פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים קניתי לאפטופ ממותג עלום שם IPCכוללAMD ATHLON XP 16000 MOBILEהרד-דיסק 20GB256 RAMמישהו מכיר? שמע ? ראה מחשבים כאלה?
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים קודם כל תתחדש, אבל )תמיד יש אבל( רק שתדע מעבדי AMD לניידים אוכלים חשמל כמו גרעינים
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אתה יכול לפתוח רגע את המחשב ולבדוק עם המעבד הוא XP "רגיל" או הקטנים הללו שמתחילים בזמן האחרון לשים בניידים?
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים מחבר המעבד הוא מעבד MOBILE, על פי מיטב הבנתי הוא לא זולל חשמל לפחות לא יותר מאינטל.כמו כן מי שמכר לי את המחשב ציין במפורש שמכיוון שהמעבד הוא מדגם MOBILE אז הוא זולל חשמל פחות (אבל לך תאמין להם :-\ )
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים זה מובייל. זה בלתי אפשרי כמעט, טכנית, לקרר את הAXP השולחני בתוך לפטופ.הוא עדיין זולל חשמל.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר זה מובייל. זה בלתי אפשרי כמעט, טכנית, לקרר את הAXP השולחני בתוך לפטופ.הוא עדיין זולל חשמל.יותר מ P4 ? או פחות?כמו כן, כמה שעות אפשר לעבוד עם מעבד שכזה ללא טעינה?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים שאלת כמה זמן תוכל לעבוד עם המחשב עד שהסוללה תיגמר נכון? אז השאלה שלי היא מה תפעיל בו בדרך כלל (PHOTOSHOP OFFICE...)הבנת את שאלתי?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים משחקים \תוכונת \עריכה גראפית וכו' ...כמה שאתה מאמץ יותר את המעבד ככה הוא צורך יותר חשמל .....(?)ותתחדשכמה עלה?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים לפי הנסיון שלי מחשב נייד עם סוללה ממוצעת יחזיק מעמד 5-6 שעות... ד"א אם אתה הולך לשחק איתו גם משחקים אז הסוללה תיגמר תוך שעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.