פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים זה לא סירטון משהו, אבל זה רק הראשון שלי (בתקווה שיהיו עוד), אז אם יש לכם עוד רעיונות תגיד:http://rapidshare.de/files/35380715/ROV.rar.htmlרציתי להראות עוד הרבה דברים, כמו זיהוי קול, אופיס 2007 וכו'... אבל לבנתים זה מה שעשיתי.נ.באם יש מקומות שזה קצת איטי אז זה בגלל שהמערכת שלי ממש לא משהו (FX5200, פרסקוט, 512 ראם DDR1).
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אהה מה אני יכול להגיד...למה?למה לעשות סירטון שאין לו שום מטרה? סירטון שהוא לא מענין בעליל!למה?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים הוא רושם לי שהקידוד לא מוכר.תנסה לנגן עם MPC.ובקשר לסרטון - זה רק אני או שמקבלים "לאג fps " כשמנסים את האפשרות הזאת לראות מספר חלונות נטויים בתלת מימד? לא נעים.נ.ב: פורום windows.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר ובקשר לסרטון - זה רק אני או שמקבלים "לאג fps " כשמנסים את האפשרות הזאת לראות מספר חלונות נטויים בתלת מימד? לא נעים.לא יודע מה אצל אחרים, אבל אצלי זה עובד גרוע בגלל הכרטיס מסך.אהה מה אני יכול להגיד...למה?למה לעשות סירטון שאין לו שום מטרה? סירטון שהוא לא מענין בעליל!למה?גם אני אמרתי שהוא לא מצויין, אבל אם אתה רוצה לראות משהו ספציפי אז אתה מוזמן לדבר.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים רק לידע אישי הוא לוקח ג'יגה רם (באיכות MAXימלית) ודורש המון מהמעבד ואין בו שום שיפור של ההגנות!!! יש שם רק עוד דברים מעצבנים ועיצוב חדש (חראגיל) הדבר היחיד שהם הוסיפו זה עוד שאלות מעצבנות כמו: האם אתה בטוח רוצה להפעיל את זה ואחרי זה אתה צריך עוד אישורים כאלה וזה גם מההורדות באינטרנט (ממש מעצבן ) הם עושים את זה כדי להגיד בסוף I TOLD U SO (או לפחות זה ניראה ככה) ממ אם אתם רוצים עוד מידע יש בנענע ,אם אתם ממש עצלנים ורוצים קישור תבקשו זה לא בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.