פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים כל מי שזה שיפרסם כאן את הפרטים הבאים: 1. באיזה הגרלה. 2. מהו הפרס. 3.הוכחה כל שהיא לזכיה. 4. טענות\בקשות. (במה היתם רוצים לזכות). 5. תוכלו גם להחליף את הפרסים בינכם \ ליצור קשר עם מי שמעוניין. כמובן לפי רצונכם אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר...סתם בשביל הסקרנות. מכווה שהדיון יצליח. *בבקשה בלי ספאם שהתדר לא התדרדר לנעילה. * ההגרלה השנייה מסתיימת עוד מיספר שעות.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מה זה משנה שההגרלה השניה נגמת עוד 20 שעות יש עדיין את הראשונה וגם לא יאמרו זוכים עוד 20 שעותת יקח להם עוד איזה יום
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אני לא מבק שיותר מדיי אני רוצה את ה7600GTיש לי כבר 7600GT ויש לי SLI כך שזה משתלב לי טוב..=]אם החברות של הכרטיסים שונות עדיין אפשר לשים את הכרטיס נכון?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אני לא מבק שיותר מדיי אני רוצה את ה7600GTיש לי כבר 7600GT ויש לי SLI כך שזה משתלב לי טוב..=]אם החברות של הכרטיסים שונות עדיין אפשר לשים את הכרטיס נכון?כן..יש כאלה שיאמרו שזה לא מומלץ אבל טכנית אם זה אותו כרטיס זה יהיה בסדר גמור..
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים שיתנו לי את הקירור ההוא ואני מרוצה, גם לא דורש יותר מדי ;Dאיזה קירור? :-X
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים נראה לי שזאת התחלה של דיון מטופש וחסר כל טעם... בזכות ההודעה שלך אתה יכול לדעת בבטחון שכך יהיה הדיון. =] תנו לדיון להתנהל ובלי התגובות הלא קשורות כמו הנ"ל. להודעה.. לא יכלת ליצור קשר עם טרמלטק ולהשיג את הקירור החדש שלהם להגרלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.