עבור לתוכן

מה הסיכוי לחטוף סרטן ריאות מעישון סיגריות?

Featured Replies

פורסם

תאמת אני לא מעשן סתם משעמם לי

• תגובות 105
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים מודעים שישיבה מול המחשב שעות מרובות ביום לא עושה בהם פלאים, ועדיין ממשיכים.

הנאיביות הורגת אותי. החיים לא בריאים, תתרגל. מרגע שאתה נולד אתה מתחיל למות.

צר לי שאני נאלץ להאכיל אותך במחשבות גותיות משו אבל צא מהסרט!

איך אתה מסביר את זה שהרי מי שמעשן מודע לנזקים אבל בכול זאת בוחר להתעלם ?

אלה אנשים חלשים , לא אחראיים , נגררים

איך אתה משווה ישיבה מול על המחשב לסיגריות?

יש את אלה שחורשים שעות ואלה שמצמצים

אנשים בוגרים צריכים להיות אחראים על הגוף שלהם ולעשות סלקציה מה להכניס ומה לא

מסכן הגוף מה הוא עשה

פורסם

אחריות משמעה לצאת בתוצאות. אני אחראי על גופי, אני מעשן ואני גם נושא בתוצאות, משמע אני אחראי על גופי.

איך אני משווה? לא נראה לי שאתה רוצה לחטוף הפרעה מסוג MSD כתוצאה משימוש נרחב במקלדת ולאבד תחושה באזור בגוף שלך.

מסתבר שגם אנשים ששותים קולה חלשים, לא אחראים ונגררים כי הם בוחרים להתעלם מכל הכימיקלים שהוכנסו לתוכה,

הא נכוון שכחתי, אתה אחראי, אתה יוצא לבחוץ ואומר לעצמך "אני באמת מרגיש אלפי גזים רעילים נכנסים לראות שלי מכל המכוניות שנוסעות פה, אולי כדאי שאני ישאר בבית"

כשתגדל תבין.

פורסם

אתם סתם מנסה לתרץ את העישון שלך... אל תפיל את זה עליו.

פורסם

אחריות משמעה לצאת בתוצאות. אני אחראי על גופי, אני מעשן ואני גם נושא בתוצאות, משמע אני אחראי על גופי.

איך אני משווה? לא נראה לי שאתה רוצה לחטוף הפרעה מסוג MSD כתוצאה משימוש נרחב במקלדת ולאבד תחושה באזור בגוף שלך.

מסתבר שגם אנשים ששותים קולה חלשים, לא אחראים ונגררים כי הם בוחרים להתעלם מכל הכימיקלים שהוכנסו לתוכה,

הא נכוון שכחתי, אתה אחראי, אתה יוצא לבחוץ ואומר לעצמך "אני באמת מרגיש אלפי גזים רעילים נכנסים לראות שלי מכל המכוניות שנוסעות פה, אולי כדאי שאני ישאר בבית"

כשתגדל תבין.

אם היו שלטי אזהרה ברחוב כמו שיש בסיגריות הייתי מסתובב עם מטפחת ברחוב

אני מודע לזה שקולה זה לא דבר בריא ותאמין לי ששנים לא שתיתי לא משקאות ממוגזים ולא ממותקים

אני מודע לנזקים כתוצאה משימוש מוגזם במקלדת ותאמין לי שהפסקתי לשחק כמו פעם

רק מלהסתכל על האזהרה בסיגריות אני מפחד אז לעשן?

לא מבין אותכם

פורסם

קיים הבדל משמעותי בין עישון למשל לבין לשחק במחשב ושתיית משקאת מתוקים.

ההנאה מהעישון נובעת אך ורק בשל התמכרות לניקוטין ולא בשל דחף טיבעי של הגוף. לדוגמא בין אדם שמעשן את הסיגריה הראשונה שלו בחיים לא יהנה ממנה וסיכוי גדול אף שהוא יסבול ממנה בשל חניקות ושיעולים.

זאת בניגוד לדחף הטיבעי של הגוף לדברים מתוקים (משקאות מתוקים) ואנדרנלין (משחקי מחשב). בין אדם מטבעו יהנה מדברים אלו והם לא תוצאה של התמכרות.

חוץ מזה קצת קשה להשוות נזקים של שתיית משקאות מתוקים (להבדיל מחריפים) ומשחקי מחשב לעישון סיגריות. דרך אגב לפי דעתי שתיית משקאות חריפים מוגזמת מזיקה לא פחות מעישון.

פורסם

דחף טבעי של הגוף לדברים מתוקים? lol, אני שרדתי 18 שנה בלי דברים מתוקים thank you very much, אפשר להתמכר לקפאין בקולה בדיוק כמו לניקוטין בסיגריה.

no fucking game, אז אתה צריך שלטי אזהרה כדי לרכוש מודעות? עצוב. ובלעדיהם היית טומן תראש בחול ומעלים תסכנה? עכשיו תגיד לי מי האחראי פה?

אנשים חושבים שסיגריות זה השטן ומשחקים אותה ראש קטן בקשר לשאר 1001 הרעלים שהם צורכים בתדירות יום-יומית, כי הם בטוח לא כמו הדבר המגעיל הזה שגורם לסרטן.

פורסם

אני מעשן כבר 10 שנים ולא מזמן הפסקתי לכמה חודשים כי אשתי נורא רצתה להפסיק (בסוף היא נשברה וגם אני חזרתי כי לא רציתי מההתחלה)

מה שאני יכול להגיד זה שזה בכלל לא קשה להפסיק מבחינה גופנית ההתמכרות זה ממש שטויות (לפחות בשבילי)

מה שהרבה יותר קשה זה לקבל את העובדה איך החיים שלך משעממים פתאום

הזמנת משהו בבית קפה לוקח לזה עשר דקות להגיע מה תעשה?

יש לך הפסקה של 30 דקות בעבודה ופתאום אין לך מושג מה לעשות!

באמת שסיגריה פשוט הופכת לכזה חלק גדול מהחיים שלך שזה בדיוק הבעייה עם להפסיק

פורסם

אתם יודעים שסיגריה זה לא ממש הדבר הכי לא בריא שאנשים עושים....

את האמת, לאכול ג'חנונים, מלאווחים, דברים עתירי שומן (לא זוכר את הסוג, מה שקיים במרגרינה וחמאה) וכולסטרול, לשתות משקאות ממותקים זה הרבה יותר לא בריא ומביא להסתיידות עורקים ומחלות שונות, הרבה יותר מסיגריה.

נכון סיגריה זה ממש לא בריא אבל אתה לא רואה על אריזות ג'חנון את כל המחלות שזה יכול לגרום.

נכון, סיגריות זה לא בריא, אבל מי שרוצה לעשן יעשן, מי שלא לא.

עישון זה לא רק התמכרות פיזית לניקוטין אלא בעיקר פסיכולוגית כמו שדקטור אמר, ההתרגלות שזמן חוסר מעש דווקא יש מה לעשות... או מה לעשות עם הקפה.

זה לפחות החלק היותר קשה בהגמלות, שינוי ההרגלים. (האמת שגם בדיאטה זה בדיוק אותו דבר)

פורסם

כן, אבל כשאני אוכל מלוואח אני לא סותם את העורקים של כל מי שעומד לידי

פורסם

תעשה לי טובה נזקי עישון פסיבי זה דבר שלא הוכח אף פעם ואנשים מתייחסים לזה כאילו כל שכטה קטנה לידם תהרוג אותם

(כמובן שאני לא מדבר על מלצרית בפאב למשל שחוטפת פי כמה וכמה חומרים בכל משמרת מבפאקט שלם)

פורסם

כל נסיעה שלך באוטו מרעילה אנשים, פאק זה מכשיר להשמדה איטית המונית, רוצה שנחרים לך תאוטו?

פורסם

תעשה לי טובה נזקי עישון פסיבי זה דבר שלא הוכח אף פעם ואנשים מתייחסים לזה כאילו כל שכטה קטנה לידם תהרוג אותם

(כמובן שאני לא מדבר על מלצרית בפאב למשל שחוטפת פי כמה וכמה חומרים בכל משמרת מבפאקט שלם)

תפסיק לחיות בהכחשה, עישון פסיבי זה האמא של סרטן הריאות וזה הוכח יותר מפעם אחת

למידע מקיף בנושא כנס לכאן:

http://www.ash.org.uk/html/passive/html/passive.html

כל נסיעה שלך באוטו מרעילה אנשים, פאק זה מכשיר להשמדה איטית המונית, רוצה שנחרים לך תאוטו?

זיהום אוויר זה המחיר שאנחנו נאלצים לשלם כדי להגיע מנקודה א' לב' תוך שעה ולא שבוע

מה התרומה של הסיגריות לאנושות?

פורסם

מצטער האתר שהבאת הוא לא בדיוק אובייקטיבי

אני בטוח שבאתר של מפלגת הפדופילים ההולנדית אתה תמצא מלא "הוכחות" שסקס עם ילדות בנות 12 הוא בריא לחלוטין בשבילהן ושאם הן ישארו בתולות עד גיל 14 הן יחטפו סרטן

פורסם

זיהום אוויר זה המחיר שאנחנו נאלצים לשלם כדי להגיע מנקודה א' לב' תוך שעה ולא שבוע

מה התרומה של הסיגריות לאנושות?

מה עצם הקיום שלך תורם לאנושות?

זיהום אוויר זה המחיר שאתה תאלץ לשלם כדי שאני יהנה, בעיות? רוץ לכנסת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים