פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני רואה כל מני מלבנים, אחד יוצא מהמסך והשני לא, אבל אי אפשר לדמות את זה לשום דבר, במיוחד לא לקטר :-\ :s05:הממ קטר זה רכבת לא?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים http://www.eyetricks.com/3dstereo.htmיש כאן עשרות סטריאוגרמות ואפילו יוצר סטריאוגרמות און-ליין (בינתיים מוגבל לטקסט)
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים איי זה היה אחד הטירופים של שנות התשעים, אפילו קנו לי מתנה ספר עם מלא כאלה, בכל מיקרה השיטה עם הפזילה לא כל כך טובה כי היא הופכת את מימד העומק.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אף פעם לא הבנתי את הקטע של התמונות האלה, אתם רוצים להראות תמונה אז תראו תמונה.. למה עכשיו להתחיל לפזול ולהתקרב ולהתרחק ולעמוד על הראש בסך הכל קטר.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים לא רואה, אבל מרגיש - כאב ראש.. אגב, היה משהו דומה ברשת לא מזמן מעיין אוסף נקודות , בצורה של עיגול ברגע שאתה מסתכל על זה - זה "כביכול" מתחיל לזוז.. אם מישהו יעלה את זה , זה יהיה נחמד
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים הייתי צריך ממש להקטין את זה בשביל להעלות את זה. בכל מקרה, יש לי מצגת מלאה בכאלה דברים. אני יכול לשלוח אותה באימייל...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אני רק מרגיש כאב ראש...טוב, כנראה שאי אפשר לראות את זה בLCD במחשב נייד (כמו כולם כאן, נאשים מישהו. לא?)
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים לא, גם בתמונה הזאת הדבר היחידי שאני רואה זהבקבוקון קטן מלא בכדורים נגד כאב ראש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.