עבור לתוכן

זה שיש לי פרופיל 97 בטוח יקחו אותי לקרבי אפילו אם אני אם השכלה גבוה???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב מה יש לכם כולכם נגדי כולה שאלתי כמה שאלות ואתם עושים צחוק ממני ומהעיברית שלי אז העיברית שלי לא טובה נו אז מה... עם אין לכם משהו חכם להגיד אז אל תגידו.

• תגובות 113
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמים אותך בצינוק לאיזה שעתיים לבדוק איך אתה עומד בלחץ

אחר כך מכניסים אותך לחדר עם איזה יפני והוא מכניס בך מכות עד שאתה לומד להכין אורז

ואחר כך קושרים אותך בחבל וזורקים אותך מהגג של הבניין כדי לראות אם אתה יכול להיות קוף בקרקס

נו מה נראה לך?!

יהיה לך אימות נתונים, מילוי שאלון, מבחנים פסיכוטכניים וראיון אישי. זהו בערך.... אה, ובדיקות רפואיות אם אני זוכר נכון... לא משהו רציני

:lol:

ברור שהוא לא מישתמת - הוא משתמט!

ופתור לא יעזור לו כי הוא צריך פטור. ואני לא פטריה או פטריות אלא פטריוט השפה העברית. ההיתי -> הייתי.

אם ככה כותבים כל אלו עם ההשכלה הגבוהה, אני מפחד לחשוב איך כותבים אלו שהשכלתם לא כל כך גבוהה. איך אנשים שאני מניח (אולי אני טועה וסליחה) שנולדו והתחנכו בארץ, מגיעים לגיוס עם עברית כזו, השד יודע.

אני בכל עופן רציטי לדאת עם עוחל לסרת כמורה כיילת. מורה לאיברית או משאו דומה. אני כושף שיש לי עט הנתוניים.

השכלה גבוהה בהחלט לא מעידה על ידע לשוני טוב ;)

אני אישית מכיר כמה פרופסורים וד"ר שמרצים באוניברסיטה והם לא טובים בעיברית.

פורסם

לי יש באמת השכלה גבוהה וזה לא נותן לי כלום.

וטוב שכך.

אני חושב שאתה צריך למצוא את עצמך ולהחליט מהי מבחינתך תרומה מקסימלית למדינה, אם בכלל אתה מעוניין בה (ואם אתה לא מעוניין אז אתה אידיוט גמור וחבל על השורות האלה - כדי לדבר ל"לבך" - תרומה מקסימלית = לא לבזבז 3 שנים יקרות מפז)

בכל מקרה, יש יחידות שנחשבות לג'ובניק-עילית - גאמא, תלפיות שמלפיות וכד'. אבל ג'ובניק-עלית נשאר ג'ובניק, כמו שאפס מנופח נשאר אפס...

בהצלחה בהמשך הדרך.

פורסם
  • מחבר

ומה עם "קורס קצינים" מישהו עבר את זה פה?(חבר שלי לא עבר)

פורסם

וטוב שכך.

אני חושב שאתה צריך למצוא את עצמך ולהחליט מהי מבחינתך תרומה מקסימלית למדינה, אם בכלל אתה מעוניין בה (ואם אתה לא מעוניין אז אתה אידיוט גמור וחבל על השורות האלה - כדי לדבר ל"לבך" - תרומה מקסימלית = לא לבזבז 3 שנים יקרות מפז)

בכל מקרה, יש יחידות שנחשבות לג'ובניק-עילית - גאמא, תלפיות שמלפיות וכד'. אבל ג'ובניק-עלית נשאר ג'ובניק, כמו שאפס מנופח נשאר אפס...

בהצלחה בהמשך הדרך.

מה יש לך עם גובניקים :pissed:

פורסם

andrey, על מה מתבססת החרדה שלך מהצבא ומשירות קרבי בפרט? צא מהסרט קודם כל...

פורסם

וטוב שכך.

בהצלחה בהמשך הדרך.

אם הוא לא רוצה לעשות קרבי לא משנה כמה הוא מתאים פיזית, בסוף גם אם ייקחו אותו לקרבי זה לא יעזור למדינה, כי במקום להשקיע מרצון באימונים הוא יחטוף כדור.

זה אף פעם לא מועיל לאף אחד.

פורסם
  • מחבר

נסחפתה זה לא שאני יגיע לכזה מצב אני גם לא כזה חרד ללכת לקרבי אפילו חשבתי ללכת לסיירת מטכ"ל (איזה אחד המליץ לי) פשוט יותר מעניין אותי בחיים להתעסק אם אלקטרוניקה או תיכנות - פשוט זה מה שאני אוהב לעשות בחיים וזה מה שאני רוצה ללמוד באוניברסיטה ולעבוד בזה... אז חשבתי לצבור כבר נסיון בצבא כדי שיהיה לי יוצר קל למצא עבודה שקשורה להיי טק למה אין לי פרוטקציות או משהו כזה.

פורסם

ומה עם "קורס קצינים" מישהו עבר את זה פה?(חבר שלי לא עבר)

קורס קצינים?

יש לך עוד זמן לזה חביבי.

אם יש לך פרופיל 97, יקחו אותך לקרבי, אין עוד הרבה אפשרויות בשבילך, אם המודיעין ירצה אותך הוא יקח אותך.

קודם כל, אפשר לדעת מה הקב"א שלך? (אם טרחת לבדוק)

אם קיבלת קרבי, ואתה לא רוצה - אתה יכול לסרב להתפנות ביום הגיוס, אחרי שניסית לעשות את כל המאמצים שלך כדי לא להיות קרבי, אבל את זה אני לא מציע לך.

במקומך הייתי מברר קודם כל לגבי כל היחידות הקרביות, ומתעניין לאיפה אתה רוצה ללכת, מברר פרטים ושואל - אם תגיע לתפקיד טוב וליחידה טובה, רק אתה תצא מרוצה.

פורסם
  • מחבר

שייטת 13 אני לא חושב שאני ילך למה שכן שלי כבר חצי שנה שם והוא לא מרוצה וממליץ לי ללכת למשהו אחר.

פורסם

:lol:

אתה כבר מתקבל לשייטת(אני די בטוח שלא דיברת על ש13, אולי על צוללות או סירות סיור מהירות(כרישים)), בהצדעה...

לאנשים אין מושג בכלל על מה הם מדברים ואין לי מושג אם להתפקע מצחוק או לפרוץ בבכי :-\

פורסם
  • מחבר

אני אומר לך הוא שם והוא אומר לי שלא שווה ללכת לשם ושהוא מתחרט.

פורסם

רגע אתה רוצה קרבי או לא?

אם לא תגיד שיש לך כאבי מיגרנה, תילמד את הנושא ותגיב בהתאם לשאלות שלהם ואז הפרופיל שלך יהיה 74 מידי!!!

פורסם
  • מחבר

תקרא כמה הודעות בדפים הקודמים ותבין שאני מעדיף ללכת לאיזה חיל הייטק צבאי מאשר לגבעתי או גולני.

אני לא מבין כל כך בנושא בגלל זה אני שואל עם יש מצב בכלל שאני יגיע לאיזה חיל הייטק.

פורסם

אני אומר לך הוא שם והוא אומר לי שלא שווה ללכת לשם ושהוא מתחרט.

מזתומרת מתחרט?

זאת יחידת התנדבות

אם הוא לא רוצה להיות שם הוא פשוט יכול לצאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים