פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים מערכת קירור מים תוצרת עצמית :**** עריכה ****התמונות תוקנו .הסיפור :ראדיטור של דיוק 150 סמק (פרקתי שלושה אופנועים)בלוק - תודה לפבל על המתנה .משאבה נקנתה ב ZOO LAND ועלתה 120 שח (2000L\H ) .נוזל קירור - 30 שח בתחנת דלק .מחר אני יסדר את הכיסוי של המארז הכדי להרכיב את הראדיטור עליו .הכי חשוב טמ"פ !!!הורדה של 10 מעלות !במנוחה 36-40 בעבודה מאומצת - 42-45 !ואיזה שקט ,אוףףףף דממה.
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים או שזה רק אני... או שאין כאן תמונות??..זה גם אני.. איפה הם ?!בטח יש אי הבנה קלה...
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים ממ תמונות חדשות :D בהחלט מוד יפיפה!!!! :smoke: נ.ב גם אני עושה אחד כזה אני גם ישלח תמונות מתי שיגמרו לי המבחנים
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים מחבר לא יודע , אני בקרוב יעלה את המתח ל 2.1 וולט ונראה , פשוט שני דברים מפריעים לי ! 1. אין לי זמן כרגע . 2. אני צריך עוד לסיים את ההרכבה של המערכת מים שתיהיה מושלמת (יש רעיונות לשרשר 3 ראדיטורים ואז לקרר עוד )
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים סחטייש..בהחלט יפה מאד, מודינג יפיפה...שתי שאלות יש לי אליך:1. מאיפה השגת את הבלוק למעבד ?2. יש לי לוח כמו שלך, איך הגדרת 1.92 VCore ?כי אני מצאתי רק 2.1 דרך הג'אמפר בלוח, או 1.85 דרך הביוס...
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים יא גזור .. ככה לא משחיטים דלת של צ'יפטק ! ועוד דבר , אני מאמין שאין חור מהצד הפנימי של הרדיאטור , ולפי דעתי צריך להיות שם אחד .
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים מחבר סחטייש..2. יש לי לוח כמו שלך, איך הגדרת 1.92 VCore ?כי אני מצאתי רק 2.1 דרך הג'אמפר בלוח, או 1.85 דרך הביוס...זה נקרא V-MOD ואפשר להגיע עד 1.92 ואז עם הג'מפר להעלות ל 2.1 .דרך אגב איפה מצאת אותו כי אני עוד לא עליתי איפה הוא .וכן אני משחיט את הדלת הזאת עד שתהרס לגמרי
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים you seems to be fixated on putting the radiator near the case, you will get a better result if you put the radiator at the cooler place (i.e. not near the case nor inside it).
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אני ישמח לקבל עוד מידע על ה Vmod הזה..והג'מפר הזה שמעלה את המתח ל 2.1V נמצא משמאל לגוש הג'מפרים שמגדירים את המתח של המעבד במצב ג'מפרים, או בעצם מעל המעבד.הוא די לבד שם, אתה צריך להזיז אותו ממה שהוא עכשיו שמאלה.
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים מחבר אני יודע וזה ברור אך בשביל הסדר אני רוצה שכל יהיה כמה שפחות מסוכן (מים וחשמל הממממ ) אז הכל מעוגן למשהו כך שלא תהיה בעיה.וגם אם אני ירחיק את הציוד אז המשאבה תצטרך לשאוב יותר ויעילותה תקטן .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.