עבור לתוכן

זה שיש לי פרופיל 97 בטוח יקחו אותי לקרבי אפילו אם אני אם השכלה גבוה???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי איזה חבר שהוא במודיעין קרבי וההשכלה שלו נמוכה משלי אבל יש לו פרופיל 82 או 84 אני חושב.

ואין מצב שאני עושה עתודה זה לא בישבילי.

• תגובות 113
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיבלתי צו ראשון ואני צריך להיות שם בינואר

חח גמני קיבתי צו ראשון(אבל בן 16.5)

ל24 בינואר בירושלים...

ואתה?

פורסם

תבין... "השכלה" של תיכון לא שווה לכלום, גם לא בצבא

תקווה שהלך לך טוב בצו ראשון (אם היה לך, ואם לא, אז שיילך לך טוב) ובתקווה

תקבל זימון למודיעין. אתה גם יכול להגיש להם מועמדות בעצמך, אני לא יודע אבל

אם הם שמים זין על זה או לא

פורסם
  • מחבר

ב לינואר.21 ד.א הוא במודיעין שדה לפי מה שהוא אומר.

פורסם
  • מחבר

מה יעשו לי בצו הראשון?

פורסם

יש לי איזה חבר שהוא במודיעין קרבי וההשכלה שלו נמוכה משלי אבל יש לו פרופיל 82 או 84 אני חושב.

ואין מצב שאני עושה עתודה זה לא בישבילי.

מודיעין קרבי שנקרא היום מודיעין שדה, זה לא המודיעין שהתכוונתי.

מודיעין שדה זה קרבי לכל דבר, טירונות 04, שירות בשטחים.

מודיעין רגיל זה ליהיות ג'ובניק, אבל עם ג'וב איכותי בד"כ.

מודיעין שדה זה חלק מיחידות השדה, משיחה שלי עם קצין מודיעין שדה הוא אמר לי שיש מינימום קבלה לחיל של קב"א 52 שזה גבוה, אבל לא מאוד גבוה.

למסלולים שציינתי קודם במודיעין רגיל צריך נתונים גבוהים מאוד.

פורסם

מודיעין רגיל זה ליהיות ג'ובניק, אבל עם ג'וב איכותי בד"כ.

חמ"ן - חיילים עם מחשבים, נטחנים

פורסם
  • מחבר

לא ממש אכפת לי קרבי לא קרבי העיקר שיהיה לי קל אם התשלום לאוניברסיטה דרך הצבא ושיהיה לי נסיון אם מחשבים או אלקטרוניקה מהבצא.

פורסם

לא ממש אכפת לי קרבי לא קרבי העיקר שיהיה לי קל אם התשלום לאוניברסיטה דרך הצבא ושיהיה לי נסיון אם מחשבים או אלקטרוניקה מהבצא.

כל ה 5 יחידות מחשבים פיזיקה וזה זה נחמד, אבל עכשיו לשאלה המכרעת-

כמה קיבלת בבגרות בלשון?

פורסם
:lol:
פורסם

עם = with

אם = if

גבוה=זכר

גבוהה=נקבה

אולי תתקנו אותו במקום ללגלג...

פורסם

כבר עשו את זה.

פורסם

גאד...היום יותר קל להוריד פרופיל מלכתוב תגובת ספאם...לא רוצה קרבי? תוריד פרופיל...לחבר שלי יש "פחד" מאוטובוסים - קיבל פתור מהצבא. (הוא לא מישתמת הוא אזרח אוסטרליה - ומתכוון לחזור לשם עוד כמה חודשים בגלל זה הוא הוציא פתור אז לא לקפוץ פטריותים שכמותכם) .

ההיתי במצב שלך...עם השכלה "גבוהה" ורצון לשרת ביחידות מיחשוב...עכשיו השאלה היא אם יקחו אותי למודעין או מערך טכנולוגי...נחייה וניראה.

פורסם

מה יעשו לי בצו הראשון?

שמים אותך בצינוק לאיזה שעתיים לבדוק איך אתה עומד בלחץ

אחר כך מכניסים אותך לחדר עם איזה יפני והוא מכניס בך מכות עד שאתה לומד להכין אורז

ואחר כך קושרים אותך בחבל וזורקים אותך מהגג של הבניין כדי לראות אם אתה יכול להיות קוף בקרקס

נו מה נראה לך?!

יהיה לך אימות נתונים, מילוי שאלון, מבחנים פסיכוטכניים וראיון אישי. זהו בערך.... אה, ובדיקות רפואיות אם אני זוכר נכון... לא משהו רציני

פורסם

גאד...היום יותר קל להוריד פרופיל מלכתוב תגובת ספאם...לא רוצה קרבי? תוריד פרופיל...לחבר שלי יש "פחד" מאוטובוסים - קיבל פתור מהצבא. (הוא לא מישתמת הוא אזרח אוסטרליה - ומתכוון לחזור לשם עוד כמה חודשים בגלל זה הוא הוציא פתור אז לא לקפוץ פטריותים שכמותכם) .

ההיתי במצב שלך...עם השכלה "גבוהה" ורצון לשרת ביחידות מיחשוב...עכשיו השאלה היא אם יקחו אותי למודעין או מערך טכנולוגי...נחייה וניראה.

ברור שהוא לא מישתמת - הוא משתמט!

ופתור לא יעזור לו כי הוא צריך פטור. ואני לא פטריה או פטריות אלא פטריוט השפה העברית. ההיתי -> הייתי.

אם ככה כותבים כל אלו עם ההשכלה הגבוהה, אני מפחד לחשוב איך כותבים אלו שהשכלתם לא כל כך גבוהה. איך אנשים שאני מניח (אולי אני טועה וסליחה) שנולדו והתחנכו בארץ, מגיעים לגיוס עם עברית כזו, השד יודע.

אני בכל עופן רציטי לדאת עם עוחל לסרת כמורה כיילת. מורה לאיברית או משאו דומה. אני כושף שיש לי עט הנתוניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים