פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים יש לי גוף קירור אקטיבי שבא עם המעבד X2 AMD AM2 4200+יש לי בערך טמפרטורות במנוחה 36 מעלות בשתי הליבות במממוצע(נגיד אחת 38 ואחת 40)ובמאמץ בשתיהם יש 40 ,38 ככהואני רוצה לעשות בינתיים oc לא גדול עם הקירור האקטיבי שבא עם המעבדאני אקנה עוד מעט קירור פאסיביאז יש איזושהי תוכנה שיכולה להעלות את הסל"ד שלו? (כדי שהטמפרטורות ירדו במעלה אחת,שתיים)?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים לעלות אין בכללי מאווררים פשוטים עובדים אוטומטי הכי מהיר שהם יכולים אבל אתה יכול להוריד את הסלד בספיד פאן לחלק מהאנשים זה עובד..ולמה לקנות קירור פאסיבי? תקנה קירור טוב יותר עם מאוורר שיהיה שקט כמו BIG TYPHOOM
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אני יודע שמשחקים אז הסל"ד עולהאבל אם אפשר להעלות עוד יותר? נגיד במנוחה או משהו?או שאי אפשרונגיד שבמחשק אז הסל"ד מגיע עד הסוף?????
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים ב-BT VX אפשר לשנות את הסלד שלו..אם פוטנציומטר )אני מקווה שאמרתי נכון)בכל מקרה..גוף קירור פסיבי הוא ללא מאוררים...זה העניין פה...לכן אין לך בעצם מאוררים שתוכל להעלות להם מהירות...אם תקנה משהו אקטיבי כמו BT אז אני מאמין שלא..אבל בישביל מה? הוא שקט מאוד במהירות שהוא בא איתה..אין סיבה להוריד
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אני לחא רוצה להוריד את הסל"ד אני רוצה להעלותתקרא שוביש לי גוף קירור אקטיבי שבא עם המעבד X2 AMD AM2 4200+יש לי בערך טמפרטורות במנוחה 36 מעלות בשתי הליבות במממוצע(נגיד אחת 38 ואחת 40)ובמאמץ בשתיהם יש 40 ,38 ככהואני רוצה לעשות בינתיים oc לא גדול עם הקירור האקטיבי שבא עם המעבדאני אקנה עוד מעט קירור פאסיביאז יש איזושהי תוכנה שיכולה להעלות את הסל"ד שלו? (כדי שהטמפרטורות ירדו במעלה אחת,שתיים)?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים בגוף קירור פסיבי אין מאוררים ולכן אתה לא יכול להעלות/להוריד סל"ד!גם לגבי ה-BT ה"רגיל" הוא נמצא בסלד מקס' נדמה לי ולכן אין אפשרות להעלות...הוא גם ככה מאוד שקט...וכמו שאמרתי אם אתה רוצה לשלוט בכל זאת על הסל"ד תקנה BT VX ויש עליו ביקורת באתר
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים יש לי גוף קירור אקטיבי שבא עם המעבד X2 AMD AM2 4200+יש לי בערך טמפרטורות במנוחה 36 מעלות בשתי הליבות במממוצע(נגיד אחת 38 ואחת 40)ובמאמץ בשתיהם יש 40 ,38 ככהואני רוצה לעשות בינתיים oc לא גדול עם הקירור האקטיבי שבא עם המעבדאני אקנה עוד מעט קירור פאסיביאז יש איזושהי תוכנה שיכולה להעלות את הסל"ד שלו? (כדי שהטמפרטורות ירדו במעלה אחת,שתיים)?זה מה שכתבת....בכל מקרה..את הסלד של הקירור הנוכחי שלך אני לא חושב שאפשר להעלות...וגם אם תעלה הוא ירעיש לך מאוד
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אה תודהזה מה שרציתי לדעתלמרות שבזמן משחקים כבדים כמו COD2 ועוד זה בערךעל 4400 סל"ד וזה לא ממש מרעיש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.