עבור לתוכן

מספר שאלות על אוזניות - IN EAR

Featured Replies

פורסם

ברשותי נגן - SANSA M250

בינתיים לא קניתי אוזניות חדשות ונשארתי עם האוזניות שהגיעו עם הנגן.

רוב השימוש שלי באוזניות הוא בנסיעות באוטובוס.

אני לא יכול לשמוע כמו שצריך כיוון שיש רעש ואני לא רוצה להגביר חזק ,בגלל שאני לא רוצה להזיק לאוזניים.

חשבתי בהתחלה לקנות Senisher MX-400, אבל עכשיו דווקא אני חושב לכיוון אחר אני שוקל קנייה של אוזניות IN-EAR .

חשבתי על ה- creative EP630 .

א. איך האטימות שלהם לרעשי הסביבה? (זה החלק הכי חשוב)

ב. האם אוזניות In-ear יכולות להזיק לאוזן גם במידה ושומעים בווליום לא גבוה מדי?

ג. האם צריך להתרגל אליהן והאם הן מציקות לאוזן?

ד. האם הן יתאימו למכשיר ? - רוב השירים שאני מוריד באיכות של 192KBS .

ה. איך האיכות שלהם? האם אני אקבל שיפור רציני?

ו. הקטע של השעווה נראה לי בעייתי - חשוב שתהייה כמות מסויימת של שעווה באוזן, האם שימוש באוזניות כאלה מנקה את הכמות הדרושה?

ז. הבנתי שיש מין גומי או סיליקון ששמים על האוזניות - האם צריך להחליף פעם ב..? הוא ניתן לשטיפה?

תודה.

פורסם

כאחד ששמע בשני האוזניות אני יכול לענות לך על רב השאלות:

1) כשאתה רק שם את האוזניות (בלי מוסיקה) תתקשה מאד לשמוע משהו שמישהו אומר לך, רק אם ממש תתאמץ. עם מוסיקה, אתה מנותק לחלוטין מהסביבה... יהיה פיגוע ולא תרגיש.

2) לא, אנשים סבורים שהאוזניות האלה מזיקות לאוזניים כי אם תשווה את העוצמה איתן ועם האוזניות האחרות תראה שאיתן שומעים הרבה יותר חזק. פשוט תשתמש בווליום נמוך יותר בנגן, כך שתשמע בעוצמה ששמעת קודם ולא יגרם שום נזק לאוזניים.

3) לי הן לא הציקו... כשאתה שם אותן בפעם הראשונה יש תחושה קצת מוזרה כי אתה מכניס אותן ממש לתוך שעלת האוזן (מן פחד מסויים... זה לא יתקע שם ?!? אבל אל תדאג, זה לא... חחחח).

4) אין שום סיבה שלא...

5) לא יודע איזה אוזניות באות עם הסנסה, אבל אני יודע שהרגשתי שיפור לעומת ה- MX400.

6)לא הבנתי את השאלה...

7) זה הגומי המתחלף (יש קטן, בינוני וגדול). אתה יכול להוריד אותו מהאוזניה ולשטוף... עניין של שניה וחצי.

פורסם

היום קניתי את ה-CREATIVE EP635 שיפור של ה-630 באותו מחיר הם נהדרות ואתה תרגיש את ההבדל הם מעין אטמי אוזניים כי אתה לא שומע איתם כלום מהסביבה העוצמה גבוהה מאוד ואין ממש הרגשה מוזרה

פורסם

גם אני קיבלתי את ה-EP-635 שלי היום. קנית מגולדטופ במקרה? לא אהבתי את הסיפור של הפסקת הייבוא של ה-EP-630...

ל-EP-635 יש חוט נורא קצר ואם הנגן שלך לא יכול להתלות(לי יש ipod וכמובן שאי-אפשר לתלות אותו) תצטרך לקנות כבל מעריך. מה גם שאני לא בטוח שהן בדיוק כמו ה-EP-630. יחידות השמע שלהן בגודל של 9mm לעומת 8mm ב-EP-630. אני לא יודע אם יש הבדל, אבל האיכות שלהן לא בשמיים כמו שקראתי בביקורות. אומנם יותר טוב מהאוזניות המסכנות שבאות עם הנגנים(וזה כולל את ה-ipodים למיניהם) אבל ממה שקראתי ברשת הן אמורות להיות מן Shure E2C בקטנה...

פורסם

כן גם אני קניתי שם הם לא אמורות להיות ברמה של SHURE E2C אבל האוזניות האלה זהות ל-630 חוץ מהגודל ומהצווארון הזה והצבע האוזניות עצמם זהות

פורסם

מקווה. סה"כ אמור להיות פס ייצור שונה ועל זה אני לא כ"כ סומך.

בכל מקרה, עכשיו אני צריך להסתובב יום ולחפש חוט מאריך באורך מטר -_-'

פורסם

אני לא יודע מה התקציב שלך, אבל ה SHURE E3C פשוט מדהימות.

קניתי זוג בארה"ב ב $150 והאיכות פשוט אדירה, הרבה יותר טובה מכל הסוני והסנהייזנר (לפחות דגמי ה IN-EAR

עוד יתרון הוא שהן באות עם סט של 8 סוגים שונים של מתאמים לאוזניים כולל 6 סיליקון ומתאמים מספוג דמוי אטמים שמציעים בידוד מוחלט

פורסם

גם אני קיבלתי את ה-EP-635 שלי היום. קנית מגולדטופ במקרה? לא אהבתי את הסיפור של הפסקת הייבוא של ה-EP-630...

ל-EP-635 יש חוט נורא קצר ואם הנגן שלך לא יכול להתלות(לי יש ipod וכמובן שאי-אפשר לתלות אותו) תצטרך לקנות כבל מעריך. מה גם שאני לא בטוח שהן בדיוק כמו ה-EP-630. יחידות השמע שלהן בגודל של 9mm לעומת 8mm ב-EP-630. אני לא יודע אם יש הבדל, אבל האיכות שלהן לא בשמיים כמו שקראתי בביקורות. אומנם יותר טוב מהאוזניות המסכנות שבאות עם הנגנים(וזה כולל את ה-ipodים למיניהם) אבל ממה שקראתי ברשת הן אמורות להיות מן Shure E2C בקטנה...

אני גם מתכנן לקנות אותן. אתה מוכן למדוד לי את האורך מהבננה לאוזניה השמאלית?

פורסם

אין לי אמצעי מדידה האמת, אבל לפי המראה זה כ-40 ס"מ(60 הצהרת החברה פחות 20 מהחיבור עד להתפצלות). בסה"כ אם אתה מחבר את הנגן לרצועה ולובש אותה, קצה הנגן יגיע לך פחות או יותר לפופיק.

עריכה: ובקשר לאיכות הסאונד, לאחר כמה שעות עם האוזניות זה משתפר, או שפשוט התחלתי למקם אותם כמו בן-אדם. זה סיפור לא פשוט... הכי טוב כמובן למקם כמו האוזניות של Shure, אבל ה-EP-635 לא עוצבו למטרה זו -_-

פורסם

מה??? אלה אוזניות שתולים על הצוואר??

אני לא צריך כאלה... תיכננתי על ה- EP630 או על ה- CX300... איזו אלטרנטיבה יש לי במחיר של עד 200? רק ה- CX300 (עם חריגה קטנה)?

פורסם

אלו אותן אוזניות(אותו פס ייצור). קח את מה שיותר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים