוד קטן:

למעשה כל כרטיס VISA (לא ישראקארד) הוא בין-לאומי ואתם יכולים לקנות איתו באתרים בחו"ל.

כן, גם אם כתוב עליו Valid only in Israel. זאת סתם שטות.

פורסם

למה להשתמש בזה ולא בפאיפאל? אני סומך על פאיפאל הרבה יותר מאשר על ישרכארט. השאלה היא אחרת, האם אפשר להעביר כסף מפאיפאל לשם ואז משם לחשבון בנק שלי? אם כן, זה דבר מעולה, אם לא, זה דבר שיעזור רק למי שאין לו כרטיס אשראי בין-לאומי (והקטע הכי מצחיק הוא שאין דבר כזה כרטיס אשראי לא בין-לאומי. לא אומרים לכם את זה, אבל כל כרטיס כמעט יכול לשמש בחו"ל).

Anatoli.

פורסם

לא נכון, ישראכרט רגיל (לא מסטרכרד) הוא לא בינלאומי. הוא אפילו מכיל רק 8 ספרות. וזה כרטיס נפוץ למדיי בארץ.

ואני לא מבין מה גורם לכם לחשוב שזה איזשהו סוג של "paypal" (עם כל ההשלכות של זה).. כל מה שזה נותן זה שירותי "כרטיס אשראי אנונימי". מבחינת החנות היא מקבלת כרטיס אשראי רגיל לחלוטין, אין פה שום עניין של "יקבלו אותו או לא" כמו שקורה עם paypal..

פורסם

יש לי כ. אשראי בן 16 ספרות. זה תופס בקשר לשאלה שלי?

פורסם

אז למה שלא תעשה פשוט כרטיס אשראי בן-לאומי? האנונימיות לא תעזור לך, כי אתה חייב לספק פרטים עם הכרטיס בעת הזמנה. חוץ מזה חשוב לזכור, חנויות שלא מקבלות PAYPAL יחייבו אותך לעשות הזמנה בטלפון בכדי לבדוק את כרטיס האשראי שלך עם הבנק במקביל לשיחה איתך (זה מה שקרה לי כמה וכמה פעמים).

Anatoli.

פורסם

לא נכון, ישראכרט רגיל (לא מסטרכרד) הוא לא בינלאומי. הוא אפילו מכיל רק 8 ספרות. וזה כרטיס נפוץ למדיי בארץ.

קראת מה שאמרתי? לסוגריים - שמת לב?

כל כרטיס של VISA הוא בין-לאומי. נקודה.

למעשה כל כרטיס VISA (לא ישראקארד) הוא בין-לאומי ואתם יכולים לקנות איתו באתרים בחו"ל.

פורסם

רק חבל שבכלל לא התייחסתי אליך (אחרת הייתי מצטט את ההודעה שלך.. ::)) אלא להודעה של אנטולי שהיתה בדיוק מעליי וטענה ש"אין דבר כזה כרטיס אשראי לא בין-לאומי"..

כל כרטיס של VISA הוא בין-לאומי. נקודה.

רוצה אולי לחזור על זה שוב, והפעם להדגיש ולצבוע באדום?

איפה ראית מישהו טוען אחרת ?

פורסם

חבר'ה - סוד קטן:

אתה בטוח בזה? יש לי כרטיס אשראי "דרייב" (צעירים) של בנק דיסקונט - תקף בחו"ל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים