עבור לתוכן

הוספת מאווררים

Featured Replies

פורסם

שלום,

ישלי את המארז HEC Compucase CI-6A21 עם שני מאווררים של 120 מ"מ, אחד מקדימה ואחד מאחורה.

אני רוצה להוסיף לו עוד מאווררים אבל אני לא יודע אם אפשר, פתחתי אותו לא מזמן ולא ראיתי מקום אבל אולי אני סתם עיוור.

זה המארז:

sm3299.jpg

תודה.

ד.א: למי שיש את המארז הזה, איך אני פותח את הפאנל הקדמי שלו? אני לוחץ על שני הכפתורים בצדדים אבל אני לא יודע כמה למשוך אותו כי הוא תפוס חזק.

:silly:

פורסם

יש לו רק 120מ"מ קידמי/אחורי...

אם אתה רוצה עוד מאווררים (למרות שזה מיותר לדעתי) אתה מוזן להתחיל ל"חורר" אותו..

פורסם

חשבת לחפש בסטיקי??

או בחיפוש?!?!??

תחפש שם הנושא הזה נחרש מיליוני פעמים

פורסם

ד.א: למי שיש את המארז הזה, איך אני פותח את הפאנל הקדמי שלו? אני לוחץ על שני הכפתורים בצדדים אבל אני לא יודע כמה למשוך אותו כי הוא תפוס חזק.

:silly:

תלחץ על הכפתורים בצדדים ותמשוך החוצה 1 ס"מ בערך ואז תרים את כל הפנל למעלה קצת, והוא אמור להשתחרר.

פורסם

אחי יש לי בדיוק אותו מארז ובדיוק רציתי לחבר מאוורר ישן שהיה לי אבל לא נראה לי שכדאי ....

ואם כן אז אתה יכול לשים בצד שמאל של המארז מאיפה שהוא יונק את האוויר .... ולשים במקום מאוורר...

למרות שלפי דעתי כל המהנדסים שעבדו על זה תכננו שזה יעבוד אופיטימלי ככה שאם תוסיף זה רק יהרוס לדעתי ....

חוץ מזה אחלה מארז !!!

פורסם

אחי, תסתפק בשני 120mm שיש לך בו (קדמי מכניס/אחורי מוציא), להוסיף סתם יוסיף לך רעש למארז.. אלא אם כן יש בך את יצר המודניג ואז אתה יכול בכיף להוסיף לו אחד על הדלת ואחד למעלה.. אבל בגדול, מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים