פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר אבל אין על הסרטון המקורי של LEEROY , למרות שהוא מבויים.זה באמת אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי..
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים כל מי שפיספס את הפרק/ או פשוט רוצה לראות אותו עוד פעם: http://southparkvideos.blogspot.com/2006/10/1008-make-love-not-warcraft.html וד"א - אני לא יודע אם באופן חוקי מותר לצפות/להוריד מהאינטרנט דברים שמשודרים בטלוויזיה ציבורית(ולא pay per view) באופן כללי, אבל את South Park מותר... Why? Cause stone and parker said so אחלה פרק, ממש אהבתי אותו הרבה תודות על הלינק.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים פרק מצויין ! היו שם כמה קטעים קורעים, במיוחד שקרטמן חירבן לתוך הסיר פרק נחמד, באמת זה היה הקטע שהכי קרעתי ממנו שם. חבל שהרסת לי , אם לא הייתי קורא את זה הייתי כבר מופתע יותר ונקרע הרבה יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים פשוט אדיר. הקטעים מהמשחק משולבים בצורה מעולה, במיוחד האנימציות וה gestures של הדמויות (אני מתאר לעצמי שהשקיעו בזה במיוחד בשביל הפרק)וכ"כ מצחיק!
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים OMG LOL ROFL LMAO ROFLMAO!!!! Southpark FTW!!!! חחח.... כ"כ מצחיק! הכל! השמנה ההדרגתית, כאילו "רוקי" (באימונים), איך שהדמות של אבא שלו מתה... הכל! הכל מצחיק! :yelclap: No, I don't have a WoW acoount, I have a life!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.