פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים יש לי מחשב חדש (ראו במפרט שלי)והוא 2-3 פעמים בשבוע עושה ריסט לעצמו ולפעמים גם בליווי מסכים כחולים ככה סתם בלי שום קשר להפעלת תוכנה או משהואפילו סתם גולש באינטרנט וזה קורהצרפתי קבצי DUMP שאם תוכלו לקרוא אותם משום שאני לא הבנתי אין לפי ההסבראז אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לדעת מה הבעיה לפני שאני פונה לחנות לתיקוןתודה לכל העוזרים לישבוע טוב לכולם![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר זה המארז הגדול עם הידית של איבורי - ספק 250 וואטיש מאוורר 120ממ מקדימה ו 80ממ מאחורהטמפ תקינות לחלוטין!בבקשה עיזרו לי לנתח את קיבצי הDUMP שצריפתי כי אני לא מבין שמה כלום!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר כן גם אני לא הבנתי למה קיבלתי ספק 250 וואטהתקשרתי לאיבורי ואמרתי להם מזה גם לקחתי את המארז הכי מפואר שלכם ועוד יש בו ספק 250 וואט?אז הוא אמר לי שזה 250 וואט אמיתי וזיין תשכל...בדקתי עם MEMEST הכל בסדרטמפ מעבד: 47 מעלולטמפ מחשב: 37 מעלותרק תבדקו לי את הקבצי DUMP בבקשה!!!!!!!!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים שני קבצי ה DUMP הראשונים מצביעים על בעייה במצלמת הרשת שלך ובעיקר בדרייבר snpstd3.sys השלישי מצביע על בעיה כללית ב KERNEL אך יכול להיות מושפע ממספר גורמים, ביניהם הדרייבר הנ"ל. המלצה ראשונית: 1. עדכון דרייברים למצלמת הרשת או התקן אותה מחדש. 2. ספק של 250W לא מתאים לשום מערכת שנמכרת היום ושלא ימכרו לך שכן. בהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים זה המארז הגדול עם הידית של איבורי - ספק 250 וואטיש מאוורר 120ממ מקדימה ו 80ממ מאחורהטמפ תקינות לחלוטין!בבקשה עיזרו לי לנתח את קיבצי הDUMP שצריפתי כי אני לא מבין שמה כלום!אתה אשם שלא היתעקשתה על ספק נורמלי יותר במארז כזה ו מחשב כזה (תיכנון הספק לקוי) .1) אין ספק ש 250W כן יחזיק את המערכת שלך .אבל בגלל שזה לא 250W אפקטיבי + חיים שלו יתקצרו מאוד כי המערכת שלך דורשת בערך כ 75 אחוז מהספק המקסימלי שלו ..אני מציע לקנות כל ספק אחר מעל 350W כדי לא לפגוע במערכת שלך...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר אין הרבה חומרה במחשב שלי כנראה בגלל זה הם החליטו לא לשים ספק גדוליש לי רק לוח, מעבד, זכרון סטיק אחד, הרדיסק, צורב וזהו...אבל בכל זאת 250 וואט? זה חוצפה מה יש להם בעיה לשים לי ספק 350 וואט? ההבדל ביניהם במחיר הוא זניח אפילו אותו מחיראז למה לשים לי 250 וואט?בכל מיקרה דיברתי איתם והם אמרו לי שאני צריך להביא את המחשב והם יחליפו לי אבל צריך לבואאא לפרק את המחשבלשים אותו אצלם יומ-יומיים עד שיהיה מוכן ואין לי כוח לזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.