פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים למי שכח בעוד כמה שעות מתחיל הפרק הראשון של העונה השלישית, הציפיה הורגת!! לאלה שרוצים להיות יותר ממוכנים יש פרק שמסכם את העונה הראשונה והשנייה, מספרו 00 רצוי לצפות בו לפני הפרק החדש, לרענן את הזכרון צפייה מהנה!
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים באיזה שעה ישתחרר הפרק?פריזון ישתחרר השבוע שעה לפני בגלל שהחליפו את השעון, גם LOST שבארה"ב כבר הספיקו גם להחליף שעון?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים באיזה שעה ישתחרר הפרק?פריזון ישתחרר השבוע שעה לפני בגלל שהחליפו את השעון, גם LOST שבארה"ב כבר הספיקו גם להחליף שעון?4am(זאת השעה שזה משודר בארה"ב)
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים OMG חיי חזרו להיות מתוחים עקב פריסון ולוסט פרקים 6-7 בפריסון היו אדירים וחזר המתח כמו שהכרנו בעונה הראשונה (פרקים 1-5 היו לא הכי הכי) פרק 00 בלוסט שסיכם הכל החזיר לי את התשוקה לסדרה ועכשיו אני מצפה בקוצר רוח שתתחיל העונה השלישית
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים פרקים 6-7 בפריסון היו אדירים וחזר המתח כמו שהכרנו בעונה הראשונה (פרקים 1-5 היו לא הכי הכי)מסכים ,בהתחלה חשבתי שהעונה הזאת תיהיה פחות טובה אבל בנתיים זה משתפר.פרק 00 בלוסט שסיכם הכל החזיר לי את התשוקה לסדרה ועכשיו אני מצפה בקוצר רוח שתתחיל העונה השלישיתדווקא הפרק הזה היה לא משהו בכלל.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים OMGפרקים 6-7 בפריסון היו אדירים וחזר המתח כמו שהכרנו בעונה הראשונה (פרקים 1-5 היו לא הכי הכי)מה נסגר אם החוקר הזה נראה לי מטורף על כל הראש?מה אתם אומרים?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים דווקא הפרק הזה היה לא משהו בכלל.תראה לא היה אמור להיות משהו מעניין בפרק הזה ולא לזה התכוונתיהכוונה הייתה שאחרי הפסקה דיי ארוכה כבר איבדתי עניין בתוכנית(הייתי ממשיך לראות אבל לא יודע, הפסקות תמיד עוצרות את ההנאה האמיתית של מתח של פרק אחר פרק)וזה הזכיר לי הכל והחזיר את העניין בסדרהImmortality כן מהוני התחיל להשתגעבהתחלה הציגו אותו כגאון שמצליח לפתור הכל ומצליח בכל מקרה ועכשיו שטווינר סידר אותו ומהוני לא הצליח להוציא ממנו כלום נראה לי הוא מתחיל להיות מתוסכלסתם השערה שלי של איך המצב שלו כרגעולגבי השחרורים אני מאמין שכן
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אם מישהו ראה את הפרק (אולי מארה"ב) ויכול לתת חוות דעת כללית , בלי ספויילרים רציניים זה יהיה נחמד +
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים היה הקרנה מוקדמת לפני כמה ימים בהוואי של VIP's, חוץ מזה הפרק עוד לא שודר.אבל כבר יש את תוכן הפרק אם אתה רוצה... אבל תחכה, חיכית עד עכשיו, תחכה אל תתפתה.עריכה: פרק מדהים! כבר שחכתי כמה אני אוהב את הסדרה הזאת, ההתחלה גאונית פשוט!
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים היה פרק קצר מדי איך אפשר לחזור ללימודים באונ' ככה ?? פריזון ברייק, אבודים, סאות'פארק, האוס... הכל חזר בסמסטר הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.