עבור לתוכן

מאוורר על צ'יפסט של לוח אם נדפק

Featured Replies

פורסם

המאוורר הקטן שנמצא על הצ'יפסט של הGA-7DXR שלי מסתובב לאט, עושה המון רעש ולא רוח.

איפה אני מוצא עוד מאווררים כאלה קטנים?

ואם זה בטוח להסיר אותו? הוא נמצא עם ברגים על איזה איציק קטן ואם אני עושה תנועות סיבובויות הלך הלוח אם אני חושב.

פורסם

פשוט תנתק אותו מהלוח (חשמלית) ואז תקנה מאורר חדש

פורסם

המאווררים האילו הם לקישוט, מומלץ היטסינק פאסיבי 40*40*15 מ"מ, לא צריך יותר.

גם שקט וגם לכל החיים.

אם יש מקום ומעונינים אפשר גם סינק של פנטיום ישן 50*50*25 מ"מ, זה כבר ממש מוגזם אבל מתאים לאוברקלוק (מטורף יוסיף מאוורר 50 מ"מ למעלה (שקל יחסית להשיג אותו פשוט).

פורסם

או לחליפין- בשביל אוברקלוק: איזה

crystl/blue ORB

פורסם

גם לי הלך המאוורר של הציפסט הוא בכלל לא יסתובב הוצאתי אותו והמעלות לא הישתנו

פורסם

נורת' בריג' מתחיל להתחמם רק בoc מסיבי, אז ליתר ביטחון היתרים שמים עליו מאווררים, hs ושטויות, בעיקרון, מי שיש לו קירור סטנדרטי למארז ולא עושה oc יכול לנתק את המאוורר, מצד שני אם יש לך חלון אז crystal orb יהיה יפיפה שם!

פורסם

צ'יפסטים מודרניים כן צריכים קירור גם בלי אוברקלוק אבל לא צריך להיסחף יותר מדי עם הקירור.

פורסם

bullshit!

mine is under overclocking, it got only a lame ass passive cooling and it's still only 33oC.

if it's a small HS/F just forget about, keep it on passive cooling and that's it.

פורסם

אני מציע שתיגע בהיטסינק של ה KT333 שלך אפילו בלי אוברקלוק.

הוא חם!

לא צריך משהו מפלצתי אבל בהחלט שלא ניתן לוותר על היטסינק לחלוטין.

פורסם

אני לא זוכר מי היה המשתמש, אבל היתה לו בעיה בoc, בסופו של דבר התברר שזה הסטפינג של המעבד, אבל הוא היה בטוח עד אז שזה הלוח אם, הנורת' בריג' ליתר דיוק, אז הוא קנה crystal orb ושם מתחתיו as3... ואז הוא שואל אם אנחנו חושבים כמותו שהבעיה היא הקירור שם, W :smoke: W

פורסם

סאמק, רק לי הקריסטל אורב לא מתאים ללוח אם??

פורסם

אני מציע שתיגע בהיטסינק של ה KT333 שלך אפילו בלי אוברקלוק.

הוא חם!

לא צריך משהו מפלצתי אבל בהחלט שלא ניתן לוותר על היטסינק לחלוטין.

I didn't say he should remove the heatsink, that's a bad idea. what I said was that even a small heatsink is enough. and I don't need to touch the northbridge heatsink to feel if it's hot or not, I have a sensore there and it's only 33oC.

to the thread's openner disconnect the fan, monitor the temps under full load and if it doesn't passes 40oC, then what you have is enough. if it does you should think of buy a small heatsink for it. active cooling for the northbridge is just plain stupid, not to mention absolutely useless, it's like active cooling for the ram sticks (when passive cooling is more than enough even for an insane overclocker).

פורסם

הייתי לי אותה בעיה במאורר הוא עשה המון רעש ובקושי הסתובב

לקחתי הוצאתי את המאורר מהבית שלו לקחתי מזרק ובעדינות שמתי כמה טיפות של שמן מכונות

ועכשיו זה פועל מצויין...

פורסם

אני עשיתי OC עצבני לוח, וגם כשהייתי על 200 BUS ב Full Lpad הטמפ' של הלוח לא עברה את ה 35 מעלות, ןיש לי קירור פסיבי.

לפי דעתי לשים מאוורר על הצ'יפ הצפוני זה ממש דבילי, פשוט לשים סינק כמו של הלו חשלי, גדול יחסית בלי מאורר, פשוט וטוב.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין לנחליף את המאוורר, כי אני לא הולך להוריד את ההיטסינק הקטן מאוד הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים