עבור לתוכן

מה הסיכוי לחטוף סרטן ריאות מעישון סיגריות?

Featured Replies

פורסם

זה לא מוריד את לחץ הדם

הוא פשוט מחזיר אותו לנורמה אחריי שהסיגריה הקודמת העלתה אותו

וממתי חוסר חמצן זה ייתרון?

• תגובות 105
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח, אם מישהו מעשן קטר... לא סיגריה שתיים ביום.

חוסר חמצן ברמה מסויימת גורם לרוגע מסוייים.

פורסם

או שאולי זה תלוי בשניהם ::)

לפני שאתה פוסל דברים של אנשים ואומר שהם שטויות, תשים לב איזה שטויות אתה בעצמך אומר

אני לא חושב שבה משאמרתי יש טיפה של שטויות.

לפי שאתה מדבר תשים לב שאתה לא סותר את עצמך.

1. אולי זה תלוי בשניהם.

2. תשים לב איזה שטויות אתה בעצמך אומר.

תחליט אני צודק או שאני אומר שטויות? :kopfpatsch:

ברור שיש גם לזמן העישון אפקט ענק על הגרימה לסרטן, אבל זה לא מדעי שאם תעשן X סיגריות ליום ל-Y שנים את בטוח תחלה.

יש בן אדם שיחלה תוך 5 סיגריות ליום בתוך 2 ויש אדם כמו למשל סבי, שמעשן מעל 60 שנה ולא חלה עד היום. (טפו טפו טפו...).

פורסם

וואי בן אדם...אתה ממש טיפש.

אתה חייב להבין משהו. זה שדיברתי על חלק מסויים בפוסט שלך ואמרתי שהוא שטויות לא אומר שכל מה שאמרת לא נכון.

אז להבהרת הנושא:

היהירות שלך ופסילת דבריו של זה שאמר שסרטן תלוי מאוד בכמה זמן בן אדם מעשן, אלו שטויות.

לגבי זה שסרטן תלוי בבן אדם, כאילו דההה

הבעיה העיקרית בשיטה הזאת היא שאין לך מושג איזה סוג בן אדם אתה ומה עלול לגרום לך לסרטן ובאיזו הסתברות.

מה שכן בטוח, זה זמן העישון, ואין ספק שזה מגדיל באופן משמעותי את הסיכוי שלך לחטוף סרטן

חחח, אם מישהו מעשן קטר... לא סיגריה שתיים ביום.

חוסר חמצן ברמה מסויימת גורם לרוגע מסוייים.

אתה יכול באותה מידה לנשוף ולשאוף לתוך שקית נייר

פורסם

רק אנשים בעלי כישורים חברתיים לקויים צריכים סיגריות בשביל להתגבש

זה לא שצריך את זה בשביל זה.

פשוט כשאומרים לכל המעשנים שאפשר לעשן רק בפינה הזאת בזמן הזה והזה אז הישיבה של כולם ביחד זה דבר מגבש.

יש מבין?

פורסם

ברור לי שזאת התוצאה. השאלה היא האם סיבה להרוס לעצמך את הבריאות ולזרוק כסף לפח?

אין לך עוד אופציות להתגבש עם אנשים?(בייחוד בצבא אם כבר הזכרת את זה)

פורסם

אתה יכול באותה מידה לנשוף ולשאוף לתוך שקית נייר

כן, אבל עישון סיגריה זה התעסקות מסויימת שהיא בעצמה דיי כייפית... חוץ מזה איך אפשר לעשות את מה שאתה מתאר על כוס קפה?

כוס קפה וסיגריה זה פנאי, שהוא פשוט דיי כיף.

כמו סיגריה ובירה...

זה לא שצריך את זה בשביל זה.

פשוט כשאומרים לכל המעשנים שאפשר לעשן רק בפינה הזאת בזמן הזה והזה אז הישיבה של כולם ביחד זה דבר מגבש.

יש מבין?

זה נכון, זה כמו להכניס קבוצה של אנשים לחדר...

ברור לי שזאת התוצאה. השאלה היא האם סיבה להרוס לעצמך את הבריאות ולזרוק כסף לפח?

זה לא ממש משנה...

אני הייתי אחד המתנגדים הגדולים לעישון, אבל הייתי סקרן, זה הכל.

אחד המשפטים שלי הוא "למה אנשים זורקים כל כך הרבה כסף על סיגריות שאחר כך הם יצטרכו לשלם כל כך הרבה כסף על רפואה"

פורסם

42.

פורסם

זה נכון, זה כמו להכניס קבוצה של אנשים לחדר...

אבל גם ככה בצבא תוקעים אותך עם עוד 10 איש באוהל

אני הייתי אחד המתנגדים הגדולים לעישון, אבל הייתי סקרן, זה הכל.

הסקרנות הרגה את החתול ;)

פורסם

רק את החתול.

יותר מידי סקרנות זה רע בדיוק כמו חוסר סקרנות.

פורסם

וואי בן אדם...אתה ממש טיפש.

אתה חייב להבין משהו. זה שדיברתי על חלק מסויים בפוסט שלך ואמרתי שהוא שטויות לא אומר שכל מה שאמרת לא נכון.

אז להבהרת הנושא:

היהירות שלך ופסילת דבריו של זה שאמר שסרטן תלוי מאוד בכמה זמן בן אדם מעשן, אלו שטויות.

לגבי זה שסרטן תלוי בבן אדם, כאילו דההה

הבעיה העיקרית בשיטה הזאת היא שאין לך מושג איזה סוג בן אדם אתה ומה עלול לגרום לך לסרטן ובאיזו הסתברות.

מה שכן בטוח, זה זמן העישון, ואין ספק שזה מגדיל באופן משמעותי את הסיכוי שלך לחטוף סרטןאתה יכול באותה מידה לנשוף ולשאוף לתוך שקית נייר

הרבה דברים ניתן להגיד עליי, טיפש זה לא אחד מאלו.

1. בתור משתמש די ותיק בפורומים האלו, היית אמור לדעת שלקלל אסור פה בפורום, אבל עזוב, אני לא ילד קטן.

2. לא התכוונתי לפסול אותו, אני מבין שזאת מה שעשיתי בהודעה הראשונה, אך בשנייה תיקנתי, אתה מוזמן לקרוא אותה שוב.

פורסם

כמובן שזה תלוי גם בסוג הבנאדם, אבל מעטים האנשים שיכולים לעשן כמו סבא שלך ולא לחלות בסרטן כלשהו.

ולחשוב ''זה לא יקרה לי'' זו מחשבה מטומטמת ביותר.

וכמובן שהחסרונות לא רק קשורים לסרטן, אלא גם לשיעול כבד, קוצר נשימה, וכו'.

פורסם

אין קשר ישיר בין עישון לסרטן ראות...סבא שלי עישן 40 שנה והפסיק...ולא קיבל סרטן ראות..אבל קיבל סרטן האור.

מחסלת הסרטן היא יותר גנטית.

יש יותר סיכוי שאם לאבא שלך (חס וחלילה) היה סרטן ראות , לך גם יהיה סרטן ראות גם אם לא תעשן , מאשר לבן אדם שמעשן ובמישפחה שלו אין היסטוריה של חולי סרטן ראות.

פורסם

אין קשר ישיר בין עישון לסרטן ראות...סבא שלי עישן 40 שנה והפסיק...ולא קיבל סרטן ראות..אבל קיבל סרטן האור.

יש יותר סיכוי שאם לאבא שלך (חס וחלילה) היה סרטן ראות , לך גם יהיה סרטן ראות גם אם לא תעשן , מאשר לבן אדם שמעשן ובמישפחה שלו אין היסטוריה של חולי סרטן ראות.

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

בנאדם חכם אמר פעם שאין שום דבר מסוכן בנפילה מבניין, אבל הפגיעה באדמה זה סיפור אחר לגמרי...

אני מקווה שאתה מבין את ההקבלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים