פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים אני קונה בקרוב מחשב חדש שאני מתכוונן לעשות עליו OC אבל אני עדיין לא יוע איזה ספק כוח לקחת hec 475W (2 fans)antec 380Wenermax 350Wאיזה מהם הכי יציב ?
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים enermax בהפרש גדול!אל תתן לאנשים להגיד שטויות על הביקורת של טום, גם אני קראתי אותה והייתי בטוח שהantec הרבה יותר טוב אבל לאחר קריאה יותר מדוקדקת גיליתי שאין בכלל בבדיקה הזו יציבות מתח!!אל תקנה את הhec, הוא טיפה יותר טוב מgeneric.
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אני דווקא הייתי ממליץ על האנטקהוא יותר שקט וחזק ולמרות ההתלהבות של המון משתמשים כאן שמשום מה מעדיפים את האנרמקס הוא לקח את המקום האחרון במבחן של טום.ואם לא הוא אז הHEC שגם הוציא ציון מעולה באותו מבחן.
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים יותר חזק? להזכירך אנטק כבר מלפני כמה שנים שינו את שיטת ספירת הוואטים שלהם, זה למה תמיד יוצא להם יותר מל-ENERMAX.
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אני דווקא הייתי ממליץ על האנטקהוא יותר שקט וחזק ולמרות ההתלהבות של המון משתמשים כאן שמשום מה מעדיפים את האנרמקס הוא לקח את המקום האחרון במבחן של טום.ואם לא הוא אז הHEC שגם הוציא ציון מעולה באותו מבחן.המקום שהספק מקבל הוא גם ביחס למחיר שלו ולא ביצועים בלבד.והאנטק ממש לא מוצלחים,ה380W שלהם הוא אפילו א 350~,הם זייפנים!
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אני דווקא הייתי ממליץ על האנטק הוא יותר שקט וחזק ולמרות ההתלהבות של המון משתמשים כאן שמשום מה מעדיפים את האנרמקס הוא לקח את המקום האחרון במבחן של טום. ואם לא הוא אז הHEC שגם הוציא ציון מעולה באותו מבחן. אל תתן לאנשים להגיד שטויות על הביקורת של טום, גם אני קראתי אותה והייתי בטוח שהantec הרבה יותר טוב אבל לאחר קריאה יותר מדוקדקת גיליתי שאין בכלל בבדיקה הזו יציבות מתח!! : די די
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים שמעתי דווקא שלאנמרקס דווקא יש טיפה דאון וולט ... רק ב-5V.. ולא בכל הספקים אם אני לא טועה. חוץ מזה שהירידה הזאת לא תוקעת כלום.
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים זייפנים במתח?!?בחיים שלי לא שמעתי כזאת שטותהחברה הזייפנית הזאת עם הספק הזייפן הזה הצליחו לספק 471 וואט לעומת 389 של האנרמקס!גם במבחנים של טום הם זייפו את המתחים שלהם??
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אני מסכים, האנרמקס סובל מ-Under Voltage.לדעתי ה-HEC בהחלט שווה בדיקה במחיר המצויין שלו.
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים מחבר טוב אני הזמנתי את האנטק 380W אבל אין לפנדה אותו במלאי כרגע והוא יגיע רק עוד 14 יום יותר מידי האם כדאי לי להוסיף ל430 שלהם שעולה 550 + או לקנות את האנרמקס ?ומישהו שמע על הספק 420 W של TT ?ובקשר לHEC אני פשוט לא רוצה להיות שפן ניסיות של הספק אם אני אראה איזה כמה משתמשים איתו ועם מתחים יציבם אז זה יוכחיך את אמינותו...
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים מחבר מצטער על ההקפצה (למרות שהדיון למעלה) אבל זה ממש דחוף לי מי שיודע ומכיר שיענה בבקשה
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים שבוע שעבר (בזמן שהאתר נפל) התקנתי ספק HEC 475W ואני מסוגל לומר שהמתחים יציבים, ולטעמי הספק מצויין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.