עבור לתוכן

החלפתי לדים במקלדת .צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם וחג שמח

לפני כמה ימים החלפתי לדים במקלדת לקצת יותר גדולים 2v לצבעים שונים הכל לפי הכתוביות כמו שהיו בלדים הקודמים ,סגרתי בחזרה והיא

לא עובדת .רק שאני מחבר אותה למחשב שלושת הלדים נידלקים לשניה וזהו אין תגובה . :nixweiss:

תודה לכם.

פורסם

קודם כל צריך לדים שיהיו עם אותו הזרם שלא יהיו יותר גדולים אז תחזיר את הקודמים ותיבדוק שבטעות לא עשיה קצר והלחמת משהו אחר..

פורסם
  • מחבר

קודם כל צריך לדים שיהיו עם אותו הזרם שלא יהיו יותר גדולים אז תחזיר את הקודמים ותיבדוק שבטעות לא עשיה קצר והלחמת משהו אחר..

אני חשבתי על זה אבל אם הם נידלקים בהתחלה אז לא יכול ליהיות קצר ,מה שיש שם זה קבל+נגד והלדים...

:please:

פורסם

בדוק מגעים, בדוק שחיברת +ל+ ו-ל-

פורסם
  • מחבר

בדוק מגעים, בדוק שחיברת +ל+ ו-ל-

בדוק! לא יכול ליהיות משהו אחר .אולי שאני סוגר אותה אז המגעים אני לא יודע מה לחשוב,יכול ליהיות שהלדים חזקים ?

פורסם

יש מצב שנופל על הלדים כל המתך שהפורט מספק ואז יש קפיצת מתח בהתחלה ואז הוא לא יכול לספק יותר

אני מציע שלפני שעושים דברים כאילה תיבדוק מה המתתח המקסימלי ומה הזרם המקסימלי שהפורט יכול לספק

פורסם
  • מחבר

יש קבל 25v/10Uf ונגד של 51k לכן חשבתי שניתן להחליף לדים ליותר גדולים .המקלדת קניתי אותה מיפנדה ב120 שח לפני חודש היא יפה ויש לה המון

מקשים. אני עם אחרת בנתיים,המעצבן שביזבזתי המון זמן עליה .בכל אופן תודה רבה לכם ...

פורסם

זה לא קשור איזה קבל או נגד יש שם

מה שמשנה מה שהמחשב מספק

נ.ב

אני לא חושב שיהיה לך אחריות אם הלחמתה שם דברים ופתחתה את המיקלדת

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור איזה קבל או נגד יש שם

מה שמשנה מה שהמחשב מספק

נ.ב

אני לא חושב שיהיה לך אחריות אם הלחמתה שם דברים ופתחתה את המיקלדת

הםתדרתי תודה רבה לכם ,למנהלים אפשר לנעול :birthday:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים