פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הקירור שלו? מדובר בכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2217&products_id=14983 האם הקירור שקט? מה הטמפ' איתו? בעיקרון אני חושב לקנות גם VF900 אבל אולי הקירור סטוק לא כזה גרוע...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר מה שמעניין אותי הוא המאורר...בהתחשבות שאין לי סירקולצית אויר טובה במארז בוא נעלה לו איזה 4 מעלות ובהתחשבות שאני רוצה לעשות לו OC, האם שווה להשקיע ה VF900?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים 50 אפילו פחות טמפ' מנוחה.(אצלי פחות)עד 58-56 טמפ' מאמץ מרובה (ATI TOOLS) במשחקים לא ממש מגיע לטמפ' הזאת חח...הקירור דיי מצוין לOC עד מתח סטוק+מצויין בתור עצמו.במאמץ הוא קצת רועש
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים צ'מע יש לי אותו על אחד המחשביםנותן אחלה איכותאבל יש לי בעיה של ERRORים במשחקים, לא יודע מה זה...אפילו בבדקית יכולות בCOH הוא נותן לי אררור, האם ירידה בדרייברים אפשרית ?אגב, מה הדרייברים הכי מומלצים ?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מה שבטוח זה שהבאנדל עשירwow, ספל פורס 2 ו-סיריוס סאם2..לא רע בכלל!כל הבעסה בדבר הזה שלא נקרא ריטייל..מה זה, ל RADEON אין SOFTWARE BUNDLE??
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים LEADTEK החברה הכי טובה בעולם שזה קשור ליחס מחיר/ביצועים (הכרטיסים זולים, רכיבים טובים, גוף קירור טוב יותר, שתי משחקים ותוכנה).יש חברות שמיצרות כרטיסי ATI ומוסיפות משחקים וכאלה (למשל GECUBE).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.