פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אבל מה הטעם? גם ככה בפלאפון לא ישמעו את זה.אני בספק אם הרמקול של הפלאפון יכול בכלל להשמיע צליל של 17Khz.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני שומע את הכל גם את ה24 K חח איזה אוזנים יש לי אני אשמור עליהם 17 ממש מחרפן אותי זה ממש קורע לי את המח חח בכיתה אצלנו שמים את זה וזה נישמע כמו שריקה מכל הכיוונים
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים לא נראה לי שאתה שומע צליל של 24KHZ.באיזה רמקולים/אוזניות אתה שומע? מה אתה שומע בדיוק בצלילים מעל 20KHZ?הורדתי את הרינגטון ל K750i שלי... איזה מגניב!!!! שומעים טוב יותר מהרמקולים!! (טוב נו, איזה רמקולים יש לי חח).
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני שומע את הכל גם את ה24 K חח איזה אוזנים יש לי אני אשמור עליהם 17 ממש מחרפן אותי זה ממש קורע לי את המח חח בכיתה אצלנו שמים את זה וזה נישמע כמו שריקה מכל הכיוונים אף בנאדם בעולם לא יכול לשמוע 24KHZ אתה לא חתול.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים סביר להניח שאף רמקול של פלפון לא מסוגל להפיק את הצליל המדויק הזה בתדר כמו 19-20KHZ.וגם רמקולים שטוענים שהם יכולים, לרוב הם פשוט לא.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים ב22K אני שומע כמו ב18 רק שזה פחות כואב ויותר לוחץ כזה 23 כמו 22 רק נישמע קצת מזויף ו24 נישמע ביכלל לא אמיתי זה לא מזכיר ציפצוץ אפילו ממש קצת מזכיר אני חושב שזה ביכלל לא מדויק הצלילים האלה אבל שיהיה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מה זה אומר לא שומע? ממש לא שומע? מתפוצץ לי הראש מזה!!!! חחחח...בכל מקרה זה סתם קקי, אם כבר אז מדניב לשים קול של גראפס!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.