פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים האם ה אסוס A7VC , תומך גם בSDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים אני לא יודע מה איתך אבל לא מצאתי את הלוח באתר שלהם. ??? ??? :-[זה AMD נכון?יאיר
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים ASUS A7V133אולי ניתן עדיין להשיג אחד.חוץ מזה יש כל מיני לוחות אם משולבים שתומכים ב SDRAM אבל אין להם AGP והכרטיס המובנה דפוק לחלוטין.
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים ASUS A7V133אולי ניתן עדיין להשיג אחד.חוץ מזה יש כל מיני לוחות אם משולבים שתומכים ב SDRAM אבל אין להם AGP והכרטיס המובנה דפוק לחלוטין.טעות!יש להם AGP ואין כרטיס מובנה והם רק בSDRAM
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים ASUS A7V133אולי ניתן עדיין להשיג אחד.חוץ מזה יש כל מיני לוחות אם משולבים שתומכים ב SDRAM אבל אין להם AGP והכרטיס המובנה דפוק לחלוטין.טעות!יש להם AGP ואין כרטיס מובנה והם רק בSDRAMעל מה אתה מדבר?לוח סוקטA נפוץ הוא אחד מאילו שמבוססים על ה VIA KLE133 אין להם AGP.לוח סוקטA אמיתי מבוסס VIA KT133A קשה מאוד להשיג או שהם עולים הרבה יותר מדי.
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אחי אתה טועה לA7V133 של אסוס יש AGP בדוק! היה לי את הלוח הזה שבוע.הנה ביקורות במנטור בזמנו: http://www.mentor.org.il/reviews/asus_a7v133/asus_a7v133-1.shtml
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים טוב, הבנת הנקרא:ASUS A7V133אולי ניתן עדיין להשיג אחד.פה משתמע שאני ממליץ על ASUS A7V133 ומציין שלא בהכרח ניתן להשיג אותו.חוץ מזה יש כל מיני לוחות אם משולבים שתומכים ב SDRAM אבל אין להם AGP והכרטיס המובנה דפוק לחלוטין.חוץ מזה - מילת יחס שמתיחסת למשפט הקודם הלא הוא "ASUS A7V133 - אולי ניתן עדיין להשיג אחד."משמע בנפרד לחלוטין מאותו "ASUS A7V133", ללא קשר אליו ובנוסף אך ללא שייכות אליו. יש כל מיני לוחות אם משולבים שתומכים ב SDRAM אבל אין להם AGP והכרטיס המובנה דפוק לחלוטיןשים לב לנושא המשפט, "כל מיני" הינם לוחות אחרים שאינם ASUS A7V133 , ולהם יש כרטיס מובנה אשר הוא דפוק לחלוטין.ברור או שדרושה הבהרה נוספת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.