פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo "This Hurts This Hurts This Hurts This Hurts !11"LMFAO מדהים איך הדודה\אימא\סבתא של הילד הזה ממשיכה לצחוק כשהוא על סוף התקף לב. ;D
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים זהו ראיתי את זה אני מרגיש שמציתי את החיים שליייייייייייייייוווווווווו אני על הרצפההההההההההההההההה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLזההההההההההההההההההההה מדהייייייייייייייים עד כמה שזה מצחיקקקקק והכלבה מהצד צוחקת והוא עוד שניה מתרסק כמו מטוס ברציפה והיא צוחקתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים בסוף הקטע רואים שהיא מוציאה אוזניות מהאוזניים היא לא צחקה עליו, היא צחקה ולא שמה לב בגללן
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני חושב שזאת פעם ראשונה שאני צוחק צחוק אמיתי ממשהו שאני רואה ברשת. פחח איך כל השומן שלו נלחץ על החגורת בטחון והפרצוף השמן שלו מעוך כולו והזונה בצד צוחקת עליו פחפחפחפח איזה גדול חבל שזה לא היה יותר ארוך פחחחחחחחחחחחחחח אני מת פה
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים janice, janice, janice, i'm stuck, janice, janice, janice, i'm stuckחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיך הוא נתקע שם והוא עוד ניסה להרים את עצמו אבל הוא לא יכל איזה צחוק כמעט נפלתי מהכיסא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.