עבור לתוכן

זה שיש לי פרופיל 97 בטוח יקחו אותי לקרבי אפילו אם אני אם השכלה גבוה???

Featured Replies

פורסם

אם יש לך פרופיל 97,אז אתה קרבי...סוף סיפור.

פרט למקרים מיוחדים.

בנוגע ללשכת גיוס,צו 1-התהליך הוא כזה:

בצו אחד אתה עובר כמה דברים:

-בדיקות רפואיות-מודדים לך גובה,ראייה,משקל וביצים [רופא ממשש לך את הביצים,אה,וזה מתבצע בלי שאתה לובש משהו עליך :s07:..כשלי עשו את זה זה היה ממש מביך-רופאה רוסיה צעירה וכוסית עשתה לי בדיקת ביצים :-[,וכל החבילה היתה מקווצת מהקור]

-אתה עובר סדרת שאלות של הקב"ן

-אתה עובר ראיון אישי עם חייל\ת

-אתה עובר סדרה מאוד ארוכה של מבחני פסיכוטכני להערכת האינטילגנציה

• תגובות 113
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אתה לא

אולי אם אתה משוגע ::)

פורסם

מה הסיכוי שכולכם יורדים פה על עולה חדש ומעצבנים אותי בתור מי שחווה את זה לפני 15 שנה ?!

סתמו את הפה מי שאין לו מה להגיד ולא יודע בכלל את ההבדל בין רמבו לקרמבו. :pissed:

הפורום הזה לא מעלה נקודות של הודעות. רוצים להועיל לקהילה כאן - תגיבו בשאר הפורומים!

אנדריי - תפנה אליי באיי סי קיו : 109467907 :xyxthumbs:

פורסם

"אוי לא יגעו לי בביציים!"

מה אתה תינוק?

פורסם

אם יש לך פרופיל 97,אז אתה קרבי...סוף סיפור.

פרט למקרים מיוחדים.

בנוגע ללשכת גיוס,צו 1-התהליך הוא כזה:

בצו אחד אתה עובר כמה דברים:

-בדיקות רפואיות-מודדים לך גובה,ראייה,משקל וביצים [רופא ממשש לך את הביצים,אה,וזה מתבצע בלי שאתה לובש משהו עליך :s07:..כשלי עשו את זה זה היה ממש מביך-רופאה רוסיה צעירה וכוסית עשתה לי בדיקת ביצים :-[,וכל החבילה היתה מקווצת מהקור]

-אתה עובר ראיון אישי עם חייל\ת

-אתה עובר סדרה מאוד ארוכה של מבחני פסיכוטכני להערכת האינטילגנציה

לא יותר מביך אם היה עומד לך ? :smile1:

פורסם

לי יש באמת השכלה גבוהה וזה לא נותן לי כלום.

וטוב שכך.

אני חושב שאתה צריך למצוא את עצמך ולהחליט מהי מבחינתך תרומה מקסימלית למדינה, אם בכלל אתה מעוניין בה (ואם אתה לא מעוניין אז אתה אידיוט גמור וחבל על השורות האלה - כדי לדבר ל"לבך" - תרומה מקסימלית = לא לבזבז 3 שנים יקרות מפז)

בכל מקרה, יש יחידות שנחשבות לג'ובניק-עילית - גאמא, תלפיות שמלפיות וכד'. אבל ג'ובניק-עלית נשאר ג'ובניק, כמו שאפס מנופח נשאר אפס...

בהצלחה בהמשך הדרך.

ובן אדם מטומטם נשאר מטומטם, אז? אתה חי במן עולם שבו החיילים היחידים ששווים משהו הם מטכ"ליטים(כמוך :x) וכול השאר יכולים לקפוץ. אתה כנראה לא מבין שבלי מודיעין ובלי אמצעיים טכנולוגיים מתקדמים שום דבר לא מפריד בין סיירת מטכ"ל לבין האויבים שלנו. לפני שאתה משמיץ את הג'ובניקים תחשוב רגע על התרומה שלהם. מצד שני, זה כנראה יותר מדי צעדים קדימה בשבילך.

כשאני כותב את ההודעה הזאת אני לא מתייחס אך ורק להודעה הזו, אלא לכול ההודעות שלך בפורום. אני לא מבין איך מישהו שאפילו עוד לא עבר יום סיירות מחורבן יכול להרצות לאנשים על כמה אפסים הם בעוד שהוא עוד לא עבר מיון אחד בדרך ל"יחידה". אתה יודע, הרבה מהחברים שלי הלכו לגיבוש מטכ"ל בספטמבר האחרון, אבל אני המרתי רק על שניים מאחר וראיתי שהם אלה שעושים ולא מדברים - בעוד כל השאר רצו לספר לבנות שהם הולכים לסיירת מטכ"ל השניים שהמרתי עליהם סתמו את הפה והעדיפו להתאמן. נחש מה? מכולם, רק הם עברו! אתה מבין? צריך קצת ענווה וצניעות מינמלית ולא להיות מורעל כמו משוגע בשביל לעבור, מאחר ובסוף, מי שבאמת יגיע ל"יחידה" הם אלו שעושים ולא "האפסים המנופחים". אלה שלא עברו כבר בדרך להיות ג'ובניקים ולהוציא אישור עבודה(לך זה לא יקרה, נכון?).

זה שאתה רוצה להגיע ל"יחידה" זה טוב ויפה, אבל העובדה היא שאתה עוד רחוק מהסיכה בדיוק כמו ש andrey12341 רחוק מלכתוב מושלם. אומנם הוא בלי "השכלה גבוהה" כמו שלך, אבל הוא לפחות לא מזלזל באנשים אחרים כמוך.

נ.ב - אל תגיב להודעה הזו מאחר ואני לא עומד להכנס לוויכוח פה, מה שכתוב פה הוא בשבילך ולא נגדך והתבסס על ההתרשמות שלי ממך לאורך הרבה זמן.

אה, מה בדיוק אמורים לעשות אלו עם פרופיל עורפי שנבצר מהם להיות חיילים קרביים אף על פי שרצו? הם אוטומטית אפסים מנופחים? שוב, אל תענה, ברור שלא חשבת מספיק לפני.

פורסם
  • מחבר

אני רק מקווה שלא איזה זקן יגע לי בביצים :-\ עם איזה כוסית אז סבבה... עדיין לא הבנתי למה הם עושים את הבדיקה הזאת?

מה יוצא להם מזה?

פורסם

WTFFF!!!!!!!

הת'רד הזה נודף צעירות, ואני גם לא כזה פזמניק

חבר'ה נראה לי שמישהו פה עם השכלה ממש ממש גבוהה מנסה לבחון את תגובת הזון לטימטום

קיצר יא צעיר, לך לצו ראשון, תפסיק לבכות, תלך לקרבי, צא מהשוק, ותגן על המדינה שלך

פורסם

בתור אחד שיש לו עוד חודש להיות הקינג החיילים כאן און במילים אחרות - מ"א - מחזור אחרון אני חייב לומר:

שצ"פ ים :-) שתקו צעירים פעורים.

עד מתי אוגוסט 03? בעצם ? למי איכפת,באזרחות . . . חח

פורסם

אוגוסט 03 כבר מחזור אחרון? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

כבר השתחררנו.לפני חודשיים. עוד חודש נוב 3 יהיו מחזור אחרון

איפה היית בצבא?

פורסם

ובן אדם מטומטם נשאר מטומטם, אז? אתה חי במן עולם שבו החיילים היחידים ששווים משהו הם מטכ"ליטים(כמוך :x) וכול השאר יכולים לקפוץ. אתה כנראה לא מבין שבלי מודיעין ובלי אמצעיים טכנולוגיים מתקדמים שום דבר לא מפריד בין סיירת מטכ"ל לבין האויבים שלנו. לפני שאתה משמיץ את הג'ובניקים תחשוב רגע על התרומה שלהם. מצד שני, זה כנראה יותר מדי צעדים קדימה בשבילך.

כשאני כותב את ההודעה הזאת אני לא מתייחס אך ורק להודעה הזו, אלא לכול ההודעות שלך בפורום. אני לא מבין איך מישהו שאפילו עוד לא עבר יום סיירות מחורבן יכול להרצות לאנשים על כמה אפסים הם בעוד שהוא עוד לא עבר מיון אחד בדרך ל"יחידה". אתה יודע, הרבה מהחברים שלי הלכו לגיבוש מטכ"ל בספטמבר האחרון, אבל אני המרתי רק על שניים מאחר וראיתי שהם אלה שעושים ולא מדברים - בעוד כל השאר רצו לספר לבנות שהם הולכים לסיירת מטכ"ל השניים שהמרתי עליהם סתמו את הפה והעדיפו להתאמן. נחש מה? מכולם, רק הם עברו! אתה מבין? צריך קצת ענווה וצניעות מינמלית ולא להיות מורעל כמו משוגע בשביל לעבור, מאחר ובסוף, מי שבאמת יגיע ל"יחידה" הם אלו שעושים ולא "האפסים המנופחים". אלה שלא עברו כבר בדרך להיות ג'ובניקים ולהוציא אישור עבודה(לך זה לא יקרה, נכון?).

זה שאתה רוצה להגיע ל"יחידה" זה טוב ויפה, אבל העובדה היא שאתה עוד רחוק מהסיכה בדיוק כמו ש andrey12341 רחוק מלכתוב מושלם. אומנם הוא בלי "השכלה גבוהה" כמו שלך, אבל הוא לפחות לא מזלזל באנשים אחרים כמוך.

נ.ב - אל תגיב להודעה הזו מאחר ואני לא עומד להכנס לוויכוח פה, מה שכתוב פה הוא בשבילך ולא נגדך והתבסס על ההתרשמות שלי ממך לאורך הרבה זמן.

אה, מה בדיוק אמורים לעשות אלו עם פרופיל עורפי שנבצר מהם להיות חיילים קרביים אף על פי שרצו? הם אוטומטית אפסים מנופחים? שוב, אל תענה, ברור שלא חשבת מספיק לפני.

ביקשת לא להגיב אבל אני מצטער, אני אגיב.

לגיטמי הדעה שלך עליי ועל "דומיי", אבל קח בחשבון שאני לא מדבר באוויר כפי שמשתמע מדבריך, אני הולך לתת את כל מה שיש לי כדי לקבל הזדמנות לתת את כל מה שיש לי! אני לא אדם שחצן ואני חייב להודות שנפגעתי ממה שאמרת.

אז בוא נעמיד דברים על תיקונם: א.אני רואה את עצמי תורם אפילו בתור "סתם" (לא מאמין שכתבתי את זה) תפקיד חטיבתי מאשר בכל יחידה טכנולוגית אחרת.

גם אם מנק' המבט שלך זה הרבה בולוני\ראביש\בולשיט\וואט נוט, ככה אני רואה את הדברים. את הפרק הזה בחיים שלי אני אכתוב, גם אם זה לא מוצא\מצא\ימצא חן בעיני מי שיקרא אותו...

ב.כן תפקידיים עורפיים בעלי חשיבות עליונה בשדה הקרב. תצג את הדברים בתור "חייל בלי נשק הוא קרטון רוקד" או איך שבא לך, אני מודע לחשיבות שלהם.באמת. מה שכן מטריד אותי הוא הגישה המבטלת של אנשים, שלא מוכנים לתרום את המשקל שלהם עצמם למרות שהם נמצאים כאן בגלל שאלו שקדמו להם תרמו, ולמרות שהם ישארו כאן בגלל שאלה שיחליפו אותם יתרמו. אני מתנגד בכל תוקף- ולא, לא תמצא אותי מייפה את הדברים- לגישה כזאת שבה אדם בוחר ללכת ל"תפקיד שבו אני אצא כל יום הביתה לזיין את חברה שלי, או את החברה של הלוחם, כי אין לי זין" או "אני רוצה את התפקיד הזה והזה כי משלמים שם יופי, למרות שאני לא תורם בשיט"...

אז את האנשים המוכשרים באמת, שיקחו - אבל לא לאפשר לכל אפס מנופח - כן,כן - אפס מנופח להפוך את צה"ל לבית זונות.אם תשאל אותי עדיף היה שאת כל עבודות הפיתוח וכד' ישאירו לחברות באזרחי, זה יחסוך הרבה כסף למדינה (הפרזיטים לומדים על חשבון המדינה ואז עוד מגרדים ת'בייצים על חשבונה) והרבה מאוד אפסים מנופחים - תרתי משמע!

ג. את כל התירוצים כבר שמעתי, כל מי שמשתשמט בהם יכול לדחוף אותם למקום שבו השמש לא זורחת.

ישובו גיבורים לגבולם, יברחו כלומינקים לארצם.(ארץ הכלומניקים, סמוך לארץ לעולם-לא).

פורסם

גם אני חמש יחידות מתמטיקה חמש מחשבים(בקלות הייתי עושה עשר אם הייתה את האפשרות הזאת בבית הספר) וחמש יחידות פיזיקה ויש לי קב"א גבוה(ככה אמרו לי בלשכת גיוס).

אני קרבי ואני חש סיפוק רב מכך(עם כמה שקשה).

יש מספיק אנשים בעלי פרופיל נמוך שיכולו לבצע את המטרות הנעלות שקיימות ביחידות העורפיות(אני לא אומר את זה בציניות) אבל חסר אנשים שילכו לשרת ביחידות הקרביות וכל הנטל הקרבי נופל על קבוצה מסויימת שהחליטה לותר על טובות אישיות ולתת מעצמם הרבה יותר בשביל בסופו של דבר לתרום למדינה ולשמור עליך ועל המשפחה שלך . אנשים איכותיים צריך ביחידות הקרביות כי בסופו של דבר אתה הולך אחרי מפקד שצריך לקבל החלטות קשות בתנאים לא תנאים תוך כדי שהוא מעבד את כל תנאי השטח ואני יכול לומר שיש לנו מפקדים איכותיים ביותר אז אולי במקום להתחיל לחשוב רק על עצמך ומה זה יתרום לך, תשתייך לקבוצה האיכותית ,קבוצת הפיקוד ובין השאר תתרום גם למדינה אם אתה כל כך איכותי...

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שחסר חיילים בקרבי - משהו כמו 30 % מהחבר'ה שאני מכיר רוצים ללכת לגולני או גבעתי.

פורסם

חסר הרבה מאוד והקרביים כורעים תחת הנטל בכל העמדות המחסומים ונדרשים להיות בלו"ז צפוף של 8 /8 במחסומים(8 שעות שמירה 8 שעות מנוחה) עם יציאות גרועות וכל הלו"ז הזה הוא נגזרת של כמה אנשים יצליחו להתחמק מקרבי בשביל לתרום למדינה איך שהם רוצים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים