פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים מחבר geforce 4(כמה מדבקות, מסוגים שונים), עוד מדבקות של ASUS, של CREATIVE אולי של LG (אם יש)אולי MAG גם AMD טוב, הכל טוב!!!!
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להגדיל את האוסף שלי... נ.ב תהרגו אותי למה תקעתי שם את המדבקה של נזק בינגלאקטי...אני אלך להעיף אותה!
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים מחבר WTF??? כמה שנים אתה אוסף כבר? לפחות יש לי כמה דברים שלך אין (לפחות לא בתמונה), מדבקה של MMX ושל תמיכה ב WIN95 ;D ;D
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים הרוב זה מדבקות שמצאתי בעבודה וחלק זה מה"מס" שאני גובה (כמעט(תלוי אם הוא קנה מוצר חדש שהגיע עם מדבקה שעוד אין לי))מכל לקוח שקונה אצלינו מחשב חדשכעקרון יש שם את המדבקה של "POWERD BY ASUS"(עם הסוס המכונף)" מהP2B שלי (לוח BX) שמאז התחלתי לפתח אובססיה למדבקות!
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים מחבר לא קיבלתי עם הכרטיס מסך את המדבקה של ה GEFORCE!!! ואם יש ל RIVA TNT אז גם את שלו לא קיבלתי
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים אז כנראה שמצאת את האיש שהרכיב לך את המחשב.. (omri_ro למי שלא הבין) :asthanos:
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים אז כנראה שמצאת את האיש שהרכיב לך את המחשב.. (omri_ro למי שלא הבין) :asthanos: :lol: ממממ... נראה לי עלית על משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.