עבור לתוכן

קניתי כרטיס XD והוא לא עובד

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי מצלמת סטילס אולימפוס דגם D-560 קניתי כרטיס 1GB של xD ושהכנסתי למצלמה המצלמה מודיע CARD EROR ושאני

מכניס את הכרטיס לקורא זכרונות הוא קורא אותו והכל בסדר, מה הבעיה? יכול להיות שזה כרטיס מתקדם שהמצלמה לא תומכת בו...

פורסם

תעשה פירמוט לכרטיס אולי זה יעזור

פורסם
  • מחבר

איך שאני מכניס את הכרטיס המצלמה שואלת פורמט? אני מקיש YES ובאמצע הפירמוט מופיע לע הודעת שגיאה. אפילו עשיתי פירמוט דרך המחשב (אם קורא כרטיסים)

יכול להיות שהכרטיס דפוק קניתי אותו בחו"ל ואין לי אחריות... :bash:

פורסם

תבדוק אם המצלמה תומכת את בזיכרון של החברה או בנפח הנ"ל

אם באמת הוא דפוק אז תנסה אולי לשלוח בחזרה.

פורסם

יש מצלמות שדורשות לעשות עדכון לfirmware (לא בטוח שככה כותבים את זה) זה בעצם עדכון

לתוכנה הפנימית של המצלמה, תנסה לעדכן לגרסה האחרונה וזה אמור להסתדר...

פורסם

מצטער לאכזב המצלמה מקבלת רק עד 256 מגה

http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/d560.html

אם אתה מעוניין יש לי 256 חדש שלקחתי בתור זיכוי, אני לא משתמש בו. אם תרצה אפשר לעשות החלפה + הוספת כסף מצידי.

דבר איתי בפרטי

פורסם

מה הקשר??? אז מה שכתוב שהיא יכולה לקבל עד 256.

לי אישית יש fuji A345 והיא תומכת עד 512 אבל אם עדכון של החומרה(התוכנה)

היא יכולה לזהות גם 1GB כך שהכי טוב זה לבדוק ישירות מול אולימפוס(אם יש דרך לזהות

1GB דרך המצלמה הזאת)

פורסם

איך שאני מכניס את הכרטיס המצלמה שואלת פורמט? אני מקיש YES ובאמצע הפירמוט מופיע לע הודעת שגיאה. אפילו עשיתי פירמוט דרך המחשב (אם קורא כרטיסים)

יכול להיות שהכרטיס דפוק קניתי אותו בחו"ל ואין לי אחריות... :bash:

לדעתי זאת טעות לעשות פירמוט לכרטיס דרך המחשב. יכול להיות שפה טמונה הבעייה. רצוי מאוד לעשות פירמום לכרטיס דרך המצלמה עצמה. ואם אין אפשרות אז לעשות פירמוט ממצלמה אחרת באותו דגם. כך המצלמה קוראת את הכרטיס בצורה יעילה יותר...

פורסם

לדעתי זאת טעות לעשות פירמוט לכרטיס דרך המחשב. יכול להיות שפה טמונה הבעייה. רצוי מאוד לעשות פירמום לכרטיס דרך המצלמה עצמה. ואם אין אפשרות אז לעשות פירמוט ממצלמה אחרת באותו דגם. כך המצלמה קוראת את הכרטיס בצורה יעילה יותר...

הוא כבר אמר הוא לא יכול לעשות פירמוט מהמצלמה

פורסם

-R-E-L-. לפני שאתה מצטט ומגיב, תקרא טוב לפני.

פורסם

אגב פירמוט דרך המחשב, רובם המוחלט של המכשירים שמשתמשים בכרטיסי זיכרון, דורשים מערכת קבצים FAT. הבעיה היא שכברירת מחדל, חלונות מפרמט ב-FAT32.

שווה לך לפרמט אותו שוב, לוודא שהמערכת קבצים היא FAT ולא FAT32 או שומדבר אחר ולנסות אותו במצלמה.

(מקסימום, דבר איתי, אני גם ככה שוקל לקנות כרטיס זיכרון נוסף.)

פורסם
  • מחבר

קודם שקניתי את הכרטיס ישר הכנסתי למצלמה והמצלמה הודיע שצריך קודם לפרמט, ניסיתי לפרמט דרך המצלמה ואני מקבל שגיאת כרטיס ואז עשיתי פורמט דרך המחשב וזה אותה בעיה. ושוב שאני מכניס את הכרטיס המצלמה מבקשת פורמט ...

לגביי עדכון תוכנה של המצלמה אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ואיפוא מוצאים את העדכון אני עודה מאוד.

מצטער לאכזב המצלמה מקבלת רק עד 256 מגה

http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/d560.html

אם אתה מעוניין יש לי 256 חדש שלקחתי בתור זיכוי, אני לא משתמש בו. אם תרצה אפשר לעשות החלפה + הוספת כסף מצידי.

דבר איתי בפרטי

אני גר בחו"ל אז כנראה שלא נצליח לעשות החלפה :nixweiss:

פורסם

אל תשבור את הראש.

תנסה לבדוק את הזכרון במצלמה אחרת שכן מקבלת 1GB.

פורסם

לגבי התוכנה של המצלמה הכי טוב זה לבדוק באתר הבית של אולימפוס...

וכמו שהציעו אם לפרמט כבר אז בפורמט fat ולא fat32 (אין לי מושג אם זה יעזור)

פורסם
  • מחבר

אני יחפש באתר הבית אם אני יכול למצוא איזה עידכון,

ניסיתי לפרמט בFAT זה לא עזר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים