עבור לתוכן

רוהצ ללמוד גיטרה[חשמלית]......

Featured Replies

פורסם

טוב החלטתי ללמוד גיטרה, נשמע די מגניב... אבל אני יותר רוצה ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית

הבנתי שצריך ניסיון עם גיטרה רגילה לפני שמתחילים חשמלית זנ נכון? ואם כן אז כמה שנים אני צריך ללמוד גיטרה רגילה כדי להתחיל ללמוד גיטרה חשמלית?

ד"א איפה יש גיטרה טובה[אם יש בזה טובה] במחיר טוב וממקום טוב....?

פורסם

סתכל, אתה לא חייב להתחיל מגיטרה קלאסית, אני אישית לא סובל קלאסית, וישר התחלתי עם חשמלית, ואין לי שום בעיה עם זה. אם תתחיל קלאסית ומה שאתה בעצם אוהב זה את הצליל של החשמלית, אתה פשוט תתבאס ולא תרצה להמשיך, ככה שתתחיל ישר מחשמלית. בקשר לגיטרה טובה, הכל תלוי מה הסגנון שלך, ומה התקציב שלך, אם תגיד את שני אלה נוכל לעזור לך, שווה מאוד ללכת על גיטרה יש שנייה, יש הרבה הצעות מצויינות במחירים מאוד טובים.

פורסם

לא צריך ניסיון, עדיף ניסיון.

קלאסית וחשמלית זה אותו דבר וההבדל העיקרי מבחינת נגינה הוא שהצוואר של החשמלית דק יותר, לכן יותר קל להתחיל בקלאסית ולעבור אח"כ.

פורסם

יש עוד המון הבדלים מבחינת נגינה. דבר ראשון, גיטרה חשמלית יותר דקה, אתה לא יכול להשעין עליה את היד, דבר שני הרבה יותר קל ללחוץ על המיתרים, הם לא קשים כמו באקוסטית וקלאסית, דבר שלישי הצוואר של החשמלית יותר צר, ככה שיש יותר סיכוי לחסום מיתרים ממתחת או ממעל, במיוחד אם יש לך אצבעות עבות, אבל מתרגלים....ואם הוא לא אוהב קלאסית, ולא מתחבר אלייה, זה פשוט יימאס עליו והוא לא ירצה להמשיך לנגן, אני אצל המורה שלי ניגנתי בהתחלה ישר בחשמלית, אבל בבית הייתה לי קלאסית, וזה פשוט ביאס אותי שפשוט רציתי לוותר......

פורסם
  • מחבר

טוב תודה... נראה לי שאני פשוט ינסה וידבר עם המורה....

עכשיו בקשר לגיטרה חשמלית- באיזה מחירים זה נה (כמובן שיש גם גיטרות בחצי מיליון, אבל אני מדבר על גיטרה פשוטה רק כדי ללמוד....)

פורסם

שוב, הכל תלוי במוזיקה שאתה הולך לנגן, ואם אתה הולך להחליף אותה אחרי שכבר תדע לנגן טוב. אל תשכח שצריך גם מגבר. רק תגיד מה התקציב שלך.

דבר איתי בפרטי ואני יענה לך על הכל

מסנג'ר dniel_mlnki@walla.co.il

אייסיקיו 196231314

פורסם

האמת שאני התחלתי ללמוד על גיטרה בדיוק אתמול, גם אני חשבתי להתחיל ישר מחשמלית..

אבל העדפתי לקנות קלאסית, לראות אם אני באמת הצליח לנגן עליה, ואז לעבור לחשמלית..

בנתיים אני רואה שזה די קשה לנגן, ככה שאולי עשיתי בטוב שלא קניתי ישר חשמלית..

-

ולגבי חשמלית למתחילים, ראיתי בכלי זמר מדבר+גיטרה חשמלית פשוטה למתחילים ב1300 שקל... ניראה לי די שווה אם אין לך ידע קודם בניגון.

פורסם

ב1300 שקל אתה יכול לקנות משו הרבה יותר נחמד יד שנייה

פורסם

ב1300 שקל אתה יכול לקנות משו הרבה יותר נחמד יד שנייה

אם כבר מדברים על יד שנייה, יש איזה מקום שיש בו מבחר גיטרות יד שנייה? (חוץ מ yad2.co.il)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים