פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מצאתי אתר שמוכר ספרים וירטואליים יעני בקבצי PDF באנגלית וחשבתיי האם זה שווה ??
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים באנגלית - כן (בדיוק כמו שאני קונה ספרים רגילים באנגלית)וירטואליים - לאלקרוא מול המחשב זה פשוט לא נוח, ואין כמו ספר אמיתי
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אכן לא הכי נוח לקרוא ספר דרך המחשב אבל מצד שני אם יש מילה שאתה לא מבין אז אפשר לקבל פרוש בלחיצת כפתור אחת דרך בבילוןיותר פשוט מזה אין
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים עדיף כבר לשבת קרוב למחשב עם ספר אמיתילקרוא על המחשב זה פשוט לא אותה הרגשה
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים בדיוק. כמעט בכל סוף יום, אני אוהב לקחת לי איזה ספר ולקרוא אותו במיטה. בזמן האחרון אני אפילו מכבה את המחשב בלילה
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אני הייתי "קונה" ספרים וירטואליים באנגלית. למעשה כבר עכשיו אני "קונה" אותם מדי פעם.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים לא מסכים איתכם. לקרוא במשחב זה אכן כיף, ואתם מפעילים את הדמיון בדיוק כמו בספר.נגיד ואי אפשר להזמין את הספר, מה עדיף?ונגיד ואפשר, אבל זה יעלה כפול (דמי משלוח וכו), מה הייתם מעדיפים?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני תמיד אעדיף שיהיה לי ספר אמיתיברור שאתה מפעיל את הדימיון, אני פשוט טוען שזה לא נוח לשבת מול המחשב ולקרוא את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.