פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים שלום לכולםחזרתי מתאילנד ויש לי 60 דקות של צילום במצלמת וידאו SONY DCRHC 46E.העברת את הסרט לקובץ של WMV בנפח של 3 ומשהו ג'יגה.הבעיה היא שהסרט יוצא מרוח וברמה שממש אי אפשר לראות את הסרט.איזה פורמט הכי מומלץ לעשות?מה יכולה להיות הסיבה...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אם אתה מצלם ב- WMV אז אל תעשה את הרזולוציה על 320*240אם יש יותר גדול תשתמש בזה
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אם העברת בUSB אז תנסה בILINK (ממש מומלץ)זה משפר את האיכות בהרבה.בנוסף אתה יכול לשנות בהגדרות את איכות הוידאו אבל אז הקובץ יהיה יותר גדול.למשל אם תבחר בפורמט DV-AVI שהוא מעולה זה יקח ~178M לדקת וידאו.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אני לא ראיתי מקום שאני יכול לבחור בו רזולוציה של וידאו אבל ראיתי שבDVD ובDV יש רזולוציה טובה.אני משתמש בכבל ILINK אבל באמת הWMV יצא ממש לא טוב.אני אנסה את הDV ואת הDVD והAVI ואני אבחראיזה תוכנה הכי מומלץ להשתמש או שזה ממש לא משנה...ועוד שאלה קטנה.אני עורך את הסרט לפני שאני מעביר אותו למחשב או אחרי?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אתה יכול להעביר סרט גם עם תוכנה שיש בwindows .היא נקראת windows movie maker.תערוך כבר אחרי שאתה מעביר.תלך על האיכות העברה dv-avi.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים ^^אני גם משתמש ב MOVIE MAKER לאחרונה ולא מצאתי רזולוציה בשם הזה, אולי התכוונת לרזולוציה (high quality video (large ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.