פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר צריך לפתוח פורום דוגמניות מהעולם אחלה מכונית חח כן עוד יומיים אני נוסע לפולין אולי אני אצלם כמה תמונות של מכוניות למרות שאני לא חושב שיש בפולין מכוניות יפות..
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר עומק השדה הרדוד מפריע לי קצת. והאוטו צריך וקס, אבל זה עניין אחר רדוד ? רציתי לעשות עומק ממש חלש כדי שכמעט ולא ישימו לב שהוא שם
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים וואלה מכונית יפה ותמונה יפה. יש מכונית כזו כאן בסביבה שלי.. בחורה נוהגת בה ברוב הפעמים שראיתי אותה. ד.א, גם אני נוסע עוד יומיים לפולין
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים CF נחמדה מאד למשטרה יש כאלה היום חתיכות של מושחטים אחלה תמונה אחרי תיקון קליל וגם ליפני
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אפשר לשאול שאלה? איך עושים שרק האובייקט יהיה עם מיקוד והשאר לא? האם זו פונקציה של PS או של המצלמה?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים איזו זו אסטון מרטין ? MG ?ביאסת אותי שלא לקחת אותה מקדימה גם אפשר לשאול שאלה? איך עושים שרק האובייקט יהיה עם מיקוד והשאר לא? האם זו פונקציה של PS או של המצלמה?צמצם פתוח ככל האפשר
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים איזו זו אסטון מרטין ? MG ?ביאסת אותי שלא לקחת אותה מקדימה גםצמצם פתוח ככל האפשר זו קרייזלר קרוספייר. היא מבוססת על המרצדס SLK הקודמת...בכל מקרה, תמונה יפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.