פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים שלום,אני מנסה כיום לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב לכניסה של ה LINE IN... זה הצליחאבל יש רעשים ברקע וברגע שאני עושה השתק לממיר יש רעשים של הפרעות כאלההאם זה בעיה בכבל? או שזה בעיה בממירכי כמו שידוע לי הפרשים בין היציאה ליחיבור של הממיר מהמחשב? ואם כן איך אני יכול לאזן את זהבתודה,משה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אתה מדבר על הכרטיס מסך..ורוב הסיכוים שהרעשים נגרמים בגגל שהכרטיס מסך הוא OB....(למרות שלא ציינת אני מנחש)..ואולי בגלל האיכות של הכבל..
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים הוא מדבר על הכרטיס קול....הוא רוצה לחבר למחשב במקום הטלווזיה את הסאונד...
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר הוא מדבר על הכרטיס קול.... הוא רוצה לחבר למחשב במקום הטלווזיה את הסאונד... בדיוק
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים טעות שלי התכוונתי לכרטיס קול (אין LINE IN בכרטיס מסך)..וכמו שאמרתי..אתה מדבר על הכרטיס מסך..ורוב הסיכוים שהרעשים נגרמים בגגל שהכרטיס מסך הוא OB....(למרות שלא ציינת אני מנחש)..ואולי בגלל האיכות של הכבל..
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר טעות שלי התכוונתי לכרטיס קול (אין LINE IN בכרטיס מסך)..וכמו שאמרתי..הכרטיס מסך שלי הוא לא OB אבל הכרטיס קול שלי כן... השאלה האם ניתן לשנות...וד"א הכבל מצוין כי אני משתמש בו לצרכים אחרים ושומעים ברמה גבוהה הוא אופטי ומצוין אמרו לי שיש אפשרות שזה הארכה אבל אני לא רוצה לעשות דברים סתם.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אכן יש סיכוי סביר שהרעשים נגרמים מכרטיס קול OB זול... וכן זה ניתן לשינוי
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אכן יש סיכוי סביר שהרעשים נגרמים מכרטיס קול OB זול... וכן זה ניתן לשינוייש לי - Realtek ALC888 7.1channel CODEC with High Definition Audio של 6 יציאות מהמחשבושומעים ממנו מצוין האמת...איך ניתן לשנות שזה יתאים את הממיר
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים כשאתה אומר שומעים "מצויין" למה את מתכוון בדיוק ? ביחס למה בדקת את זה ? שומעים "מצויין" זה דבר מאוד יחסי
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר כשאתה אומר שומעים "מצויין" למה את מתכוון בדיוק ? ביחס למה בדקת את זה ? שומעים "מצויין" זה דבר מאוד יחסיאני בנאדם שעובד הרבה עם סאונד אני במקצועי עורך מוזיקלי אך לא מבין גדול בזה...בגלל זה שאלתי את זה כאן הכבל הזה מתחבר מצוין לרסיבר וגם לשאר הציוד שלי משום מה רק עם הממיר יש לי בעיה השאלה מה ניתן לעשות כדי לתקן ולסדר את זה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים "וד"א הכבל מצוין כי אני משתמש בו לצרכים אחרים ושומעים ברמה גבוהה הוא אופטי ומצוין "לא הבנתי איך בדיוק חיברת כבל **אופטי** לממיר של הוט ל LINE IN של הכרטיס קול ?!לפי מה שאינ יודע אין חיבורים אופטיים בשניהם
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים ולכרטיסי קול על הלוח יש כניסה אופטית ?!?!יש הרבה לוחות און בורד אם חיבור אופטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.