פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אני מחפש קירור חזק וטוב ל - X1900XT 512MB + אוברקלוק מתוכנן.והשקט הוא גורם דיי חשוב לי !השאלה כמה כבר ה - VF900-Cu מרעיש ...? בחרתי את שאר חלקי המחשב בין היתר לפי פרמטר השקט כי הוא חשוב לי.האם זה ממש מורגש בנוגע ל - VF900-Cu ?! ושעדיף ללכת על ה - Accelero X2שלפי מה שהבנתי פחות טוב ...
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אני מחפש קירור חזק וטוב ל - X1900XT 512MB + אוברקלוק מתוכנן.והשקט הוא גורם דיי חשוב לי !השאלה כמה כבר ה - VF900-Cu מרעיש ...? בחרתי את שאר חלקי המחשב בין היתר לפי פרמטר השקט כי הוא חשוב לי.האם זה ממש מורגש בנוגע ל - VF900-Cu ?! ושעדיף ללכת על ה - Accelero X2שלפי מה שהבנתי פחות טוב ...לX1K יש בעיה של התחממות כללית, לכן גוף שיכסה שטח גדול יותר עדיף (Accelero).
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מה יעזור שהוא יכסה שטח יותר גדול אם הוא נוגע אך ורק בליבה? האמת? אין לי תשובה חכמה לכך, אבל בפועל...
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים vf900-cuמאוור גדול מאוד עם צינור קירור כזה מנחושת ומגיע יחד עם מלא סינקים לזכרונותבא עם פונקציומטר שנותן לך לכוון להכי שקט והכי פחות מהירות והכי רועש והכי הרבה מהירותלמרות שגם על הכי מהיר אני לא שומע אותו אז בשביל מה פונקציומטר אני באמת לא יודע
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים האמת? אין לי תשובה חכמה לכך, אבל בפועל...בכלזאת לפי דעתי זה סתם בולשיט וזה תלוי במארז.. מה גם שאם תחשוב על זה.. המאורר של הVF900 עובר את הסנפירים ומעיף מעט אוויר גם על הזיכרונות ככה שבפועל אמורה התוצאה להיות שונה לגמרי אם מתייחסים לקירור בלבד.. ככה שזה מאוד תלוי באיורור במארז.. אם יש לך איורור טוב אז הVF900 עדיף.. אם האיורור שלך הוא בינוני עד נמוך אז עדיף את האקסלרו.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר איך האיוורור של המארז הבא : http://www.silverstonetek.com/products-lc16m.htmאיך קירור לכרטיס מסך אתה ממליץ בהתאם למארז הזה ?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים על איזה אקסלרו ? X1 או X2אחד מיועד לnVIDIA, והשני לATi (אין כל כך חופש בחירה).
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים תגדיו חברה שווה לקנות את הzalman vf900 ב-220 ש"ח?(כמה שקלים לא ישנו לי כי זה בחנות קרובה לבית....)והאם הוא יספיק לי לאובר קלוק בשביל הx1900 gt?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.