פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים שכחת את ההשכלה הגבוההלשאלתו של פותח התראד:לא רק שייקחו אותך לקרבי, ייקחו אותך למג"ב.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אם אתה רוצה להישתמט מקרבי אז אתה לא שווה את התגובה שלי פה.ולפי הכתב שלך לא נראה לי כל כך שיש לך השכלה גבוהה...
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים לא רק שייקחו אותך לקרבי, ייקחו אותך למג"ב. andrey12341, תפרט קצת יותר, למה אתה מתכוון בהשכלה גבוהה?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים "אפילו אם אני אם השכלה גבוה???" אתה בטוח? שכחת את ההשכלה הגבוהה לשאלתו של פותח התראד: לא רק שייקחו אותך לקרבי, ייקחו אותך למג"ב. בעיקרון יקחו אותך לקרבי, אלא אם מודיעין ירצו אותך.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר התכוונתי לזה שאני 5 יחידות מתמתיקה 5 יחידות אנגלית 10 יחידות מחשבים 5 יחידות פיסיקה אם פסיכומטרי 700.פשוט זה לא נראה לי בסדר שיחקו אותי ליחידה קרבית מאשר שיקחו אותי לאיזו יחידה לוגיסטית או איזה משהו שקשור לתיכנות.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים WOW! הנתונים האלה שווים לתחת מבחינת הצבא ומבחינת כל מקום עבודה. מה שמחפשים בצבא זה שכל ובמקומות מסויימים גם נסיון. הנתונים האלה לא מעידים על כלום, פרט על דגירה. אם יש לך נתונים טובים מהצו ראשון, אז תקבל זימונים למודיעין, לתלפיות ואולי לעוד כמה מקומות.אה, אתה תמיד יכול ללכת לעתודה, אבל זה לא ממומלץ.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים עם כל הכבוד , 5 יחידות בתיכון זה לא השכלה גבוהה. אם הצבא חושב שאתה מתאים לקרבי אז הוא יקח אותך לקרבי.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אז אחרי הצו ראשון שכולם מתחילים לקבל זימונים תחכה לקבל ואם לא תתקשר למודיעין ותשאל אותם למה אתה לא מקבל זימונים כי זה בין הדברים היחידים שיוציאו אותך מקרבי בלי להוריד פרופיל\פרוטקציה.יש הרבה מסלולים מעניינים במודיעין: תלפיות, שחקים, חבצלות, גאמא וכ"ו... תקרא עליהם באינטרנט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.