עבור לתוכן

שאלה בקשר לטמפ' המעבד שלי.

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי עם ליבת PRESCOTT מגיע לטמפ' במאמץ של 72 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על 50 מעלות. האם המעבד עלול להישרף?

פורסם

אני לא חושב שהוא ישרף אבל זו טמפ' ממש לא טובה לו....הוא אומנם מעבד חמים ו-60 מעלות זה לא נורא..אבל 72 זה בהחלט חם מאוד..

היתי שוקל לקנות לו איזה קרור טוב..

פורסם

באמת טמפרטורה לא טובה

כדאי לך לקנות גוף קירור טוב כמו שאמר xtract1 וככה המעבד יהיה מהיר יותר

פורסם

כל עוד הוא לא עושה האטה בגלל החום (ואני חושב שאין שלא) הוא לא יהיה יותר מהיר אבל בהחלט יאריך חיים יותר (ככל הנראה) ויחסוך לך במזגן בקיץ

יש לך גופי קירור טובים של AC כבר בסביבות ה-150 או הרבה יותר טובים בסביבות 250

פורסם

אחי פרסקוט הוא אומנם מעבד חם אבל אפשר לשמור אותו בכיף על טמפ' סבירה גם עם הקירור סטוק של אינטל.

לדעתי קנה כמה מאווררים, מקם אותם בצורה נכונה במארז (אם אתה לא יודע איך אתה מוזמן לשאול כאן), זה ייצב לך את טמפ' המעבד.

במקרה שזה לא עוזר קנה משחה טרמית חדשה.. (כל זה בהנחה שאתה לא מעוניין להחליף קירור) , אני עם פרסקוט 3 ואני עומד על 46-48 מעלות בכיף עם סטוק (למרות שאני מחליף לקירור מים).

פורסם
  • מחבר

במארז שלי יש מקום רק למאוורר אחד שנמצא בחלק האחורי של המארז מתחת לספק. יש לי שם מאוורר 9CM אם אני אחליף ל12CM אני ארגיש הבדלים בטמפ'?

קניתי מערכת קירור של ?Thermaltake Silent Heatpipe ועכשיו במאמץ הוא מגיע ל65 מעלות. לא שמתי עליו משחה טרמית. אם אני אשים משחה אני ארגיש בהבדל משמעותי? ואיך המערכת קירור היא סבירה יחסית? קניתי אותה עקב אי מקום מספיק במארז. תודה לכם...

פורסם

במארז שלי יש מקום רק למאוורר אחד שנמצא בחלק האחורי של המארז מתחת לספק. יש לי שם מאוורר 9CM אם אני אחליף ל12CM אני ארגיש הבדלים בטמפ'?

קניתי מערכת קירור של ?Thermaltake Silent Heatpipe ועכשיו במאמץ הוא מגיע ל65 מעלות. לא שמתי עליו משחה טרמית. אם אני אשים משחה אני ארגיש בהבדל משמעותי? ואיך המערכת קירור היא סבירה יחסית? קניתי אותה עקב אי מקום מספיק במארז. תודה לכם...

שמע אין ספק שמאוורר 120mm טוב מ92mm אבל תראה איך זה נכנס לך שם מבחינת מקום, ואם חור מספיק גדול מאחור כדי שלמאורר יהיה מקום להוציא ת'אוויר. אם לא עדיף להשאר עם מה שיש.. ככל שיש יותר מאווררים (והם מסודרים בצורה נכונה) הסירקולציה במארז טובה יותר ובהתאם הטמפ' של הלוח והמעבד יורדות..

הקירור הוא סביר בהחלט ואתה יכול לרדת איתו הרבה מתחת ל65 מעלות במאמץ! תמרח מיד!!! משחה טרמית! אסור להפעיל מחשב בלי משחה!!

משחות מומלצות - MX1 או AS5

פורסם
  • מחבר

הבנתי אחי. במארז שלי יש שני מקומות למאווררי 120MM בנתיים מותקנים לי בהם 92MM. נראה לי שאחליף אותם ל120MM ונסגור עניין.

לגבי המשחה התרמית אני באמת חייב למרוח כמו שאתה אומר=) עזרת לי מאוד תודה לך. : :xyxthumbs:

פורסם

אני החלפתי את המאוורר המקורי של אינטל ב

Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4297

ניקיתי את שאריות המשחה הטרמית, ומרחתי ArcticSilver 5 3gram

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1185

השינוי לפחות אצלי ממש משמעותי, ירידה של כ20 מעלות !!!

על הדרך החלפתי גם את הספק הג'נרי שפעם ראשונה קרס לאחר שנה - הוחלף במסגרת האחריות בג'נרי אחר ולאחר שנה בדיוק שוב קרס, בThermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=11954

בקיצור, שווה קצת להשקיע ולהיות שקט ורגוע אח"כ.

פורסם

חבל שלא התיעצתה לפני...

הקירור הזה...ממש ממש לא משתלם..יש קירורים הרבה יותר טובים במחיר שלו..אבל לא משנה גם הקירור שקניתה חמוד

פורסם
  • מחבר

לא קניתי מערכת קירור אחרת כי חיפשתי מערכת קירור כמה שיותר קטנה שתוכל להיכנס אצלי במארז. המערכת קירור שקנית היא באותם הממדים כמו המערכת קירור שאני קניתי? לגבי הספק כוח אני אלך על הליברטי 400W.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים