פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים תזכור שאצל חלק מהאנשים שמתחילים כי זה "מאגניב" זה בדר"כ יותר מפעם בשבוע כשיוצאיםזה עוד איזה פעמיים-שלוש כל יום בהפסקות בבצפר, ועוד פעם או פעמיים כשנפגשים עם החבריםאחר הצהריים ומי יודע עוד כמה...בכל אופן, מגיע לאנשים האלה למות מסרטן ריאות, פשוט כי הם מפגריםרק שלא יעשו את זה ליד מי שלא מעשן, מה אני עשיתי רע שאני צריך לחזור הביתה שישי בערב מסריח מסיגריות?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים דיי להתלונן על כל דבר, מפריע לך תזוז, אני מבטיח לך שאתה עושה דברים הרבה פחות בריאים מעישון פאסיבי פעם בשבוע.בפחית קולה יש פי4 יותר רעלים מאשר בסיגריה.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים זה לא רק סיגריות, זה גם נרגילות (נפוצות בהרבה יותר מסיגריות ומתחילים בגיל יותר מוקדם מסיגריות).
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים דיי להתלונן על כל דבר, מפריע לך תזוז, אני מבטיח לך שאתה עושה דברים הרבה פחות בריאים מעישון פאסיבי פעם בשבוע.בפחית קולה יש פי4 יותר רעלים מאשר בסיגריה.יש גבול כמה אפשר לזוז בתוך פאבים כאלה, וגם אז, אין תמיד לאן לזוז...ואני לא מתלונן על כל דבר (חוץ מזה, מה אם כן? אני אוהב לתלונן, זה עדיף מסתם לסתום את הפה)וצודק, אני עושה דברים פחות בריאים מזה, אבל אני בוחר לעשות אותם ואני נהנה מהםכשאני שותה פחית קולה אני נהנה ממנה, כשהעשן מהסיגריה של מישהו עף עליי אני רק מסריחונחנק, לא בדיוק אותו הדבר...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אני בוחר לעשות אותם ואני נהנה מהםכשאני שותה פחית קולה אני נהנה ממנה, כשהעשן מהסיגריה של מישהו עף עליי אני רק מסריחונחנק, לא בדיוק אותו הדבר...אני בוחר לעשות את זה ואני נהנה מזהכשאני מעשן אני נהנה מזה, כאשר פלצן כמוך מעיר לי(לא במקומות כמו תחנת אוטובוס למשל ששם אין לי בעיה) אלא במקומות כמו פאבים, סנוקרים, מועדונים שכולם יודעים שמותר לעשן שמה. זה רק עושה לי כאב ראש וגורם לי לרצות לכבות לו את הסיגריה בעין.זה בדיוק אותו הדבר.הפאב מרשה לעשן, אל תלך לשמה או תבוא בטענות לבעל הפאב, אל תבוא בטענות למעשנים.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לא הערתי בחיים שלי למישהו שמעשן, אבל זה לא אומר שאין לי זכות להתלונן על זהכן, אני יודע שזה נפוץ לעשן בסנוקר, פאבים, מועדונים וכאלה ולכן אני לא מעיר לאנשים שעושיםאת זה, ואני מבין את זה, אבל זה לא אומר שאני לא מתלונן על זהולעזאזל, שמעת על תרבות דיון? אני יכול לקרוא לכל אחד שאני לא מסכים איתו פלצן, אבל ככהלא נגיע לשום מקום. אז מה לעזאזל זה עוזר לדיון?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים או שאתה מודע לעובדה שאין לך זכות להעיר למי שמעשן בפאב או בכל מקום שבו העישון מותר, או שאתה כלכך פחדן שאתה אפילו לא מסוגל לעשות זאת.שתי האפשרויות הללו כן שוללות לך את הרשות להתלונן, כיוון שלעשות זאת בזמן שאתה נוהג כך הינה צביעות לשמה.aint that a bitch?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים זה שאולי אין לי זכות להעיר למישהו על כך, לא שוללת ממני את הזכות להתלונן על כךואם אתה כאן בשביל להפריע לי להתלונן, אתה מוזמן ללכת אם זה כ"כ מפריע לך לקרואאת התגובות שלי, אף אחד לא ביקש ממך לקרוא אותן, או להגיב עליהן
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אנשים מודעים לכך שסיגריות זה לא דבר בריא ובכול זאת מעשניםאנשים טיפשיםלנשום זה גם לא בריא, זה מחמצן את הגוף שלך והורס את הDNA.זה שאולי אין לי זכות להעיר למישהו על כך, לא שוללת ממני את הזכות להתלונן על כךואם אתה כאן בשביל להפריע לי להתלונן, אתה מוזמן ללכת אם זה כ"כ מפריע לך לקרואאת התגובות שלי, אף אחד לא ביקש ממך לקרוא אותן, או להגיב עליהןמוסר כפול, מצד אחד אני שפן מידי להעיר למישהו בפאב שיכול למחוק אותי עם פליק אחד, מצד שני אין לי בעיה להתלונן לבד בחדר עם הדלת נעולה כדי שחס וחלילה הוא לא ישמע אותי...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אנשים מודעים לכך שסיגריות זה לא דבר בריא ובכול זאת מעשניםאנשים טיפשיםאנשים מודעים שישיבה מול המחשב שעות מרובות ביום לא עושה בהם פלאים, ועדיין ממשיכים.הנאיביות הורגת אותי. החיים לא בריאים, תתרגל. מרגע שאתה נולד אתה מתחיל למות.צר לי שאני נאלץ להאכיל אותך במחשבות גותיות משו אבל צא מהסרט!
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים צודק, לנשום זה בדיוק כמו לעשן. אז עדיף כבר לעשות חראקירי ולגמור עם זה?קודם כל, כן, זה לא ממש רעיון חכם להגיד למישהו שרוב הסיכויים שיש לו סכין בכיס שיכבה את הסיגריה שלושנית, אמרתי כבר שאני לא חושב שיש לי ממש זכות להגיד לו את זה, שהרי זה ברור לכולם שאלה מקומותשמותר לעשן בהם, ולכן אני לא מעיר לאף אחד, ועדיין, זה לא אומר שאין לי זכות להתלונן על כךולא, זה לא מוסר כפול. זה היה מוסר כפול אם הייתי מתלונן על אנשים שמעשנים לידי אם אני הייתי מעשןבעצמי או משהו כזה.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים יאללא בוא כולנו נארגן התאבדות המונית ונסיים את הזוועה הזאת שנקראת חיים.דובי זובי כמו שאני מבים אתה מעשן, רציתי לדעת אם אתה רוצה להיגמל או שטוב לך אם המצב כמו שהוא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.