עבור לתוכן

עצה דרושה - בעיה עם חנות מחשבים

Featured Replies

פורסם

עצה דרושה.

נניח, והייתם קונים מוצר כלשהו, בכסף, בחנות מוכרת ונכבדה. נניח, שאתם סומכים על בעל החנות, ולכן, כאשר הוא נתן לכם את המוצר, הנחתם שזהו המוצר שעליו שילמתם.

עכשיו נניח, שאחרי כמה חודשים המוצר מתקלקל ללא סיבה נראית לעין, וכשאתם באים להחליף את המוצר - מתברר לכם לצערכם שבמשך החודשים האחרונים השתמשתם במוצר הלא נכון ! מישהו התבלבל, ונתן לכם מוצר שאיכותו פחותה מהמוצר אותו רכשתם מראש !

מה עושים ?

פורסם

יש לך הזמנה או משהו אחר שמעיד שהיית אמור לקבל את המוצר שלא התקבל בפועל אך שילמת עבורו?

פורסם

א. אני בדרך כלל בודק מה שאני מקבל, בייחוד שאני משלם עליו יותר מ 2.90

ב. הייתי מבקש ממנו יפה מאוד שיחליף לי את זה ואולי משכנעה אותו לאיזה פיצוי קטן..... אם הוא לא מחליף (מאוד לא סביר) הייתי עושה צעקות בחנות, הולך למנהל והורס לו תחיים עד שהוא היה מביא לי את מה ששילמתי עליו, אבל אתה גם אשם שלא בדקת את המוצר (או לפחות לשים לב במשך הזמן שהשתמשת בזה שזה משהו אחר..)

פורסם
  • מחבר

יש לך הזמנה או משהו אחר שמעיד שהיית אמור לקבל את המוצר שלא התקבל בפועל אך שילמת עבורו?

כן

פורסם

סתם שאלה....

איזה מוצר זה בדיוק?

פורסם

ksp?

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לא לתת פרטים נוספים מאחר ואין לי שום כוונה לפתוח במסע השמצות נגד החנות . בסך הכל רציתי דעה לגבי מהלכים שהייתם עושים.

תודה.

פורסם

סתם שאלה....

איזה מוצר זה בדיוק?

אני לא חושב שזה יפגע בחנות.....

רק איזה מוצר זה

פורסם

לדעתי יש להם תיעוד של מה שהם מכרו לך... וע"פ החוק הם מחוייבים לספק לך את המידע הזה

כמו כן, אם קנית בכרטיס אשראי, חברת האשראי יכולה לספק לך את פירוט העיסקאות לאותו תאריך, וכך זה יתן הוכחה שקנית מוצר במחיר מסויים.

הבעיה היא שהם יכולים לטעון שאכן קיבלת את המוצר שקנית ואתה מנסה להחזיר להם מוצר מיושן תמור מוצר חדש.

פורסם

משב?

פורסם

לדעתי יש להם תיעוד של מה שהם מכרו לך... וע"פ החוק הם מחוייבים לספק לך את המידע הזה

כמו כן, אם קנית בכרטיס אשראי, חברת האשראי יכולה לספק לך את פירוט העיסקאות לאותו תאריך, וכך זה יתן הוכחה שקנית מוצר במחיר מסויים.

הבעיה היא שהם יכולים לטעון שאכן קיבלת את המוצר שקנית ואתה מנסה להחזיר להם מוצר מיושן תמור מוצר חדש.

אני די בטוח שיש על המוצר מדבקת אחריות של אותה חנות וסביר להניח שהוא לא קנה את המוצר הזה אף פעם מהם כך שגם פה לא יהיו בעיות.

פורסם
  • מחבר

אתם סוטים מהרעיון המרכזי.

בעל החנות כבר הודה בפני שהמוצר שניתן לי לא היה המוצר עליו שילמתי. אילולא התקלקל המוצר, לעולם לא הייתי עולה על הטעות ! הטעות התגלתה עקב תקלה במוצר, ובמעמד ההחלפה, התברר להפתעתי ולהפתעת בעל החנות כי המוצר אינו המוצר שהייתי אמור לקבל עבור הכסף ששילמתי. השאלה הנשאלת - מה עושים ? האם לשתוק ולהחליק את הנושא, ולהמשיך כרגיל ? או האם יש מקום לדרוש פיצוי על הפאשלה הזו ?

פורסם

אם הוא עשה לך את זה בטעות ;)אז גם לאחרים הוא יכול לעשות בטעות, לדרוש פיצוי!!!

פורסם

למה להיות מניאקים? אם הוא מסכים להחליף, יפה תודה, והביתה.

פורסם

מה זה אם הוא הסכים ?!אם אני הייתי במצב הזה והמוכר לא היה מחזיר לי מוצר הייתי נותן לו מרפק בפרצוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים