פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים ראיתי שלטום מהחומרה של טום (פירוש 8) ) יש לו כזה שטיק שמראה את הר.פ.מ והמעלות של המעבד של המארז וכל זה... איך?! איפה מורידים תשטויות האלה?
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים ראיתי שלטום מהחומרה של טום (פירוש 8) ) יש לו כזה שטיק שמראה את הר.פ.מ והמעלות של המעבד של המארז וכל זה... איך?! איפה מורידים תשטויות האלה? אם כבר אז "מדריך החומרה של טום". תקנה מסך LCD קטן, אפשר להגדיר אותו להציג כמעט כל מה שתרצה. אני מוכן לעזור לך להרכיב אותו.
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים מחבר יש לי כבר! אבל אני מדבר על בבוטשרשום כל השטויות memory checkAWARD Biosוכו' אז זה רושם לו הכול
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים זה בביוס,DEL כשהמחשב עולה, ותחטט טוב טוב באפשרויות שם (אל תשנה כלום כמובן),אתה תמצא בסוף הכל.
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים יש לי כבר! אבל אני מדבר על בבוטשרשום כל השטויות memory checkAWARD Biosוכו' אז זה רושם לו הכולאני יודע שהפונקצייה הזו קיימת בלוחות של ePox.
פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים ראיתי שלטום מהחומרה של טום (פירוש 8) ) יש לו כזה שטיק שמראה את הר.פ.מ והמעלות של המעבד של המארז וכל זה... איך?! איפה מורידים תשטויות האלה? אצלי קוראים לזהpc health
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.