עבור לתוכן

המצלמה למצלמה סופר קומפקטית...

Featured Replies

פורסם

אני כרגע מנסה למכור את המינולטה Z3 לאחר שנתיים של שימוש ואחרי שהייתי עם מצלמה גדולה אני מעוניין במצלמה כמה שיותר קטנה עם כמה שיותר זום

כרגע אני די מעוניין בריקו R3 או R4 או R5 ברגע שאני אדע מה ההבדל ביניהן חוץ מרזולוציה אבל אני מעוניין לשמוע עוד המלצות...

פורסם

קראת כבר על הפנסוניק FX01 ועל הפוג'י F30? אם לא, אז יש לא מעט דיונים בנושא שלהן. מצלמות מצויינות (אבל אני בכל זאת מעדיף את ה-R5).

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהן מצויינות

אבל זום 7.1 מושך אותי יותר

פורסם

לא מזמן קיבלתי את ה710IS החדשה

אחלה מצלמה ממש קומפקטית זום של 6 ומיצב תמונה

מה שכן הרחב שלה מתחיל ב35 אבל זה מה שיש

קניתי אותה במכרז ב1750 עם אחריות של קרט ל3 שנים

אני מאוד מרוצה ממנה בנתיים ואני מקווה שהיא תעשה עבודה טובה בטיול שלי לאוסטרליה

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה איך זה קשור לשאלה שלי... (ביקשתי מצלמה עם זום כמה שיותר גדול, מצלמות קטנות עם זום 3 לא חסר

(סליחה על ההקפצה אני פשוט בבית רק בסופש בגלל הצבא)

פורסם

הנה הודעה קודמת שלי בנושא:

מחוץ לעולם ה-DSLR, אין מצלמה שכוללת גם מייצב וגם ISO גבוה שמיש. מייצב קיים בלא מעט מצלמות, ISO גבוה שמיש קיים רק אצל פוג'י. לפוג'י אין אף מצלמה עם מייצב. מסקנה: תצטרך לבחור אחד מהשניים.

לגבי אולטרה-זום, אני מציע שתקרא את ההסבר הזה. אם אתה בכל זאת מתעקש על מצלמות אולטרה-זום קומפקטית, תגלה שהמבחר אפסי ומסתכם באופציות הבאות:

קודאק V610. מצלמה נחמדה וחדשנית, אבל חסרת ISO גבוה או מייצב.

פנסוניק TZ1. כוללת מייצב, אבל אי אפשר להגדיר אותה כמצלמת כיס.

ניקון S4. מצלמה סתמית שלא כוללת מייצב של ממש או ISO גבוה. יש לה מאין מייצב אלקטרוני למצב הווידאו, אבל הוא יותר גימיק מכל דבר אחר.

ריקו R4. כוללת מייצב, אבל כזה שעובד רק בצילום תמונות, לא בווידאו. מה שכן יש לה זה עדשת 28mm בצד הרחב, תכונה שהופכת אותה בעיני למצלמה האטרקטיבית ביותר ברשימה.

אם אתה יכול לוותר על מכפלת הזום הגדולה, אז יש מצלמות כיס מעולות אחרות. למשל פוג'י F11 ו-F30, ו-פנסוניק FX01. האחרונה היא מצלמת כיס קטנה ומסיבית שכוללת מייצב שעובד גם בווידאו וגם בסטילס. כמו כן, יש לה עדשת 28mm. ה-FX01 היא אופציה מעולה, אבל תצטרך קודם להגמל מתאוות הזום-הגדול ;)

אל הדגמים האלה אתה יכול להוסיף את ה-R3 ו-R5 של ריקו, ואת ה-S10 של ניקון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים