פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר יש לי איזה חבר שהוא במודיעין קרבי וההשכלה שלו נמוכה משלי אבל יש לו פרופיל 82 או 84 אני חושב.ואין מצב שאני עושה עתודה זה לא בישבילי.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים קיבלתי צו ראשון ואני צריך להיות שם בינוארחח גמני קיבתי צו ראשון(אבל בן 16.5)ל24 בינואר בירושלים...ואתה?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים תבין... "השכלה" של תיכון לא שווה לכלום, גם לא בצבאתקווה שהלך לך טוב בצו ראשון (אם היה לך, ואם לא, אז שיילך לך טוב) ובתקווהתקבל זימון למודיעין. אתה גם יכול להגיש להם מועמדות בעצמך, אני לא יודע אבלאם הם שמים זין על זה או לא
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים יש לי איזה חבר שהוא במודיעין קרבי וההשכלה שלו נמוכה משלי אבל יש לו פרופיל 82 או 84 אני חושב.ואין מצב שאני עושה עתודה זה לא בישבילי.מודיעין קרבי שנקרא היום מודיעין שדה, זה לא המודיעין שהתכוונתי.מודיעין שדה זה קרבי לכל דבר, טירונות 04, שירות בשטחים.מודיעין רגיל זה ליהיות ג'ובניק, אבל עם ג'וב איכותי בד"כ.מודיעין שדה זה חלק מיחידות השדה, משיחה שלי עם קצין מודיעין שדה הוא אמר לי שיש מינימום קבלה לחיל של קב"א 52 שזה גבוה, אבל לא מאוד גבוה.למסלולים שציינתי קודם במודיעין רגיל צריך נתונים גבוהים מאוד.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מודיעין רגיל זה ליהיות ג'ובניק, אבל עם ג'וב איכותי בד"כ.חמ"ן - חיילים עם מחשבים, נטחנים
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר לא ממש אכפת לי קרבי לא קרבי העיקר שיהיה לי קל אם התשלום לאוניברסיטה דרך הצבא ושיהיה לי נסיון אם מחשבים או אלקטרוניקה מהבצא.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים לא ממש אכפת לי קרבי לא קרבי העיקר שיהיה לי קל אם התשלום לאוניברסיטה דרך הצבא ושיהיה לי נסיון אם מחשבים או אלקטרוניקה מהבצא.כל ה 5 יחידות מחשבים פיזיקה וזה זה נחמד, אבל עכשיו לשאלה המכרעת-כמה קיבלת בבגרות בלשון?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים גאד...היום יותר קל להוריד פרופיל מלכתוב תגובת ספאם...לא רוצה קרבי? תוריד פרופיל...לחבר שלי יש "פחד" מאוטובוסים - קיבל פתור מהצבא. (הוא לא מישתמת הוא אזרח אוסטרליה - ומתכוון לחזור לשם עוד כמה חודשים בגלל זה הוא הוציא פתור אז לא לקפוץ פטריותים שכמותכם) .ההיתי במצב שלך...עם השכלה "גבוהה" ורצון לשרת ביחידות מיחשוב...עכשיו השאלה היא אם יקחו אותי למודעין או מערך טכנולוגי...נחייה וניראה.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מה יעשו לי בצו הראשון?שמים אותך בצינוק לאיזה שעתיים לבדוק איך אתה עומד בלחץאחר כך מכניסים אותך לחדר עם איזה יפני והוא מכניס בך מכות עד שאתה לומד להכין אורזואחר כך קושרים אותך בחבל וזורקים אותך מהגג של הבניין כדי לראות אם אתה יכול להיות קוף בקרקסנו מה נראה לך?!יהיה לך אימות נתונים, מילוי שאלון, מבחנים פסיכוטכניים וראיון אישי. זהו בערך.... אה, ובדיקות רפואיות אם אני זוכר נכון... לא משהו רציני
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים גאד...היום יותר קל להוריד פרופיל מלכתוב תגובת ספאם...לא רוצה קרבי? תוריד פרופיל...לחבר שלי יש "פחד" מאוטובוסים - קיבל פתור מהצבא. (הוא לא מישתמת הוא אזרח אוסטרליה - ומתכוון לחזור לשם עוד כמה חודשים בגלל זה הוא הוציא פתור אז לא לקפוץ פטריותים שכמותכם) .ההיתי במצב שלך...עם השכלה "גבוהה" ורצון לשרת ביחידות מיחשוב...עכשיו השאלה היא אם יקחו אותי למודעין או מערך טכנולוגי...נחייה וניראה.ברור שהוא לא מישתמת - הוא משתמט!ופתור לא יעזור לו כי הוא צריך פטור. ואני לא פטריה או פטריות אלא פטריוט השפה העברית. ההיתי -> הייתי.אם ככה כותבים כל אלו עם ההשכלה הגבוהה, אני מפחד לחשוב איך כותבים אלו שהשכלתם לא כל כך גבוהה. איך אנשים שאני מניח (אולי אני טועה וסליחה) שנולדו והתחנכו בארץ, מגיעים לגיוס עם עברית כזו, השד יודע.אני בכל עופן רציטי לדאת עם עוחל לסרת כמורה כיילת. מורה לאיברית או משאו דומה. אני כושף שיש לי עט הנתוניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.