פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים הקירור עושה בעיות ואני לא מיתכוון להחליף כרטיס בזמן הקרוב...אז על איזה קירור אתם ממליצים לי..?!משו שיהיה טוב ולא יותר מ150-200 שקל!
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525גם זול יחסית (אין טעם להשקיע הרבה כסף בקירור לכרטיס ישן) וגם מאוד משתלם למחיר שלו.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר הציעו לי גם את זהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1726עדיף לא?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אני לא יכול להגיד לך בבטחון כי לא שמעתי על הקירור הזה, אבל על ה-Turbo 2 שמעתי אף שמעתי, והביקורות עליו מצויינות.תריץ בגוגל evercool turbo 2 אם אתה מעוניין לקרוא בעצמך.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים הAC יהיה פחות טוב מכיוון שהוא מתאים בדרך כלל רק לקירור אחד ואם אתה רוצה לשדרג תצתרך לקנות אחד חדש..הטורבו יהיה מצויין או איזה זלמן שהוא גם מתאים להרבה כרטיסי מסך ולא רק לאחד.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר וואלה נישמע. טוב....!אבל כמה שאלות:הוא מיתחבר מלמטה? יעני מהצד של המאוורר של הכרטיס מסך?ועד כמה הוא מוריד את הטמפ'?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מה זאת אומרת? הוא מתחבר לכרטיס במקום קירור הסטוק.ואני חושב שהוא יורד לך את הטמפרטורות בסביבות 25% במאמץ,לא שזה כל כך משנה אבל, כי במילא ה-9800 לא מגיע לטמפ' גבוהות.מה שיותר חשוב לך זה שהוא שקט.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר תגיד אחי אתה מבין בזה ...כי אתה לא הרבה זמן בפורום.. ההרכבה שלו קלה?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים היה לי TURBO2 על 9800 XT שמכרתי לא מזמן. קירור מעולה! בגירסת הXT בניגוד לפרו שלך יש חיישן טמפ', והוא הצליח להוריד את הכרטיס ל41 מעלות במנוחה וגג 49 מעלות במאמץ מלא. החיסרון היחידי שלו זה שאין לו קירור לזיכרונות, אבל זה לא כזה חיסרון רציני. הקירור סטוק שהיה לי בכרטיס בכיף גרם לכרטיס לדגדג את ה76 מעלות במאמץ. בכ"א ההרכבה שלו היא קלילה (אתה יותר תתקשה לפרק את הקירור סטוק מאשר לחבר את החדש), הוא מגיע עם משחה טרמית מעולה של EVERCOOL שתדאג למרוח אותה על הליבה. וזהו
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים איך לעזאזל היה לך 76 מעלות במאמץ? 0o9800 pro ו 9800xt לא שונים אחד מהשני כל כך, חוץ ממהירויות הליבה והזיכרון שלהם...ולי יש כרגע 9800pro והוא בקושי מגיע ל-50 מעלות במאמץ הכי כבד. (עם קירור סטוק וoc של 10%)ופותח הדיון, אמנם אין לי כל כך הרבה הודעות בפורום אבל אני דיי מבין בזה P:סה"כ כל דגמי ה-9800 לא מתחממים במיוחד, ואפילו ל-oc קירור הסטוק מספיק ברוב המקרים.כמו שאמרתי, ה-turbo 2 שקט (וגם מתאים להרבה כרטיסים) ולכן כדאי לך לקחת אותו.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר איך לעזאזל היה לך 76 מעלות במאמץ? 0o 9800 pro ו 9800xt לא שונים אחד מהשני כל כך, חוץ ממהירויות הליבה והזיכרון שלהם... ולי יש כרגע 9800pro והוא בקושי מגיע ל-50 מעלות במאמץ הכי כבד. (עם קירור סטוק וoc של 10%) ופותח הדיון, אמנם אין לי כל כך הרבה הודעות בפורום אבל אני דיי מבין בזה P: סה"כ כל דגמי ה-9800 לא מתחממים במיוחד, ואפילו ל-oc קירור הסטוק מספיק ברוב המקרים. כמו שאמרתי, ה-turbo 2 שקט (וגם מתאים להרבה כרטיסים) ולכן כדאי לך לקחת אותו. וואלה אחי תודה... ! יש לך מושג אולי איך אני מוציא את הקירור הישן?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים כשהכרטיס שלי היה עם ביוס של 9800PRO הוא היה יחסית קר גם באוברקלוק.. עם ביוס של 9800XT הוא היה רותח ואפילו סיילנסר לא הספיק לו..אז שמתי על הסיילנסר מאורר 80ממ חזק והוא עדיין המשיך להתחמם אבל הרבה פחות..(ירד לסביבות ה55-60 מעלות במאמץ)אז לא לדבר שטויות.. ה9800 למיניהם לא היו קרים בכלל.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אוקיי, אז לפחות 9800pro עם ביוס רגיל לא מתחמם במיוחד.וזה ממש פשוט לפרק את הקירור- יש לו שני תופסנים שמחזיקים את הכרטיס, אז פשוט תלחץ אותם פנימהכדי שלא יחזיקו אותו ותמשוך החוצה. עכשיו אתה אמור לראות את הליבה שבוודאי מרוחה בחומר בצבע לבן(זאת המשחה הטרמית). תנקה את הליבה עד שלא יהיה עליה את החומר הזה יותר ותראה שוב את השכבה המתכתית שלה. עכשיו אתה צריך למרוח את המשחה שקיבלת עם הקירור על הליבה (תמרח שכבה דקה אבל שתכסה את כל המשטח), תתקע את התופסנים של ה-turbo 2 בחורים המתאימים, תבדוק שהכול יושב טוב ויציב, וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.