עבור לתוכן

[שאלה]מי ב-012 ויש לו לאגים במשחקי רשת??

Featured Replies

פורסם

אני ב-012 ויש לי מלא לאגים שאני משחק ברשת אני אשמח לדעת אם גם לאחרים שהם ב-012 אם יש להם לאגים והפינגים גבוהים למה זה משגע רצח יש מלא תקיעות אני רוצה לדעת אם יש את זה לאחרים ואם זה לא המקום המתאים אז תעבירו בבקשה זה חשוב לי לדעת כי אם כן אני עובר חברה

פורסם

אני ב-012 בחבילת ה-1.5 שלהם, אין לי לאגים בכל המשחקים, יש לי לאגים במשחק CSS ספציפית. עם הספק הקודם זה לא היה כך וזה התחיל כשעברתי אליהם.

פורסם
  • מחבר

אהה אני בחבילה של השלוש מגה ויש לי מלא לאגים בפיפא 07

פורסם

אהה אני בחבילה של השלוש מגה ויש לי מלא לאגים בפיפא 07

פיפא07 זה משחק לשחקן יחיד לא? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תשכיל קצת פיפא 07 זה גם משחק מולטיפלייר יש לך ב-GAME MODES אפשרות של MULTIPLAYER ואתה יכול לשחק עם עוד מישהו אחד נגד השני יענו והוא מביא לך אייפי ואתה מתחבר או שההפך :)

פורסם

תשכיל קצת פיפא 07 זה גם משחק מולטיפלייר יש לך ב-GAME MODES אפשרות של MULTIPLAYER ואתה יכול לשחק עם עוד מישהו אחד נגד השני יענו והוא מביא לך אייפי ואתה מתחבר או שההפך :)

מצטער אני פשוט מניח שכולם מורידים משחקים ולא קונים אותם X_X

זה יכול להיות בעיה אצל חבר שלך תבדוק אצלו

פורסם
  • מחבר

זהו שבדקתי הוא בבזק היו לו קצת לאגים לי ממש זה נתקע כזה ולקח זמן עד שראיתי את השחקנים לפני כמה ימים זה היה עם לאגים אבל הרבה פחות ושמעתי גם מחבר אחר של-012 יש פינגים גבוהים במשחקי רשת בעע זה חרא כדאי להחליף חברה????

פורסם

אני ב-012 בחבילת ה-1.5 שלהם, אין לי לאגים בכל המשחקים, יש לי לאגים במשחק CSS ספציפית. עם הספק הקודם זה לא היה כך וזה התחיל כשעברתי אליהם.

כן גם לי...

חחחחחחחחח

ל 012 יש את הפינגים הכי טובים!!

יש לי CABLE 1.5

הפינג לא עובר את 120

בכל המשחקים...... :)

פורסם

012

כבלים

1.5mbit/512kbps

אין לאגים

לאג רק אם יש בעיית תעבורה מצד השרת שאני משחק בו

למשל אם אני משחק בworld of warcraft ויש לאג אז יש לכולם וזה בגלל שבליזארד המטומטמים עוד מהתקופה של דיאבלו נשארו עם הספק telia איפה שהוא בצרפת ולא קולטים שזה ספק מפגר שעושה לאגים

אפילו בדיאבלו 2 8 שחקנים בחדר היו לאגים מטורפים

פורסם

לי יש לאגים רק בWarRock... וגם זה בשרתים אמריקניים :smile1:

012 1.5MB, HOT Cable

פורסם

לי אין לאגים אם אני נכנס לשרת נורמלי

פורסם
  • מחבר

מישהו משחק פה בפיפא 07 והוא ב-012?? אם כן אני אשמח לשמוע אם יש לו לאגים או לא

פורסם

אולי זה בעיה בקוד רשת של המשחק?

פורסם

אצלי אין לאגים בשום משחק ויש לי :

012

1.5

192

ואני משחק בוואררוק בשרת לונדון והפינגים לא עוברים את ה-60-70

פורסם
  • מחבר

לא יודע למה לי יש לאגים יש לי מחשב מעולה AMD 4600 X2 DUAL CORE 2GB MEMORY ן X1900XT 512 מביט אני לא מאמין שזה קשור למחשב אלא זה משהו באינטרנט איך אפשר לברר מה הפינג שלי? לשלוח פינג לאייפי יענו??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים