פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אז זאת הדרך שלך לנקות את המצפון?אפשר לחשוב שאני המצאתי את זה..הדבר נובע מכך שתרנגולת/פרה שחוטים הופכים להיות מוצר אחר.ואם כבר התענינת אז אין לי בעיה לראות את הרב שוחט ולאכול סנדביץ בעת ובעונה אחת, מתרגלים.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל בשר כשר ב-90% מהמקרים הוא בשר לא איכותי בכלל, בשרים איכותיים מוצאים בדר"כ רק באיטליזים של הדרוזים והערבים. (שמן הסתם לא כשרים)
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מה כל כך טוב בבשר כשר? החצי טון מלח שתוקעים לך על הבשר? העובדה ש90 אחוז מהחיות בעולם אי אפשר לאכול אותם? והחיות האלה ממש טעימות!אוף למה טיב טעם לא יכולים לפתוח סניף קרוב....
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים קודם כל תיקון טעויות- א. בשר חלק זהו בשר שפשוט לא היו כל בעיות איתו לאורך כל התהליך, קרי לא התעוררו שום ספקות לגבי כשרותו. ב. חרדי זה לא אדם שמקפיד הכי בטופ (לא בהכרח). זה ככקיצור ל"חרדים לדבר ה' " ג. ירקות של גוש קטיף(אני יודע ....... ) הם בלי חומרי הדברה בגלל שהם גדלים במקומות סטרילים(חממות) ועכשיו לעניין- אני לא אומר שההכשר הרגיל אינו סתם כיסוי תחת, כמו שמישהו אמר- משגיח בא עושה סיבוב ורושם וי ביומן. שלא נדבר על השחיתות שיש במנגנון המסואב הזה שלפי השקפתי מחללים שם שמיים. אבל מי שקונה מהכשר טוב-"בית יוסף"(עדות המזרח), "הרב לנדאו"(אשכנזים) ו"הרב מחפוד"(תימנים) יכול להיות בטוח לגבי הכשרות פשוט כי המשגיח חייב להיות לאורך כל התהליך ולפחות משכורתו מוצדקת. למי ששואל למה אנשים מוכנים לשלם כל כך הרבה כסף בשביל כשרות טובה- תדמיינו מצב שנגיד אתם במקום שאתם חייבים לאכול, וידוע שברוב הארוחות יש ציאניד-כמה הייתם משלמים עבור ארוחה שבטוח שהיא לא כוללת את הרעל?? ??
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אתה באמת משווה ציאניד לשחיטה לא כשרה? אני משלמת מספיק לוטרינר המחוזי שידאג שלא יהיה לחיות שאני כן אוכלת פרזיטים ותולעים שיתיישבו לי אח"כ במוח.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אני לא אומר שההכשר הרגיל אינו סתם כיסוי תחת, כמו שמישהו אמר- משגיח בא עושה סיבוב ורושם וי ביומן. שלא נדבר על השחיתות שיש במנגנון המסואב הזה שלפי השקפתי מחללים שם שמיים. אבל מי שקונה מהכשר טוב-"בית יוסף"(עדות המזרח), "הרב לנדאו"(אשכנזים)ו"הרב מחפוד"(תימנים) יכול להיות בטוח לגבי הכשרות פשוט כי המשגיח חייב להיות לאורך כל התהליך ולפחות משכורתו מוצדקת.למי ששואל למה אנשים מוכנים לשלם כל כך הרבה כסף בשביל כשרות טובה- תדמיינו מצב שנגיד אתם במקום שאתם חייבים לאכול, וידוע שברוב הארוחות יש ציאניד-כמה הייתם משלמים עבור ארוחה שבטוח שהיא לא כוללת את הרעל?? ??טוב אני חייב להגיב על זה...תראה, כשרות רגילה זה אכן רק כיסוי תחת, שמשלמים עליו, יש אפילו דתיים שלא מוכנים ללכת על כזאת כשרות... מעניין למה. (אולי כי זה פשוט מסחרה...)לדעתי בכלל צריך לעשות סוג של כשרות רפורמית, אפילו אם העסק פתוח בשבת, לפחות שיהיה הכשר על הבשר, שהוא כשר... (ושלא תיהיה ממוסחרת)לגבי הפסקה האחרונה שלך, נכון ששירותי הוטרינריה לא תמיד עובדים כמו שצריך ונכון, שכשרות כזאת מבטיחה נקיון, אבל למה לשלם כזה הון עתק בשביל משהו שצריך לקבל חינם!אגב, שכתוב כשר למהדרין, למשל בפיצריה, לא צריך להיות רב נוכח בפיצריה? ואם כן, איפה הוא יושב? בתנור?
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים ^^^הפסקה האחרונה שלי באה להביע משל ותו לא.ולגבי פיצריה - הייתי אומר שרוב הזמן צריך להיות (כדי שיהיה חזקה)אתה באמת משווה ציאניד לשחיטה לא כשרה? אני משלמת מספיק לוטרינר המחוזי שידאג שלא יהיה לחיות שאני כן אוכלת פרזיטים ותולעים שיתיישבו לי אח"כ במוח.מבחינתי זה אפילו יותר גרוע מציאניד
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים היתכן שבשביל חותמת מעפנה ימכרו את אותו הבשר\מוצרים במחירים אסטרונומים? קוראים לזה עסק.אם יש פראיירים שקונים ביקר אז תמכור להם ביקר.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים בעיניין הכשרות הרגילה בבשר יש שוחטים רשמיים עם אישור הרבנות הם לא 'רק' בודקים הם אלה שעושים את כול השחיטה עצמה . עדיין אין מיכשור אוטמטי מלא לזה עדיין צריכים אנשים לזה . זה כמו הקטיף בחקלאות . בעיניין האלה שלא עברו בד"ץ זה לא אומר שהם לא כשרים לפי כשרות רגילה הזה שמוסמך לפי כשרות בדץ מוסמך גם לפי כשרות רגילה . היום בפיקוח הוטרינרי ההבדלים מצטמצמים . 1 ההבדלים העיקריים בין בשר כשר לבשר 'חלק' הוא מצב הריאות השוחט צריך למשש אותם (עם כפפות חד פעמיות - חובה ע"י משרד הבריאות) אם יש להם חור 1 לפחות כול הפרה לא כשרה , אם יש לה גושים היא כשרה לפי כשרות רגילה ולפי בדץ אסור שיהיה גושים בכלל - בטענה שהיא הייתה מתה בכול מקרה תוך כמה ימים . ומפה המושג חלק דרך הגב
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים לעולם לא תהיה מכונה לשחיטה מאחר והשחיטה צריכה ברכה ואם תהיה אחת כזו אני אישית לא אקנה בשר שנשחט בה.הכשר חלק אכן מסיר יותר ספקות לגבי כשרות הבשר וזה רק למחמירים שעל כל דבר יש להם ספקות.יש להם אפילו ספקות לגבי הספקות שלהם - שיבושם להם.בשר כשר בעל הכשר אמין ומוכר הוא בשר כשר לכל דבר לא כסת"ח ולא נעליים ואל תבלבלו את המוח.לפי ההלכה והתורה, יהודי יכול לחיות יפה מאוד ללא בשר ואף מומלץהשחיטה היהודית היא השחיטה הנקייה והבריאה ביותר כולל ניקוי ניקור והמלחה (הכשרה)ויותר מזה יש אפילו אומרים שאופי השחיטה היהודי מונע טראומה מהבהמה בזמן השחיטה שמתבטא בבשר רך יותר.ידוע שבשר שעבר טראומה הוא בשר קשה.המלחה נועדה לספוח אליה את הדם.אלו שמעדיפים שחיטה בדואית, מומבסית או אבוריג'נית זכותם המלאה רק אל תגידו שהיא יותר טובה.ירקות עם הכשר בדץ הם הדבר המטומטם ביותר שהמוח הישראלי היה יכול להמציא והרבה נפלו בפח הזה.לידיעתכם ירקות מנקים בבית ע"י השריה במי מלח או חומץ. למעוניינים לשלם פי 5 תהנו.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים קודם כל אתה לא יכול לומר שזה לא כסת"ח-כי זה כן.שחיטה נקייה לא הייתי אומר (ראית פעם שחיטה??)ואל תדבר שטויות- אין שום המלצה לא לאכול בשר(להפך)מה שנכון שהבהמה לא מרגישה כלום(זה כמו כדור בראש )
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים קודם כל אתה לא יכול לומר שזה לא כסת"ח-כי זה כן.שחיטה נקייה לא הייתי אומר (ראית פעם שחיטה??)ואל תדבר שטויות- אין שום המלצה לא לאכול בשר(להפך)מה שנכון שהבהמה לא מרגישה כלום(זה כמו כדור בראש )1. קודם כל אני כן יכול לומר שזה לא כסת"ח-כי זה לא. אם יש לך בעיה עם השחיטה הכשרה לך תקנה גלאט אבל תוציא ציבור שלם, כאילו הם אוכלי פיגולים, נבלה וטרפה כי זה מה שמשתמע מדברי כל מי שטוען כמוך.2. שחיטה נקייה מבחינת החיתוך וכן אני ראיתי שחיטות ברבים ולא רק אחת, שבוצעו ע"י רב, שביצע שחיטה כשרה ולא גלאט ושמאט. אתה ראית שחיטה?3. אני לא מדבר שטויות. הילכות בשר, הכשרות עצמה, יציאה ידי חובה בברכת שחיטה, הבעיות הרפואיות הכרוכות בבשר, ההיבט המוסרי ועוד כהנה וכהנה.4. איזה כדור בראש על מה אתה מדבר בכלל, אתה יודע איזו טראומה זו? אצלנו במשק נאלצנו להמית פרה וזה בוצע ביריה הבשר נהיה בלוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.