עבור לתוכן

אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך.... הבעייה היא התקציב.... כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסף בסביבות ה 400 שקל

עכשיו יש לי גרטיס מסך GF4 MX440 64 MB

כפי שאתם מבינים לא משהו בכלל.... עכשיו אני רוצה לנסוע מחר לסניף בב"ש לחנות KSP ואני ראיתי באתר שלהם כמה כרטיסים שמתאימים לי.... לפני מה שהבתי ללוח אמ שלי מתאים רק AGP אז הכרטיסים המועמדים הם:

1)

כרטיסי מסך ?eVGA? - ?5500 256MB TV, DVI, AGP והנה הכתובת לקישור של המפרט התכני :

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839

מחיר : 420

2)

והכרטיס השני:

כרטיסי מסך ?Powercolor? - ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP

והנה הקישור:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2898

מחיר : 350

בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים על שני הכרטיסים.... ומה אתם ממליצים לי.... או שאולי יש איזה כרטיס אחר שאתם יודעים על קיומו... פשוט אני לא מכיר את 2 החבות של הכרטיסים אז אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך עליהם....

תודה רבה מראש...

פורסם

ב-400 ש"ח אתה לא יכול לקנות שום כ.מ שיכול להריץ משו של השנה האחרונה...

תגיד את כל המפרט שלך כי כנראה שגם השאר לא משו,ותגיד אם הלוח שלך הוא PCI-E או AGP

פורסם

כל הכרטיסים שהוא נתן דוגמא הם agp אז הלוח שלו pcie??

חומר למחשבה...

ד"א לדעתי מבין שניהם קח ת5500

פורסם

לא קונים כרטיסים מסדרת ה - FX (או בשמה השני Fאיכס) של NVIDIA כי הם לא תומכים באופן מלא ב - DX9 וביצועיהם במשחקים המבוססים עליו יורדים בהרבה.

אני ממליץ לך לקחת את ה - 9600PRO.

פורסם

אחלה מחיר ל - X1300PRO AGP!

פורסם

אני חושב שאתה צריך לחכות עם זה קצת, 5500 לא חזק בהרבה מ4mx, היה לי 5200fx שלא הצליח להעלות אפילו nfsmw בצורה נורמלית, עשיתי לו אוברקלוק כ"כ חזק עד שהמשחה הטרמית שלו העלתה אדים ;D (ולא שזה עזר...), אם אתה רוצה שמשחקים יעלו אצלך בצורה מינימלית-בינונית, תחסוך קצת כסף ותקנה 6600 (זה אם יש לך מחשב טוב)

פורסם
  • מחבר

זה דיי ברור שאני לא מחפש ב 400 שקל משהו שיפעיל לא משחקים ממש ממש כבדים

בטכלס מה שאני משחק בדרך כלל זה כל המשחקים של NBA והם לא ממש צריכים כרטיס טוב כי אני שיחקתי ב 2006 עם הכרטיס שיש לי עכשיו אומנם לא עם האיכות הגרפית הכי טובה אבל בכל זאת על הבינוני זה עבד לי חלק.... אבל יש לי הרגשה שה 2007 לא יזוז לי בגלל זה אני רוצה לחדש את הכרטיס מסך... ואני משחק גם AA למי שמכיר ששם יש לי תמיד מלא לאגים ואני חושב שכרטיס מסך יותר טוב לא יזיק.... ואין צורך שאני יפרסם פה את שאר המפרט כי המחשב שלי דיי ישן הוא משנת 200 בערך.... אין לי הרבה דברים טובים.... יש לי זיכרון 256 DDR.... מעבד אינטל 2.4 .... יש לי לוח אם של ASUS שתומך ב AGP כמובן.... וזהו בגדול....

עכשיו יש גם אפשרות שעדיף לי במקום כרטיס מסך להשקיע בזיכון.... אני לא יודע.... אם מישהו יעזור לי גם בהטלבטות הזאתי אני מאוד ישמח.... ותודה שוב

פורסם

תוכל ב300ש"ח לקנות את ה6200 ולקנות זכרון מיד 2 בעוד איזה 100ש"ח

פורסם
  • מחבר

לא קונים כרטיסים מסדרת ה - FX (או בשמה השני Fאיכס) של NVIDIA כי הם לא תומכים באופן מלא ב - DX9 וביצועיהם במשחקים המבוססים עליו יורדים בהרבה.

אני ממליץ לך לקחת את ה - 9600PRO.

מה זה הכרטיס הזה? REDAON? ומה המחיר שלו בערך כרגע? בכמה רמות הוא מעל הכרטיסים שאני פרסמתי....

כאילו אני לא מחפש סתם איזה אתר להזמין ממנו... אני דווקא חיפשתי באתר ההוא שאני פרסמתי כי םפשוט אני רוצה לנסוע לסניף שלהם בב"ש ולקנות משם

אין לי כוח לכאבי ראש של לחכות עד שיגיע בדואר או לנסוע רחוק למרכז או לצפון... אני גר בדרום....

פורסם
  • מחבר

נו בבקשה שמישהו יגיב.... מה עדיף....

אם יש לי מפרט של מה שרשמתי:

זיכרון 256 DDR

כרטיס מסך GF4 MX 440

מעבד אינטל 2.4

לוח אמ של ASUS תומך בכרטיסי מסך AGP

ואני רוצה לשדרג כמה שותר את הביצועים של המחשב.... מה עדיף לקנות...

זיכרון DDR 400? - ?512MB Kingston CL2.5

שעולה 350 שקל

או כרטיס זיכרון שעולה 500

ATI RADEON 9600 XT 256 MB

בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר זה נורא חשוב לי....

תודה רבה מראש

פורסם

הכי שווה לך יהיה לקחת את ה - X1300PRO AGP ב - 460 ש"ח.

ואם יש לך להוסיף יש את ה - 6800NU ב - 550 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הכי שווה לך יהיה לקחת את ה - X1300PRO AGP ב - 460 ש"ח.

ואם יש לך להוסיף יש את ה - 6800NU ב - 550 ש"ח.

X1300PRO AGP הוא יותר טוב מה - ?RADEON 9600 XT ???

פורסם

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים