עבור לתוכן

זה שיש לי פרופיל 97 בטוח יקחו אותי לקרבי אפילו אם אני אם השכלה גבוה???

Featured Replies

פורסם

אם הייתה לך השכלה גבוהה לא היית כותב "עם" עם א'...

• תגובות 113
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואם היית קורא את הת'רד לא היית טורח לכתוב את ההודעה המיותרת הזאת אחרי 10 עמודים...

פורסם

WTFFF!!!!!!!

הת'רד הזה נודף צעירות, ואני גם לא כזה פזמניק

חבר'ה נראה לי שמישהו פה עם השכלה ממש ממש גבוהה מנסה לבחון את תגובת הזון לטימטום

קיצר יא צעיר, לך לצו ראשון, תפסיק לבכות, תלך לקרבי, צא מהשוק, ותגן על המדינה שלך

אפשר לשאול איפה שירתת ובאיזה מחזור?

פורסם

^^^

וזה משנה לך כי...?

כל הדיון הזה מטומטם ביותר...

שפותח הדיון יעשה כל מה שאנחנו עושים/עשינו בצבא - ישרת!

שיעשה מה שיגידו לו וזהו... זה כבר מזמן עבר את הגבול של ייעוץ או תשובה לשאלות על הצבא...

פורסם
  • מחבר

אם הייתה לך השכלה גבוהה לא היית כותב "עם" עם א'...

יא חתיכת מעצבן זה שיש לי 70 בלשון לא אומר שהפסיכומטרי שלי יהיה 500 זה שיש לי 70 בלשון לא אומר שהמתמתיקה שלי גרועה או הפיסיקה שלי גרועה או האנגלית שלי גרועה אני מכיר הרבה אנשים שיש להם במקצועות כמו תנך ולשון קיצר כל החרה הזה והם מתכנתים ומרוויחים נטו 18k.אז אל תזלזל באנשים שאתה לא מכיר! :bash:

פורסם

גם הייתה לנו שרת חינוך ללא תעודת בגרות שהרוויחה יותר מזה

מי אמר שיש קשר בין שכר להשכלה? ונכון, אפשר להיות משכיל עם שגיאות כתיב,

אתה פשוט יוצר רושם ראשוני של אידיוט עם טעויות כאלה, אפילו אם אתה לא אידיוט

פורסם

יא חתיכת מעצבן זה שיש לי 70 בלשון לא אומר שהפסיכומטרי שלי יהיה 500 זה שיש לי 70 בלשון לא אומר שהמתמתיקה שלי גרועה או הפיסיקה שלי גרועה או האנגלית שלי גרועה אני מכיר הרבה אנשים שיש להם במקצועות כמו תנך ולשון קיצר כל החרה הזה והם מתכנתים ומרוויחים נטו 18k.אז אל תזלזל באנשים שאתה לא מכיר! :bash:

אני חייב להסכים איתו ולהוסיף דוגמה משלי. זה יסכם לכם את כל מה שאמרתי עד עכשיו. איך הצבא לא ממצה, איך לא צריך לזלזל באף אחד ואיך עשירים הופכים לכאלה.

היינו שכבה של 50 ילדים בפנימיה. חצי בנים חצי בנות.

היה לנו אחד בחור בולגרי, שמן כזה, שלא בדיוק היה חביב הבנות, אבל היה אחלה גבר עם הבנים. מה הקטע? הוא כמעט שלא למד. ירד מ 5 יחידות מתמטיקה ל 4 יחידות, לא למד כמעט תנ"ך, לא למד כמעט הבעה וספרות כי הוא פשוט שם זין על לימודים ישראליים, פשוט בא לו להקיא ממה שאנחנו לומדים כאן.

העניין המוזר הוא שבמקום ספרי לימוד, על המדף שלו בחדר היו הספרים הכי מוזרים בעולם שאף אחד מאיתנו לא רק שלא התעניין אלא שאם התעניין, לא הבין בכלל על מה מדובר. הבחור סיים בגרות ב 2003 איכשהו עם ציונים נמוכים וממוצע של בערך 80+. הוא התגייס ורצו שהוא יהיה טכנאי מחשבים. מן הסתם הוא צחק להם בפנים ויצא על קב"ן. הוא ניסה להילחם חצי שנה לפני הגיוס כדי שייקחו אותו לממר"ם, כי עם הידע שלו הוא היה הופך מיידית לראש צוות!. אבל מה? לא רצו בגלל שמועד הגיוס התקרב יותר מדיי והם היו מטומטמים והריצו לאט את הניירות והוא אפילו לא הוזמן למבחן או ראיון או משהו.

אחרי שהוא יצא על קב"ן, ורשם את קורות החיים שלו ושלח את זה לחברות, הוא עבד בחברה אחת, חברה שנייה, קיבלתרכב מאזדה 3 צמוד ופלאפון, וזה שתבינו בגיל 20. משכורת התחלתית של 15 אלף נטו. עוד חברה, והוא הגיע ל 25 אלף שקל . אח"כ התקדם, עבד בחברת RADWARE העולמית וכיום, כעבור 3 שנים מאז שהוא התחיל את החיים הוא נוסע לארה"ב להיות ראש צוות אבטחה של המזרח התיכון עם משכורת של 100 אלף דולר. :yelclap:

ומזה הכל התחיל. מדף הספרים שבמקרה מצאתיו כיום בארכיון השכבה הוותיק שלי. רק עכשיו בלימודי ה MCSE הבנתי עד כמה ה "מוזר השכבתי" עקף את כולנו בסיבוב, כמעט בלי בגרות, בלי שהוא נולד בישראל, בלי קומבינות אבל עם הרבה ביטחון עצמי וראש למחשבים. ואני לא מדבר על ללמוד פסקל בבית הספר!.תראו:

boox.jpg

פורסם

ראש צוות אבטחה של המזרח התיכון עם משכורת של 100 אלף דולר. :yelclap:

בולשיט.

פורסם

פששש הוא מאבטח את כל המזרח התיכון? :lol:

מה התפקיד הבא, המנכל של radware?

פורסם

היה מאוד אמין עד למשפט של ה 100 אלף דולר..

פורסם

לא יהיה לו קצת קשה להיות רש"צ אבטחה של המזרח התיכון כשהוא בארה"ב?

פורסם

הבנתי. זו אותה גישה כלפי אנדריי. זלזול . :nono:

כל כך קשה להאמין שמי שטוב מתקדם בחברה אחרי 3 שנים, עובר לגור בניו יורק, מתמנה שם לקודקוד ומרוויח משכורות אמריקאיות?

פורסם

לא.. זו הטעות שלך..

אין זלזול..

אני מאמין מאוד שהחיים לא טלוים לא בבגרות ואפילו לא בתואר..

צריך שכל..

ואתה יכול להתקדם ולהרוויח הרבה יותר מאדם שיש לו תואר..

רק להשוואה.. בתוכנית 10 הכי שהייתה בערוץ 10 אני חושב שהראו שם את ה 10 אנשים הכי עשירים בארץ.. אמרו שרק לחצי מהם יש תואר...

אבל קצת מוזר שהוא ראש צוות הבטחה של המזרח התיכון.. כאילו שהוא התקדם כל כך מהר..

ואני מאמין שאתה אומר את זה אתה מתכוון ראש הבטחה לסניפים של החברה במזרח התיכון ואתה לא מתכוון למזרח התיכון עצמו.... :-)

אה ו100 אלף דולר.. יותר מדי כסף.. חצי מליון שקל בחודש?

תוך כמה שנים הוא נכנס לרשימה של ההכי עשירים בעולם

פורסם

אולי התכוונת ל100 אלף $$ לשנה, שזה הגיוני.

פורסם

אנדריי, תהיה בטוח שאין לך השכלה גבוהה.

אתה סתם ילד אהבל, בלי שכל, שכותב עם שגיאות כתיב של כיתה א'.

תהיה בטוח שלא יקחו אותך לסיירת, כי לסיירת לוקחים אנשים חכמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים